Paket sansi bu olmali sanirim, kardesim KKG yaparken kkg nin verdigi kucuk ust duzey paketten satlik Mbappe acti gece Gecen kaftada satilamaz Cruyff cikmisti. Bana hep 82lerrrr |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9014. sayfa)
-
-
Paket şansı ve elinde kaliteli oyuncuların olması gerçekten önemli. Ancak eldeki malzeme ne kadar iyi olursa olsun oynamayı bilmedikten sonra da faydası yok. Aynı günümüz futbolunda kötü yönetilen kaliteli kulüpler gibi.
-
Ben düşük reytingli kadrolara karşı efsanevi zorlukta, yüksek reytinglilere karşı ise dünya klası zorlukta oynuyorum ama namağlup bitirdiğim hafta olmadı. Ya Seçkin 3 ya da Altın 1 seviyesinde haftayı kapatıyorum. Çok iyi oyuncu olduğum söylenemez. Beceri hareketleri falan yapabilsem zaten Seçkin 3 - Seçkin 2 arasında mekik dokurdum. Hala yön tuşlarını eski yöntemle kullanıyorum. Kendime güvenim olmadığı için de Rivals veya WL oynamaya cesaret edemedim
-
Squad battles a verdiğiniz zamanı oyunun rehber kısmına harcayın hocam squad battles efsanevi takım oyunu rivalsın ortalarına eş değer seviye de bana göre ödüller de muhtemelen daha iyi olur en azından o challenge hissini alırsınız sadece SB oynayarak oyundan keyif almak zor. Tabi yaş ve zamansızlık ayrı faktörler benim zamanım kısıtlı 3 5 maç atar kaçarım derseniz o ayrı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Oyun ilk çıktığında biraz oynamıştım. Sonrasında Silent Hill 2 falan filan derken hiç giremedim oyuna. Ama uygulama üzerinden yapabileceğim her Sbc'yi yaptım. En sonunda kadro bu hale geldi. Bu akşam biraz girip maç yapayım diyorum. Kadro iş yapar mı sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 14 Ocak 2025; 17:6:16 >
-
div 3ün ortasındayım 2 olcam ortak aranıyor varmı saglam oyuncu? div kasalım
-
Sabah Mısır'dan biriyle oynadım. 55-60 dk öndeydim sonra oyun çocuğa döndü bir anda 2-0 dan 4-2 yaptı. Yazdım bu ne momentum falan. Yok sen oynayamıyorsun olaylarına girdi. İlk defa davet gönder dostluk yapalım dedim. Çocuğu 5-1 yendim sonra arkadaş olduk rivals attık güzel geçti. İyi oynuyorsan 2 kişi kesinlikle avantaj oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sancho ile oynayan var mı? ben genel olarak beğendim
-
Yaş 39 ve kamu görevlisiyim 😁
iki kişi oynayanlara ben maç başlar başlamaz çıkıyorum, iki kişinin yaptığı prese karşılık veremezsin kolay kolay.
-
Akşam saati ağırlığında o messiyi delik deşik ederler sanki :)
-
Tam tersi dengeli oynarsan boşlukları beklersen ve karşında oynayan iki kişide devamlı pres yapıyorsa şenlik var. Ben çok seviyorum :)
-
-
Niye maçın baslamasını bekliyorsun 🤣🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstadlar birsey sormak istiyorum L1 switch ile sağ analog switch arasında ne fark var ben sağ analogu beceremiyorum ama iyi oyuncular onun ile yapıyor
Ben bodozlama basmıyorum biri arkada açık kapatırsa çok etkili oluyor. Tam tersi onun pas atabileceği yeri kapatıyorum. Dediğin gibi şuursuzca adamın peşine gidersen çok açık oluyor.
Sağ analog direk pozisyonu bozmadan switch atıyor. L1 hafif bi duraksama yaratıyor oyuncuda. Kesinlikle daha iyi oluyor ama kolay değil.
Bugün pamuk kalbinden taşınıyorum
Masal dünyalara göç edip yeniliyorum
Her gözyaşı sana her hatıra bana
İnanamıyorum sensiz kaldım yine
😖
Ah dairemde GPON olaydı böyle mi olurdum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim alışmak lazım o zaman
santrada işte :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X