Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9016. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
180.308
Cevap
833
Favori
6.328.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 90129013901490159016
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet bende de az önce açılmadı uygulama.

• Web sayfasını bilmem ama ben uygulamaya bir süredir girebiliyorum. Belki de anlık bir erişim sorunu olmuştur.

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim dikkat edeyim bundan sonra

• sbc Nuno mendes 3 günü kalmış, kış jokeri abdulhamidin yanına gitmez mi stoperde, biri sol ayaklı biri sağ ayaklı (Abdülhamid’i savunur gibi oldum ama Doğu Perinçek gibi tepki vermezseniz memnun olurum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnwayne -- 15 Ocak 2025; 14:30:36 >
  • Rivals bitirmemiştim halen 14 puan almam lazım. Allah yardımcımız olsun 6 maç üst üste quit attım. Böyle bir oynama şekli yok. Psikopat gibiler topu göremiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende bu hafta ilk kez elite'e kasıyım dedim ama olmadı. 2-3 galibiyet kala hayvan gibi oyuncular geliyor çok sabırlı oynamak lazım bu yıl.

Aylardır trackstar Courtois kullanıyordum bu hafta nerf yemiş gibi geldi. Rakipler ceza yayının dışından, yeşil vurmadan finesse atıyor. 2 tane mağlubiyet aldım elite'e yaklaşmışken 0.4 xG ve 0.6 xG 3 gol yedim.

Baby Buffon denemiştim leşti. Rakiplerinki çılgın attı bu hafta, yeşil finesse vuruyorum uzanıyor. Trivela aşırı güçlü ama Trivela da da yeşil vurmayı öğrenemedim bir türlü %30 denk geliyor yeşilleyebilirsem kesin gol oluyor Savanier, Delap, Mbappe.

Nuno Mendes stoper değil hocam, linkide güzel değil bence gereksiz. 83 defansı olan adamı stoper oynatmayın.@johnwayne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 15 Ocak 2025; 15:21:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Vallahi biz 2-3 gidiyoruz anca yaza iyi oyuncular bırakırsa oralara gidebiliriz gibi geliyor. Bizim division böyleyse oraları düşünemiyorum. İyi bir oyuncusunuz anladığım kadarıyla. Tebrik edip sabır diliyorum 😃 schmeichel var bende yan hesapta ondan gayet memnunum. Denk gelirse onu oynatın paketlerden çıkarsa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

Nuno mendesin yan mevki olarak cb var, hız bazen hayati önem taşıyor if lacroix fiyatına kağıt üstünde istatistikleri daha iyi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 90129013901490159016
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.