Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8941. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gio88 , pes1907 , tegaalife Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 11 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
179.160
Cevap
831
Favori
6.293.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 89398940894189428943
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 maçta 25 asist yapmışım bu kartla tamamı rekabetçi maçlarda. cam pozisyonunda ara pas playstyle'ı çok op geldi geldi bana. attığı her üçgen, çok isabetli ve yerine gidiyor. solda pajor, önünde malen, sağda jairzinho ile dün bir oturuşta div2 yaptım. 4213 düzeninde CAM gizli forvet kullanıyorum. 300k daha kasarsam rush Wirtz denemek istiyorum. Promo bruno fernandes'de de aynı trait var ama fiyatı inanılmaz artmış. oyuncu olarak wirtz şart değil, bu playstyle plus'ı denemenizi tavsiye ederim.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

Evet hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt

Üstat takım gayet oturaklı ama bence gol yollarında yetersiz gibi görünüyor 99 Luk Mbappé yanınada 99 Luk Ronaldo bayağı iyi olur diye düşünüyorum

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

99 var evo bekliyorum 111 olucak evo gelirse☺️

• first9 kullanıcısına yanıt

Hocam açıkcası Camavingadan aşırı memnunum bu fotoda evosu gözükmüyorda ben de 87li evosu var fazla iyi. 4-2-1-3 oynarım aslında 4-3-3 gibi çok farkı yok.

Ondan önce GPON şart

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hahahaha hepimiz Gponuz.

• GPON ekmek gibi su gibi ihtiyaç

• Gponsuz Fifa ordeksiz gole benzer.

• Gponsuz oyun yavandır
    Gponsuz ev çöle benzer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 5 Aralık 2024; 20:36:33 >

Ben sizin bir arkadaşınız olarak üzerime düşen vazifeyi yaptım kendi tecrübelerime yaşanmışlıklarıma dayanarak tavsiyede bulundum gerisi size kalmış kıymetli hocam

İleri ikili de 99 Luk Mbappé ve 99 Luk Ronaldo derim tavsiyemi burayı bırakırım yapıp yapmamak sizin tercihiniz paşa gönlünüz keyfiniz bilir ama gol atmak istiyorsanız bu bizim kırmızı çizgimizdir

Allah şahit sen görevini yaptın ☺️

• blackprague kullanıcısına yanıt

Hocam zaten o olmazsa olmaz zaten

yani fark ettiyseniz yukarıda kıymetli arkadaşıma abime tavsiyede bulunurken GPON yazmaya gerek bile duymadım çünkü listenin en başına GPON yazmıştık

GPON u İSS niZden ısrarla isteyiniz

GPON suz bir ev GPONsuz bir eve benzer

Bundan sonra top sizde hocam eğer hala yaşıyor olursak mesajlarınızı takip edeceğim yok gol atamıyorum yok 15’te 15 yapamıyorum yok forvetlerin bitirici değil şöyle oldu böyle oldu kabul etmiyorum imkanınız var ben size kapı gibi tavsiyede bulundum

yani benim şu verdiğim Bu tavsiyeyi bu taktiği hiçbir arkadaşınız dostunuz vermez ben size üstdüzey bir menejer bir teknik direktör bir futbol okuyucusu bir futbol mühendisi olarak size de değer verdiğim için menejerlik bilgilerimi paylaşmak istedim normalde benden bu tavsiyeleri almak için kulüpler firmalar bu danışmanlık hizmetim için benden randevu talep ediyorlar çok yüksek meblağlara onlara tavsiyede bulunuyorum ama sizin şu çırpınışınızı Gördüm ben de de yeriniz özel olduğu için tavsiyede bulundum

Kemal Sunal'ın dediği gibi diyeceğim.

" Birgün bende sana böyle bir iyilik yaparım" 🤣🤣

Karagümrüge geleceğim vefada bir bozanı içerim 😉

Kardeşim seni sevdiğimden takılıyorum

Senin yerin ayrı 🤗🤗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 5 Aralık 2024; 20:50:59 >

🤭🤭🤭

İyilik iyidir 😁

Abi yolun düşerse buralara muhakkak irtibat kuralım birkaç gün öncesinden ben de kendimi ayarlıyım ona göre gider hem boza içeriz hem de güzel bir tatlı yeriz beraber şeref duyarım abi

seninle biz de yerin ayrı kıymetli abim ben de sizlere takılıyorum 😁

ama siz ne yapın edin abi GPON temin etmeye çalışın

İnşallah kardeşim

Allah a emanet 🤲

saygılarımla kıymetli abim benim de zaten şu anda uyku saatim geldi

sizlere hayırlı geceler hayırlı cumalar iyi oyunlar dilerim sizlerde ALLAH celle celalühu ya emanet olun hayırlı geceler saygılarımla

🤲🏻💕

• selam, internetimi değiştireceğim, tek kriterim fifa oynarkenki bağlantı kalitesi. şu anki internetim 32-34 ping veriyor ama jitter ve packet loss oluyor zaman zaman. fixnet önerdiler ne dersiniz? veya başka tavsiye edeceğiniz bir firma olur mu? daha önce türk telekom, türknet, millenicom kullandım şu anda comnet kullanıyorum. fiber malesef yok vdsl alabiliyorum. istanbuldayım bu arada

• Bloody Mary B kullanıcısına yanıt

Abim hepsinin altyapısını zaten Türk telekom veriyor yani siz Türk telekom ve Türk net kullandıysanız özellikle de Türk telekom kullanıp yine randıman alamadıksanız hiçbir firma hiçbir isim size çözüm olmaz o çünkü hangi firmadan internet alırsanız alın Türk Telekom’un saha dolabından size internet verecekler herhangi bir arıza olduğunda da sistemden kayıt açıp Türk telekoma iletecekler Türk telekom ekipleri müdahalede bulunacak bir de şöyle bir durum var saha dolabındaki en verimli en kaliteli hatlar Türk Telekom’un kendisinde oluyor diğer firmalara kiraladıkları hat çıkışları Türk telekom kadar randımanlı olması tamamen kısmet işi bilginiz olsun

zaten en düşük gecikmeyi Türk telekom ve Türk net veriyor şu resmi internet sitesinden dairenizden hangi firmayla kaç gecikme alacağınızı görebilirsiniz

Sakın adını sananı bilmediğimiz değişik değişik firmalardan internet satın almayın çünkü gidipte Türk telekom hattından vericekler müşteri temsilcisine bile bağlanma zülüm olur Türk telekom ve Türk netten şaşmayın derim

https://help.ea.com/en/ea-connection-quality-report/

• 
Sayfa: önceki 89398940894189428943
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.