TOTY zamanı hiç TOTY kart çekemeyenlere selam olsun, bu sene şans sana gülecek ümidini kaybetme |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9017. sayfa)
-
-
3gündür menü donuyor 2 dakika beklyrm oyun içi de dışıda mental parçalıyor valla
-
Fena giriyorum bu sene olaya. Banka toty çekerim 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncelleme geliyor baya değişiklik ler yapılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 15 Ocak 2025; 20:40:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sonunda şu kenardan saçma sapan goller engellenmiş. Hiç bir şekilde kurtaramıyorsun. Herif neredeyse sıfırdan gol atıyor.
sbc yaparken L1 ve R1 in aynı yöne gitme işlevsizliğini düzelttiler mi acaba? Kim bozduysa bunu hergün bela okuyorum kendisine.
-
Gerçekten de çok zorlaştırıyor
sıfırdan gol atma işini bitirmişler.
plaselere nerf gelmemiş, hatta bufflanmış. anladığım kadarıyla ceza alanı içinde daha isabetli vuracak. hatta playstyle'a sahip olmayan kartlarda biraz daha iyi vuracak diyor.
hücumda çoğalma sorununa bir şeyler yapmışlar. videolardan biri silinmiş anlayamadık, düzeltilmiş halini.
tilki+ upgrade almış başarılı tackle atarken bile bazen dağılıyordu dengesi, artık savunmacı dağılmayacak. yani konatelere gün doğdu.
yavaş savunmacılar, hızlı forvetleri kolay yakalayamayacak diyor. bunu oynamadan anlayamayız, momentum anında zaten 90 pace gibi koşuyor stoperler yine yakalayacaktır bazı maçlarda diye düşünüyorum. insanlar yakalanmıyor diye delap kullanıyordu, artık delap orta sahadan topla kaleye kadar gider doğruysa.
her şey kağıt üstünde, güncelledik dedikleri şeyleri güncelleyemediklerini çok defa gördük.
mesela arkadan tackle atmaya nerf geldi dediler, hala arkadan ayak sokup top çalıyor rakipler.
oynamadan net bir şey söylenmez.
-
Benim hesaba 83+ x5 paketler gelmiş. Hücum , orta saha defans ayrı ayrı bunu veren görev mi var? Bir hesapta var diğerinde yok anlamadım. Görev varsa gözden kaçırdım farkında değilim.
Plase playstyle olmayanlar iyi vuramayacak diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 15 Ocak 2025; 21:2:17 >
Acaba güncelleme ne zaman bize gelir? Yakında deniyor ama az önce oyunu kontrol ettiğimde güncelleme uyarısı gelmedi.
Slightly increased the impact of Attributes on the accuracy of Finesse shots taken by players without the Finesse Shot or Finesse Shot+ PlayStyles.
demişler. burada, playstyle olmasa bile biraz etkisi arttırıldı diyor.
paketler, rush attıysan eğer rush görevinden gelmiştir.
-
-
Hücum dün geldi, orta saha az önce defansla ilgili birşey göremedim ben. Hücumu yapmadım 87 rating istiyor bir tane en nesyri, icardi ne varsa çıkar diye yapmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam rush modunda ısınma var o veriyormuş. 4 galibiyet , 3 gol ve 3 asist ayrı ayrı maçlarda.
hocam yanlış mı bakıyorum yada okuyorum diye ai çevirisi de yaptırdım benim söylediğimi söylüyor. ben resmi yama notlarına bakarak konuşuyorum. chuboi belki okumamış olabilir, "azaltıldı" kelimesi bile geçmiyor. neye dayanarak öyle yazmış bilemedim.
-
Ceza alanı içinde Daha Etkili Şut Çekme
TU #8 ile oyuncuların şut çekme konusunda kendilerini daha özgüvenli hissetmelerini ve daha fazla gol atma yeteneği kazanmalarını hedefliyoruz. Bu nedenle, özellikle ceza sahası içindeki gol vuruşlarını geliştirmeye yönelik bazı değişiklikler yapıyoruz:
- Ceza sahası içindeki normal ve Finesse (zarif) şutların isabetliliği ve şut hızında artış.
- Ceza sahasında düşük zorluktaki normal ve Finesse şutların isabetliliğinde hafif bir artış.
İkinci maddeyi açacak olursak, "düşük zorluk" şutlar, birçok farklı faktörün bir araya gelmesiyle oluşan durumları ifade eder. Örneğin:
- Şut çeken oyuncunun baskı altında olmaması,
- Oyuncunun komutunun doğru ve zamanında girilmiş olması,
- Şut çeken oyuncunun kaliteli bir açıya sahip olması (tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi).
Düşük zorluk şutlarını, gerçek hayatta yüksek yetenekli oyuncuların rahatça gole çevirdiği şutlar olarak düşünebilirsiniz.
Bununla birlikte, genel olarak ceza sahası içindeki gol vuruşlarını iyileştirmeyi hedeflerken, Finesse şutlara dair bazı ayarlamalar yapmayı da planladık. Bunun nedeni, Finesse Shot PlayStyle'a veya PlayStyle+ özelliğine sahip olmayan oyuncular ile bu özelliğe sahip olanlar arasındaki farkı biraz azaltmak istememizdi. Bu noktada, Finesse Shot PlayStyle için büyük çaplı bir düşüş planladığımız yönündeki endişeleri gidermek istiyoruz:
- Finesse Shot veya Finesse Shot+ PlayStyle'a sahip olmayan oyuncuların şut isabetliliğinde, Yetenek Özelliklerinin (Attributes) etkisi hafifçe artırıldı.
Ayrıca şu sorunu da ele aldık:
- Geç girilen komutlarla yapılan ilk vuruş şutlarının, beklenenden daha az tepki verdiği bazı durumlar düzeltildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 15 Ocak 2025; 21:26:32 >
-
Evet tekrar okudum senin yazdığını without diyor. Haklısın. Ben kendim çeviyorum bazen hızlı okuyup geçiyorum. Ama chuboi azaltıldı diyor bakalım belli olur 😬
olur hocam olur. ya zaten kağıt üstünde bunların çoğu update'i. skorboard'u, sbcleri düzeltmeleri bile şunların önünde şuan.
-
Haha evet bu arada oyun şu an çok akıcı ilginç yani toty öncesi bizi delirtmesi lazım normalde.
rivals sunucuları 2-3 haftadır iyi durumda bence. championsta 4 güne çıktığından beri fena değil.
bunu okuyacak herkese söylüyorum önümüzdeki çarşamba ve bir sonraki çarşamba rivals sıfırlandığı gibi tekrar puanlarınızı kasın biraz.
geçen sene sunucular totyde çöktü, menüler ve hatta squad battle bile oynanamıyor hale gelmişti.
cuma günü gece geç saatlere kadar maç atamazsınız, cumartesi-pazarda çok iyi durumda olmaz.
paket falan dönecekseniz aklınızda maç falan olmasın, paketlere odaklanmak için rivalsı aradan çıkartın.
benim geçen sene 600 küsür paketim vardı, döne döne 1 hafta full paket açtım. menüler o kadar yoruyor ki , ne rivals ne wl giremedim hiç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X