Çözüm şu: aramızda para toplayıp seni İtalya veya Almanya ya yollayalim. Her hafta sonu WL yi at gel ☺️☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8969. sayfa)
-
-
https://help.ea.com/en/ea-connection-quality-report/
Burdan FC25 icin baglanti kalitenizi test edebilirsiniz. Bende boyle veriyor.
-
Kıskananlar çatlasın 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
estafurullah hocam.
-
Benim 46/53 arası. Bu sene İstanbul da degilim
Uydunet olunca bide İstanbul da olmayınca . İstanbul da 40 ms alıyordum maximum
1 ay evvel daha kötüydü 60 70 arasiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 16 Aralık 2024; 17:29:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiberle falan ilgisi yok inan o ayarları değiştirerek olan gecikmeyi de artırıyorsun vdsl ile gpon arasında en fazla 8-10 ms fark var . bende 1000 mbit gpon var yine belli saatlerde gecikme oluyor. o kısım ea'nın serverları ile ilgili. o pro oyuncularda çoğunlukla gece saatlerinde oynuyorlar birde input lag olayı var yani hem monitörden hemde kontrolcüden kaynaklanan bir giriş gecikmesi. ki dualsense 5 de fifa giriş gecikmesi ortalama 140 ms ki bu tüm oyunlarda ilk sırada cod'da 40 ms civarı. sana bu gecikme için bir çözüm öneriyim. ea forumlarında bahsedilmiş ve işe yarıyor bir süre için . ps'yi açarken açma tuşuna basılı tut 2. bib sesi gelene kadar . gelen menüde önce ön belleği temizle de . cihaz açılsın tekrar kapat yine 2. seferde uzun basılı tutup aynı menüye gel ve veritabanını baştan oluştur de ( oyunlar vs gitmiyor ) sonrasında internete bağlama önemli nokta burası direk oyun ayarlarına git ve kontrol ayarlarını yap sonrasında nete bağla. oyun kontrolleri ile ilgili bir sorun var bu da ekstra gecikmeye sebep oluyor bu herkesi etkilemiyor. o bahsettiğin koşu sorunu falan inan bana netten değil oyun bozuk bende her seferinde işe yarıyor. inşalah çözüm olurda artık gpon istemekden vazgeçersin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 16 Aralık 2024; 17:42:6 >
-
Hocam valla netten çok şikayetçi değilim açıkçası ama son zamanlarda bizim servis sağlayacılar yine bir şey deniyorlar gibi. Hızlar değişken türk telekom bunlara bi oyun yapıyor gibi. Ya da bizim bu başımızdakiler mi yapıyor anlamadım. Telden bile mesela binance giricem ekran takılı kalıyor pariteler gelmiyor. Oyundaki sorun server kaynaklı bence bizde ağır olan oyun belki servera daha yakın yerlerde bu kadar hissedilmiyor. Onlarda zannedersem durumu anlayıp bizi patates ediyor. Bugün biri beni yeniyordu iyi momentum verdi diyorum sana haklısın diyor. All script diyor adam bile
-
Bizi bitiren gecikme ve dalgalanma
Dünya da muz cumhuriyetleri hariç internetin bu kadar pahalı ve hizmetin bu kadar kalitesiz olduğu ülkeler ligindeyiz maalesef..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 16 Aralık 2024; 18:50:30 >
Hay agzina saglik
-
Bakalım seneye asya tarafına kaçıcam. Singapur'da server var sanırım 20 falan atıyordu gitceğim yerden. Biraz asyalılar ile uğraşalım.
Tamamen bunların politakası yüzünden gidiyorum. Yeter artık dayanamıyorum. Araba maraba ne varsa sattım. Orda 3 tane alırım burda sattığımın yerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 16 Aralık 2024; 18:53:43 >
Bugün de Twitch'te FC Pro Open Week 4 yayınının olduğunu ve GS Espor'dan Kaan Tüzün'ün mücadele edeceğini hatırlatmak isterim
-
Hocam saat kaçta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az önce seçkin geliştemerleri dostluk maçında adam öne geçti normalde çıkarım ilk golü yiyen çıkıyor, adam attı golü griddy yaptı bende çıkmadım, sonra yine attı yine griddy yaptı yine çıkmadım, 4-1 öne geçti kazandı sandı dalga geçer gibi oynadı, artık şansım mı yoksa oyunun bana tanıdığı momentum mu bilemedim maçı penaltılara kadar son saniye atarak götürdüm uzatmalar dahil maçta hep son saniyelerde golleri buldum. Penaltılar da aldım maçı ilk defa momentum bize güldü ilk defa oynarken istediğim şeyler ayağıma geldi hem de toxic bir rakiple oynarken aferin EA arada bir bize de iyi davranıyorsun.
Saat 20:45-21:00 arası başlar. Tabi o saatte GS-TS maçı var ama ben PC'yi açık bırakırım
-
İnce düşünceniz için teşekkür ediyorum kıymetli abim o kadar uzaklara gitmeye gerek yok ya
Ücreti karşılığında fiber internet çektirsem bana yeter yani
Üstadım yalan yok harbiden kıskandım size güzel ülkemizde göremeyeceğimiz gecikme değerleri , hani benim gecikmemde yüksek değil ama yukarıda belirttiğim gibi benim altyapımda anormal bir durum var
Üstadım değerli vaktinizi ayırıp bana yardımcı olmaya çalıştığınız için ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum ama inanın ki benim yaşamış olduğum problem sizlerin yaşadığı gecikme probleminden çok farklı çünkü ben her online oyunda bu sıkıntıyı yaşıyorum modem ayarlarını otomatik de bıraksam da sonuç değişmiyor buradan bazı ayarları devredışı bırakıp bazılarını aktif bıraksam da maalesef ki değişmiyor
Çünkü yukarıda yazdığım gibi ben Emre kayırın videolarını izliyorum o da Türk net 100 Mb kullanıyor fiber olarak ama benim yaşadığım sıkıntıları yaşamıyor benim gecikmeden ziyade çok anormal bir sıkıntı oluyor oyuncular koşmıyor koşamıyor Daha önce Fatih Karagümrük tarafına geldiniz mi bilmiyorum ama benim bulunduğum sokakta altyapı çok kötü yani benim altyapı internet kablosunda ciddi bir problem var sadece FIFA 25’te değil bütün online oyunlarda yukarıda bahsettiğim problemi maalesef ki yaşıyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haha bu çok fena olmuş. Adam delirmiştir.
Cuma günü winterwild kartları geliyor. Bu kartlarla birlikte Thunderstruck kartları ın da tekrar paketlere ekleneceği söyleniyor. Geçen sene böyle olmuş muydu hatırlayan var mı? Ona göre bu kartları satmayı düşünüyorum
Arkadaşlar ben yatıyorum cümleten hayırlı geceler iyi oyunlar dilerim var mı bana demek istediğiniz bir şey gidiyorum ben
Beyler yeni evo gelmiş bakabildiniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X