Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8945. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Büyükbudak Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
180.062
Cevap
834
Favori
6.320.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 89438944894589468947
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam promo çok iyiydi. Herkese atıyor kart, ben de istedim bu kadar basit yani ama olmadı. Olmayacağını biliyordum zaten bile bile lades olduk. Üşeniyorum hocam oyun midemi bulandırıyor yani. Konsola yeni hesap ekledim girdim oyunu açıp bi şeyler yapmaya üşeniyorum canım istemiyor yani onu yap bunu yap can sıkıyor.

Ben sizler kadar tecrübeli değilim bu haziranda başladım fifaya. Ne nedir tam manasıyla çözemedim hâlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 6 Aralık 2024; 19:32:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Bizdeki şans sadece değerli paketlerde oluyor, o da her zaman değil, nadiren oluyor. Evet bu sene para ettiği zamanlarda satılabilir Theo, Leao, Futre çıkartıp iyi paralara sattım. Satılamaz olarak da Hansen, Bremer (IF), Van Dijk, Rooney, Van der Sar çıkardım. Ancak dediğim gibi hiç dandik paketten böyle değerli bir oyuncu denk getirdiğim yok, hep sağlam paketten çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 6 Aralık 2024; 20:0:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu yeni gelen görevi dostluk maçlarında halledebiliyoruz. Şöyle 1 saat sonra müsait olan var mıdır hemen halledelim? Güzel paketler veriyor.

• mod ustalığı oyuncularını nasıl alıyoruz

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt
    Ps5 de oynuyorum olursa yapalım

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

En azından çıkmış; biz sağlam paketten de bir şey düşüremiyoruz 😀😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Umarım daha iyileri nasip olur 🙂

• Piyasadaki oyuncuların fiyatı hâlâ düşmeyecek herhalde. Belki de TOTY dönemine kadar böyle gidecek.

• Dostluk maçları için birlikte nasıl oynarız beyler ?

• icon yaptım yine, inatlaştım oyunla. iyi bir kart çıkana kadar, icona devam. sıradaki çöp casillas.

rvp, suker, petit, klose, laudrup, casillas.

• Geçen hafta 8w almıştım, bir cacık atmamıştı. Bu hafta 10w aldım yine bir cacık atmadı. Pek kasmaya gerek yok yani EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Bu adamlar bizi neden dostluk maçı oynamaya zorluyor. Ben orda oynayınca bu adamlar para mı kazanıyor. İlginç gerçekten.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Hedef r9

• Dostluk vs halletmek için ea connect kısmından ekleyebilirsiniz. BurakStark ve sakaryadan hesaplarımın adı.

Icon yapsam kesin Crespo atar her sene fix değismiyor. Hesaba bağlamışlar adamı. Elimde çok fodder var bekliyoruz bakalım.

Bu kadar fodder nereden geliyor hocam ya ben icon yaptıktan 3 gün sonra anca topluyorum 😂

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    Kopya oyuncu çıktıktan sonra bunları sbc listesine atabiliyoruz ya artık. Bunlar sınırsız değil mi mesela onlarca aynı oyuncuyu Sbc listesine atabilir miyiz

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Kopyaları da atabiliyorsunuz

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Hocam kopya oyuncu gelse nolucak ki sbc için yeterli fodder lazım yüksek reyting kkg alanından tabi kullanabiliyoruz ama elimde oyuncular pick olmadığı sürece bir işe yaramıyor acil 80+ pick lazım

• first9 kullanıcısına yanıt
    Evet atabiliyoruz da hocam şunu sordum yani kopyaların sınırı yok değil mi 100 tane kopya çıkarsa hepsini atabiliyoruz listeye

• 
Sayfa: önceki 89438944894589468947
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.