< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8942. sayfa)
-
-
üstad öyle değil o iş her firmanın kendi çıkışı kendi data centerı var farklı pop noktalarından çıkıyorlar. türk telekomun kablo ve bağlantı altyapısını kendi data centerına kadar kullanıyor dolayısıyla her firma farklı bağlantı sunuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman üstadım deneyip tecrübe etmekten başka seçenek kalmıyor sanırım taahhüt zorunluluğu yoksa denenebilir şu paylaşmış olduğum siteden de bulunduğunuz daireden kaç gecikme alacağınızı hangi firmadan ne kadar gecikme alacağınızı net bir şekilde de öğrenebilirsiniz
umarım geçiş yapacağınız firmalardan memnun kalırsınız
https://help.ea.com/en/ea-connection-quality-report/
Yav o değil de Vinicius Jr.'nin gol sevinci nedir öyle? Çok komiğime gidiyor her gördüğümde 😂 Kudurtmalık 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paket açımında bir şey fark ettim. Oyuncu çıkarma şansı oyuncu reytingi üzerinden değil de market değeri üzerinden ölçülüyor. Mesela paket açıyorum 89-91lik adam veriyor. Diyorsun ki vay be yüksek attı ama attığı kartlar hegerberg ve rodri. Markete bakıyosun 10-20klık kartlar. Bunun yerine 86lık leao, 87lik theo falan atmıyor çünkü market değeri yüksek. Mesela paketlerden sürekli 84 reytingli oyuncular çıkıyor ama ne hikmetse 84lük mendy veya chiesa çok nadir çıkıyor. Neden? Çünkü nispeten daha pahalılar. Ea’nın paket yazılımı aşırı acımasız. Ayrıca her hesap için oyun başında paket konusunda bir şans oran belirlendiğini düşünüyorum. Kimi hesaplar 10 paketin en az 2sini kesin iyi açarken kimisi 10da 0 çekiyor devamlı olarak. Eşit bir şans faktörü olduğunu düşünmüyorum. Açtığım yüzlerce paketten bir tane bile ikon çıkmaması sadece paket şansıyla açıklanamaz, matematiğe uymuyor.
Not: GPON olmadan oynanmaz bu oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 6 Aralık 2024; 9:25:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Zaten nerde böyle enteresan isimler onlara hayvan gibi kart atıyor. Bende xxx falan yapıcam şimdi adımı 😀
Hocam yemin ediyorum hic birinin beli donmuyo pahali kartlar donmeyince insan daha da cildiriyor. Dun gold kalulu Rooneyi kac kere nakavt etti😂😂
Cidden nedir bu?
ea nin vereceği telafi icon paketi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
-
Messi’nin yeni kartı geliyormuş. Bu hafta oynatmak için satın almıştım. Yeni kart gelince fiyat yükselir mi düşer mi? Ne zaman satmak mantıklı?
Dediklerimi kanıtlar nitelikte bir foto olmuş hocam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bence points ile paket acmanin da etksi var ben her ay maas yatinca hesaba 1600 fp aliyorum daha fazlasi degil ama.
Belki etkisi vardır hocam. Şimdiye kadar 100fp bile almadım. Şimdi sezon ilerlemesindeki bütün pickler topluyorum. 1-2 saate 84, 85, 86+ pickleri açıcam yaklaşık 10 tane. Bu promo için son şansım bakalım ne olacak göreceğiz.
evet beyler bf sonrasi kadro bu sekilde oldu, var mi oneri ve sikayet ettiginiz 1 nokta? bu arada vvd deli bi sey..
ferdi.. uzumlu kekim :/
-
Web app açık psn eafc hesabı arıyorum. Satmak isteyen bana mesaj atabilir mi.?
SB de oyun inanılmaz kötü. Rivals idare eder yine.
SB de adamlar oyalanıyor top çeviriyor gol atmaya gidiyorum faul yapıyor 5 gol attığım maç yok bu hafta. Ben beceriksizim tamam ama önceki haftalarda daha kötü kadromla atıyordum
Ben bu sabah oynadım oyun aşırı ağır. Yendim neredeyse tüm maçları play off bile aldım 1 maç ama bıraktım çok yavaştı. Ea bu sene iyice tozuttu. Bu oyun hiç olmadı geçen senelerde bile şikayet ediyorduk ama bu sene tamamen felç. Menü bile halen ağır. Patch attıkça daha çok kötüleşiyor. Valla ben gidip geliyorum zaten oynamamakta ne kadar dayanırız bilinmez.
Kulübün adını değiştir
Yoksa pek inandırıcı olmuyor☺️
Şuda var ben ülke olarakda ayrımcılık olduğunu düşünüyorum. Mesela top 5 ülkelerde paket şansları daha iyi.
Önemli Not: GPON suz ev maydanozsuz köfteye benzer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X