Kardeş 1 sen 1 ben forumdaki bütün şansız paketler bize geliyor Bide olumlu tarafından bak diğer üyelere iyi şeyler çıkmasını sağlıyoruz Amme hizmeti yani 😉😉 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8944. sayfa)
-
-
sen eve gpon baglatmadan bu dunyadan gocup gidersen, senin mezar tasini gpon seklinde yaptiracam dayi soz sana
-
Yaaaa siz ne kadar pamuk kalpli bir beyefendisiniz üstadım ya
Ben de sizinle aynı fikirdeyim biliyor musunuz Fatih’in her bir sokağını fiber internet gelir benim bulunduğum sokağa gelmez diye düşünüyorum
Ben size o zaman özelden iletişim bilgilerimi falan göndereyim benim vefat durumunda siz gerekli mimari işleri hayrına yaparsınız kıymetli hocam 🤲🏻🤲🏻💕
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orta Sahaya malum Sissoko yerine Patri yapılır mı , nasıl? Sissoko aşırı ağır ,kağnı gibi herif şimdiye kadar mecbur oynattık.
-
Kobemir ön izleme paketinden roberto carlos çekmiş biz boşuna oynuyoruz. Ne hikmetse hep onlara denk geliyor. Ege Arseven falan bir promoda 2 messi falan çekiyordu kendi hesabına.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam onlar sene boyunca en az 100 bin liralık fp alıyorlar zaten. Onlar isterse 10 mbappe çıkarsın benim gözümde değeri yok. Ben de oyuna 100k para harcasam her adam çıkar gelir eminim. O kadar para harcadıktan sonra gelen adamın da ağzına sıçayım affedersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 6 Aralık 2024; 18:44:56 >
Squad Battles'ta 12+2 maç sonucunda bu hafta topladığım puan 22104. Seçkin 3 için yeter mi emin değilim, muhtemelen de yetmeyecek. Çünkü şu sıra herkes SB kasmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 6 Aralık 2024; 18:53:4 > -
Yetmez muhtemelen hocam. Token olayı çıktığından beri her seviyenin puanı 2k arttı.
Lavuk özel mesajdan ana avrat bacı küfür etti, 1-2 cümlelik küfür yazdım anında ban yedim xbox network'den. inanılmaz
-
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Hani token açısından bana hiç fark etmeyecek ama doğal olarak daha iyi ödül var. 2 maçı pisi pisine yenilmeseydim gelirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 6 Aralık 2024; 18:55:13 > -
Bu hafta ben de bi maç kaybettim, 24k puanda kaldım.
Küfür yüzünden 1 sene ban yedim ben. 29 aralıkta bitiyor cezam :)
-
Eskiden 30-40 maç olurdu, onları bitirebilmek için çatlardım
-
Maşallah. Benim gibi beceri hareketi hiç yapamayan biri için 22000 iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 6 Aralık 2024; 19:10:2 > -
Hocam kassak alırız 29.000 falan ama bakmıyorum o kadar. Korner mesela 5 mi 10 mu uğraşmıyorum taktiği var adamın üstüne koşuyosun korner oluyo yine çizgide. El göz başka yere gidiyo belli bir süre sonra. Tel falan çok bakıyoz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam. Cidden konsantre de olsam yapamıyorum. Efsanevi zorluk, bronz ve gümüş kadrolar dışında bana zor geliyor. Kadrom da iyi ama kapasitem sınırlı maalesef.
-
Hocam bu inat niye onu anlamıyorum olayın fp ile bir alakası yok. Tamamen hesap şansı, başka hesap aç diyorum 50 maç nasıl yapacağım diyorsun. Maç yapmayacaksın başlangıç sbclerini, mmleri yapıp kadrona bakacaksın bi hesap tutmadı mı geç başka hesaba. Coinlerine üzüldüm başlayacağın hesaba atardın devam ederdin. Şu oyuna verdiğim tek para Ağustos ayında, mecbur satın almak zorundayız. Eylülden itibaren para kazanmaya başlıyorum. Anladım derdin Coin satmak falan değil ama bile bile gidip paket açman çok komik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X