Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8970. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rasit82 , ECBalaban Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
181.860
Cevap
833
Favori
6.361.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89688969897089718972
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uyudunmu 🤣🤣🤣

Ne diyeceğiz sana yat uykunu al 🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt

uyumuştum , uyandım 🤭🤭🤭🤭

• Şu kadroda morientes yerine önerebileceğiniz forvet varmı ?

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Ben klose ile çok keyif almıştım düşük bütçede. tavsiye ederim.

• Arkadaşlar raul yapılır mı? Rooney çok iyi duruyor, karşıma her geldiğinde dağıtıyor beni. Coins biriktirip rooney mi alayım yoksa raul de onun kadar iyimidir ya da değer mi?

• pes1907 P kullanıcısına yanıt

deneyeceğim hocam sağolun

• Kievli kullanıcısına yanıt

Her turlu Rooney diyorum. Adam komple forvet.

Hiz, fizik, ceviklik hepsi fazlasiyla var. Playstyle'lari cok iyi(thunderstruck Ikon)

• Sabah yan hesaba futre atti
    Hero sbc den

Sonu yedeğe aldik şimdilik
    Efsanedir benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 17 Aralık 2024; 12:8:21 >
  • O değil de Mbappe'nin arkasında MOO için acaba satılamaz Rooney (88) ile devam mı etsem yoksa tüm paramı Zidane için mi kullansam EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Kaleci faktörü yenen golü etkiliyor mu? 600 bin coinim var iyi bir kaleci mi alsam diyorum Czech gibi.

Özellikle Türkiye Ligi kadromda kaleci zayıf kalıyor ama çok bir etkisi olmayacak ise oyuncu takviyesi yapayım.

• tidus kullanıcısına yanıt

Kimya uyuyorsa Track Stars Courtois al geç hocam. Kaleciye o kadar para harcamanın manası yok. Zaten momentum sendeyse kalede bronz da olsa Prime Buffon olacak. Courtois bana en çok sorun çıkartan kaleci

• fearless_king kullanıcısına yanıt

Bahsettiğin olayı tam anlayamadım , özellikle oyun ayarları ve kontrol ayarlarını yap kısmını, fakat ilgimi çekti denemek istiyorum. Çok farketti mi ? deneyen oldumu bu arada başka ?

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla zidane kiralık olarak gelecek. deneyip öyle karar verirsiniz bence

• Kerii K kullanıcısına yanıt

Ben bugün denedim, bundan kaynaklı mı tam emin değilim ama Fut Champions elemelerinde 6 da 6 yaptım ilk kez. Daha önce en fazla 4 galibiyet alabilmişim elemelerde.

• Tabutta Rövaşata kullanıcısına yanıt
    Şunu deneyelim bakalım benim adamlarda koşmuyor sanki r2 bozuk gibi. Sürekli dribbling yapıyorum valla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pes1907 P kullanıcısına yanıt
    Tek kişilik draftta denk gelmişti ve beğenmiştim aslında ama tüm parayı ona gömmek de istemediğim bir şey. En iyisi Rooney ile devam edip TOTY'e kadar para biriktirmek 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt

Ben tum satilik oyunculardan ciktim nakite dondum, Thunderstruck Rooney'i satmakla iyi mi yaptim bilmiyorum... Yarin guncelleme alacak fiyati firlar diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 17 Aralık 2024; 18:41:3 >
  • GkhnFB kullanıcısına yanıt

Bende de satılamaz 88'lik Rooney var. O olmasaydı gelişmiş Rooney'i alabilirdim. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• GkhnFB kullanıcısına yanıt

Bu akşam 90+ icon gelirse düşer fiyatı.gelmesse artabilir

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Bugun icon yok hocam 88+ parti cantasi sbc var. Cuma gunu yeni ikonlar gelecek

• 
Sayfa: önceki 89688969897089718972
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.