Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
180.740
Cevap
831
Favori
6.337.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 89668967896889698970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Parası olan alıyor hocam. Promo paketlerden çıkıyor bu oyuncular muhtemelen. Bu görevlerden gelen paketler , rivals ödülleri falan bunlardan iyi adam çıkarmak çok zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hani kopya oyuncuları kkg alanına gönderebiliyoruz ya 100 tanesini ben bunları kadro kurma görevi nde kullanmak istiyorum ama hangi oyuncular kopya hangisi değil bunu bilmiyorum ama ben sadece kopya oyuncuları kadro kurma görevi nde kullanmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Kadro kurucu ile yapmak istiyorsaniz acilan menude (kart, tipi, lig vs secilen menu) orta kisimlarda alan secimi var ilk actiginizda ''kulup'' secilidir. O secenegi ''Alan'' yapacaksiniz. O zaman sadece KKG alaninizdaki oyuncularla kadro kurar.

Tek tek oyuncu ekleyecekseniz eger, yedek oyuncularin oldugu yerde kare tusuna basin. Oyuncular listelenince sol ust koseye bakin orda R1 yapinca KKG alanina gecer, ordan oyunculari ekleyebilirsiniz. Ps basinda olsaydim gorselde eklerdim. Umarim anlasilir olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 16 Aralık 2024; 14:42:6 >
  • 4600 fc ile acilmasi en mantikli paketler hangileri sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • *planet* kullanıcısına yanıt

Suan hicbiri, bekleyin bugun yarin 90+ garantili Ikon paketi geliyor.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 16 Aralık 2024; 14:45:28 >
  • GkhnFB kullanıcısına yanıt
    O 90+ lar Çince paket için geliyor sanırım ama telafi paketi olarak

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt

Genele acik olacakmis benim okudugum. Ama gene %90 cop(Baresi, Moore vs.) atacaklar

Üstadım çok teşekkür ediyorum bana yardımcı olduğunuz için çok anlaşılır şekilde açıklamışsınız sayenizde çözdüm olayı hayırlı günler dilerim saygılarımla 💕💕❤️

Bu paket ne kadar fc ile alinabilir, geri kalan miktar ile alinmasini onereceginiz promosyon paketleri var mi hocam?

Rica ederim. Bol sanslar insallahEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Ama sanırsam mobil uygulamada bu mümkün değil anladığım kadarıyla değil mi hocam çünkü mobil uygulamada alan seçeceği çıkmıyor

• *planet* kullanıcısına yanıt

Yuksek ihtimal 3500 FP olacak. Coins olarak 425-475k konusuluyor. Diger paketler icin bir sey diyemem, iyi oyuncu sansi cok cok az ve bu hafta promolarda kotu. Onumuzdeki hafta yilbasi konseptli iyi kartlar gelecek ona gore degerlendirin.

Gecen senenin kartlari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 16 Aralık 2024; 15:13:50 >
    Teşekkürler hocam 👍🏼

Hocam mobil ya da web de kadro kurucu ile KKG alanini secemiyorsun ama tek tek ekleyerek yapabilirsin. My club yerine SBC storage sececeksin

Eyvallah kıymetli hocam çok teşekkür ediyorum dediğiniz şekilde yapayım mobil uygulamadan size de zahmet verdim hakkınızı helal edin lütfen teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 16 Aralık 2024; 15:22:9 >
    Valla bu promo için daha kart açmam rezalet. Cumayı beklerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

GPON bile bi yere kadar

Demek GPON+ lazım sana😉

• Beyler bir sorum var 50 ms altında oynamak benim için mümkün olmuyor var mı bir öneriniz bunu 40a düşürmek için altyapım maalesef 35mb kaldırıyor

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Sorma be abi artık iyice sinirlenmeye başlıyorum bu internet olayına biliyorsun biz seninle espirisini yapıyoruz ama inan var ya benim misafirim olsan gelip benim bilgisayarımda online olarak FIFA oynasan monitörü falan kırarsın abi

Bak benim güzel abim benim yaşadığım sıkıntı sizlerdeki gibi gecikme olayı değil benim gecikmem 31’in üstüne çıkmıyor ama gelin görün ki ben bu Emre’nin falan videolarını izliyorum o hissiyat ben de olmuyor artık oyun kolundan gıcır Gucur sesler gelmeye başladı

Şöyle düşün abi oyunun akıcılığını düz bir çizgi olarak ele alalım yani dümdüz gitmesi gerekirken benim internetimin oyundaki akıcılığı sürekli dalgalı oluyor abi benim oyuncularımın koşu gücü ne olursa olsun koşu tuşuna ne kadar basarsan basayım koşamıyor abi

Milletle rekabet etmekten Çok bilgisayar başındaki vaktim modemin arayüzünde doğru ayarı bulabilmek ile uçup gidiyor

Çok bilgisayar başındaki vaktim modemin arayüzünde doğru ayarı bulabilmek ile uçup gidiyor

Barış şekilde benim altyapımda sıkıntı var yani ben sizlerin oynayabildi hiç fiyatta oynayamiyorum evet ben de bariz gecikme oluyor gecikmenin haricinde de abi benim oyuncum 95 koşu Suvar 10 metre gerisinden stoper gelip topu alıyor ben ikili mücadeleyi falan giremiyorum ben ne zaman rakip oyuncuya değilsen benim adamlarım elektrik çarpmış gibi sağa sola savruluyorlar

Sanki benim oyuncuların sırtına birileri çıkmış o derece ağır hareket ediyorlar ne şutları sert gidiyor ne paslar gidiyor hiçbir şekilde ben de akıcılık hissiyatı diye bir şey yok abi bir gün yolun bizim bu Fatih tarafına düşerse muhakkak misafirim olmanı isterim benim yaşadığım sıkıntıyı bizzat görüp tecrübe etmeni isterim

Sırf bu altyapı problemi yüzünden fiber altyapısı olan bir daireye kiraya geçmeyi düşünüyorum o derece bunaldım yani Türk telekom müdürlüğüne kaç kere gittim dedim ki parası neyse ben veriyim saha dolabından havadan kablolama sistemi ile bizim binaya fiber altyapı getirin yani saha dolabına kadar zaten fiber internet geliyor biliyorsun bizim Fatih’in sokakları dar alt yapı çalışması yapmalarına gerek yok havadan kablolama sistemi ile geliyor giden yerlere parasıyla bile fiber internet getiremiyorum abi

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt

Üstadım o senin yaşadığın şehirle alakalı yani sen hangi internet firmasını kullanırsan kullan hangi teknolojiyi kullanırsan kullan yaşadığın şehrin İtalya’ya olan uzaklığıyla alakalı bir durum

Ve oyunun sunucusu İtalya Milan da bulunuyor ben de de Milan gecikmesi 48 Palermo 32 oluyor mesela aynı ülkede olmasına rağmen şehir bile fark ediyor

https://help.ea.com/en/ea-connection-quality-report/

Bak bu yukarıda paylaştığım site oyunun kendi resmi gecikme testi yapabileceğin site burada sizin daireninzde hangi internet sağlayıcısıyla kaç gecikme alacağını görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 16 Aralık 2024; 16:35:59 >
  • 
Sayfa: önceki 89668967896889698970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.