Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yürüyen Hoparlör Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
180.738
Cevap
831
Favori
6.337.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 89658966896789688969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence herkese bir Maldini lazım kendi yapay zekası bile aşırı derecede iyi, bir Maldini sbc gelmeli ki oyun sonuna kadar savunmada bir sağlam kalemiz olsun. Diğer türlü sürekli arayış içinde olacağımız kesin. Bende konateye az kaldı ondan ümitliyim ama nereye kadar, kadrolar acayip iyi hale gelmiş oyunda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GkhnFB kullanıcısına yanıt

Geçen sene Maldini çıkmıştı bu zamanlarda, çok başarılıydı. Keşke düşürsek tekrar icondan. Carlos Alberto’yu merak ediyorum çeviklik bu sene stoperde en çok çektiğim sıkıntı. Van Dijk mesela tek hamlelik, topa hamleyi yaptın ya çalıyor ya da dağılıyor rakip sürüp gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Insallah tekrar cikarEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!  Gecen hafta hayallerimle oynadi Maldini... Bir paket actim, ikon geliyor belli CB dedi, Italya dedi saca bakiyorum onler biraz kabarikEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!  aha dedim Maldini. Bir sevinc, bir tufan, ne geldi dersiniz 92 BaresiEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 16 Aralık 2024; 11:55:48 >

Rengim paredes evo begendinmi?

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Odak noktam Konate olduğundan bir nane anlamadım. İyidir , kötüdür diyemem. Biraz daha oynayayım acelesi yok zaten.

• Oyuncu piyasasinda gene ciddi bir dusus var, TOTY yaklastigindan nakite donmek su asamada mantikli mi?

O zaman ben şanslıyım. Lampard (2 kez), Rush, Scholes, Xabi Alonso'da olmayan şansımı Maldini'de kullanmışım EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Evet bende aynı taktikle oynuyordum. Değistirmek lazım gibi artık. Dönem dönem meta olayı değişiyor gibi. Herkes bunla oynayınca nerfleniyor. Kontrol edeyim dediklerini. Rakiplerde iyi geliyor ama kadrosunu geçtim ne yaptığını biliyor herkes. Pele falan çok gelmeye başladı. Durdurulmuyor. İşe gitmeden 4-5 maç atayım dedim şansa 2 defa geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Maldini iyi, güzel, hoş da enerjisi çabuk bitiyor. Benim tandem gold Van Dijk ve Maldini (92)'den oluşuyor. Dk 65 olunca Maldini'nin yerine Blanc'ı oyuna sokuyorum EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

4411 oynayanda var. Yeni meta sanki

• Arkadaşlar geçenlerde promosyon packten haaland on bu özel kartı geldi. İletide di natale var ve tek forvet ile oynuyorum. Sizce sistemi değiştirmeli miyim bunları için. Çok ağır kalır mı bilemedim. Deneyimleyen veya fikir verebilecek olan var mı acaba?

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• Areka2002 kullanıcısına yanıt
    Onu denedim az önce 3 mac güzeldi. Akşam daha iyi anlarim
    NealGuides - FC 25 Tutorials, META Guides & Tipsyoutube
    Rank 1 META Tactics & Formations (POST PATCH) - EA FC 25 - SET UP FOR THE 4411 WITH NEW ROLES
    https://www.youtube.com/watch?v=FtO92UMwlb4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 16 Aralık 2024; 12:24:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mobil uygulamadan EA FC Companion'a giriş yapabiliyor musunuz şu anda? Öğle arasında transfer listesini güncelleyeyim dedim ama giriş yapamıyorum. Sabahtan sorun yoktu.

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

Şu an sorun yok gibi

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt

Bu adam Hantal. Dribling, ceviklik yok. Ben kalenin agzina topu getiririm vurup btirecek adam lazim diyorsan olur.

teşekkür ederim deneyip bilgilendireceğim

• ugandalisaatci kullanıcısına yanıt

ara pas attınmı önüne sollu sollu git kimse ayagından alamıyor halandın :D

Bir kaç maç deneyelim bakalım 442 de. Olmazsa yedekte kalmaya devam :)

• Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Plus plus vermek oyuncuya daha iyi oluyor diyorlar oyuncudan max verimi öyle alıyormuşuz birde paket şansımız veya fp alma şansımız olsa oyun daha keyifli hale gelir çünkü elimizde kart yok millette fp zorluğu yok fiyatları alınabilecek düzeyde haliyle alıp güzel kadrolar kuruyorlar oyundan şikayet edecek ilk şey bu olmalı bizim adımıza. Tabi bağlantı sorunu da ayrı problem bizler için.

• Bu Thunderstuck gelistirmesini bekledigimiz cogu oyuncu icin husrana ugradik.

Olise: Bayern sezonun ilk maglubiyetini aldi (yukselme icin son 1 maci daha var.)

Kounde: Barca yine yenildi ve haftaya A. Madrid ile oynuyor Barca yenemezse guncelleme alamayacak.

De Bruyne: Man. City son 10 dkda ManU'ya 2-1 yenildi... Cumartesi Aston Villa'yi yenemezlerse o da guncelleme alamayacak...

Sahip oldugum guncelleme alan sadece Rooney var.

• 
Sayfa: önceki 89658966896789688969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.