Kardeşim sen benden daha şanslısın ☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8940. sayfa)
-
-
2-3 hafta sonra ilk defa bu hafta girecektim wl'ye ama vazgeçtim play-offları oynamaktan , rezil bir gameplay olmuş son güncellemeyle tüm oyuncular kağnı gibi sanki 11 tane Mertens'le oynuyorum topu alan'ın beli döndürmesi 1 aydan fazla sürüyor aynı ilk haline döndürmüşler oyunu o zaman da çok rezaletti
-
Hocam ben az önce wl eleme oynadım o kadar hızlıydı ki oyun anlatamam yani başım döndü bir orada bir burada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelleme sebebiyle herkes rivals yükleniyor şu an böyle düşünmeniz normal. Bence toparlar biraz sakin 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cidden doğru bu. Dün akşam 6 civarı 35 puanı toplayayım diye girdim rivals'a. 2 saatte 6 galibiyet anca alabildim canım çıktı ne dönebiliyorum ne isabetli pas verebiliyorum. Bıraktım gece oynarım diye gece 12'de girdim oyun yağ gibi aktı 7 maçta kalan 6 galibiyeti de aldım bitirdim. Akşam 6-10 arası bu oyuna girilmez
-
82x14 ten mi attı hocam
-
-
Selamlar, yardımcı olabilecek biri var mıdır? Aynı sorunu siz de yaşıyor musunuz? Desteklerinizi rica ederim.
Selamlar hocam PC'deyseniz güncelleme geldi yeni onu yapın düzelir belki, farklı platformdaysanız taktiğinizi compainondan silin öyle deneyin o da olmadı lisansları geri yükleyin oyun hala beta sürüm kıvamında olduğu için böyle şeyler oluyor maalesef...
-
Rivalstaki mastery packten bile 2 tane aynı saçma adam geldi , tradeble 60k üstü adam bile çıkmadı bu sene
-
Aynı gemideyiz hocaaaam 🤗
Bu sülük bana da yapıştı. Kkg basıyorum. Yine çıkıyor yine çıkıyor. Bir bu, pires, bide işe yaramaz hollandalı ikonlar. Gullit harici bütün hollandalı geldi, o gelmedi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kadar çöp ödüller ki yine anlatamam zaten yaşıyorsunuz. mastery ödülü duplicate attı şaka gibi. iki tane malinovskyi, biri kkg alanına gitti.
sanırım promo bitti, cuma 21'e kadar bomboş paketlerle geçer.
icon yaptım yine, maalesef laudrup. sırayla rvp, suker, petit, klose, laudrup...
icondan iyi bir kart gelene kadar arya stark gibi sayacağım isimleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 5 Aralık 2024; 18:16:14 > -
Dostlar bir konuda yorumunuzu merak ediyorum kadrom şu şekilde şuan:
Elimde fazla para yok şuan(180k) ama şunları yapabilirim: Salah ve Putellas'ı satıp Patri Sbc tamamlayıp onu cm'ye, Bonmatiyi'de CAM'e çekebilirim. Sağ kanada da TOTW Salah veya Hansen alabilirim. Sizce ne yapmak mantıklı? Böyle tutayım mı yoksa fodder dökmeye değer mi Patri için? Daha iyi önerisi olan varsa alabilirim.
-
@first9 @blackprague gerçekten artık yıldım.😡😡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 5 Aralık 2024; 18:44:6 >
Satılabilir tüm oyuncuları (Bellingham IF ve Cafu hariç) sattım. Bir süre böyle takılayım. TOTY zamanı para lazım olacak 😅
4213 oynarım dersen. Alexander Arnoldu cdm oynat. Sol beke karchaoui. Sağ bek kounde.
putellas dursun. Bonmati yerine yeni gattuso al.
Sağ kanat şu an iyi seçenekler çok pahalı. O yüzden salah ile idare edersin. Ya da totw diani.
kounde bek-savun ver. Karchaoui’ye att. Wingback dengeli. (Müthiş atağa katılıyor)
benim kendimce önerim bu şekilde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X