Uyudunmu 🤣🤣🤣 Ne diyeceğiz sana yat uykunu al 🤣 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8970. sayfa)
-
-
uyumuştum , uyandım 🤭🤭🤭🤭
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben klose ile çok keyif almıştım düşük bütçede. tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar raul yapılır mı? Rooney çok iyi duruyor, karşıma her geldiğinde dağıtıyor beni. Coins biriktirip rooney mi alayım yoksa raul de onun kadar iyimidir ya da değer mi?
-
deneyeceğim hocam sağolun
Her turlu Rooney diyorum. Adam komple forvet.
Hiz, fizik, ceviklik hepsi fazlasiyla var. Playstyle'lari cok iyi(thunderstruck Ikon)
-
-
O değil de Mbappe'nin arkasında MOO için acaba satılamaz Rooney (88) ile devam mı etsem yoksa tüm paramı Zidane için mi kullansam
-
Kaleci faktörü yenen golü etkiliyor mu? 600 bin coinim var iyi bir kaleci mi alsam diyorum Czech gibi.
Özellikle Türkiye Ligi kadromda kaleci zayıf kalıyor ama çok bir etkisi olmayacak ise oyuncu takviyesi yapayım.
-
Kimya uyuyorsa Track Stars Courtois al geç hocam. Kaleciye o kadar para harcamanın manası yok. Zaten momentum sendeyse kalede bronz da olsa Prime Buffon olacak. Courtois bana en çok sorun çıkartan kaleci
-
Bahsettiğin olayı tam anlayamadım , özellikle oyun ayarları ve kontrol ayarlarını yap kısmını, fakat ilgimi çekti denemek istiyorum. Çok farketti mi ? deneyen oldumu bu arada başka ?
-
bildiğim kadarıyla zidane kiralık olarak gelecek. deneyip öyle karar verirsiniz bence
-
Ben bugün denedim, bundan kaynaklı mı tam emin değilim ama Fut Champions elemelerinde 6 da 6 yaptım ilk kez. Daha önce en fazla 4 galibiyet alabilmişim elemelerde.
-
Şunu deneyelim bakalım benim adamlarda koşmuyor sanki r2 bozuk gibi. Sürekli dribbling yapıyorum valla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek kişilik draftta denk gelmişti ve beğenmiştim aslında ama tüm parayı ona gömmek de istemediğim bir şey. En iyisi Rooney ile devam edip TOTY'e kadar para biriktirmek 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben tum satilik oyunculardan ciktim nakite dondum, Thunderstruck Rooney'i satmakla iyi mi yaptim bilmiyorum... Yarin guncelleme alacak fiyati firlar diye korkuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 17 Aralık 2024; 18:41:3 > -
Bende de satılamaz 88'lik Rooney var. O olmasaydı gelişmiş Rooney'i alabilirdim.
-
Bu akşam 90+ icon gelirse düşer fiyatı.gelmesse artabilir
Bugun icon yok hocam 88+ parti cantasi sbc var. Cuma gunu yeni ikonlar gelecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X