< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9012. sayfa)
-
-
Haydiii ben söylemiştim ea büyükleri toty zamanı yollar diye
Vieria
Stam (çok sağlam savunma)
Ve ronaldinho hep bir ronaldinho çıkarmak istedim olmadı bütün fodderlar feda olsun paketler birikiyor bir de toty çekersek tadından yenmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ne valla wl de bizim vatandaşlar geliyor hep 2 gs 1 fener geldi. 4 te 3 gidiyoruz bakalım yarın ne olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvah eyvah 🔥🔥
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tom fodderleri bitirdik SBC lerde şimdi ne yapacağız.
Geliyormu 82+14 gibi kalıcı sbc görevleri bu toty döneminde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assorthic -- 13 Ocak 2025; 1:52:57 >
-
9 galibiyet geçen sene ki 11 mi oluyor ?
Biriktirdiğimiz paketleri ne zaman açmak mantıklı sizce
Yani parça parça çıktıkça mı, hepsi birden markette olduğu zaman mı
Çıkma oranı değişiyor mudur ilk kez bu yıl toty için paket biriktirdim:)
-
ayın 23 ünde.
-
Oylama sonucu 12. adamların paketlere eklenmesi ile. Yani sizin paylaştığınız takvime bakılırsa 24’ü akşamı ile birlikte. En azından paketlere +2 oyuncu daha katılmış olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 13 Ocak 2025; 11:35:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mansionlar pakete girmeden açmak lazım, yoksa hep saçma sapan mansion atıyor.
-
-
Defans hattını değiştirmen lazım öncelikle hocam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerii -- 13 Ocak 2025; 14:6:37 > -
Tüm hatların değişmesi lazım bence. Stones yapardım rakun olanı defansa. Bailly bile güzel duruyor. İkisi uyuyorsa gotürür defansı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 13 Ocak 2025; 14:18:13 >
Bence de Stones'u herkes denemeli, ozellikle Konate'ye katlanmak zorunda olanlara soyluyorum. Gercekten mukemmel bir CB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 13 Ocak 2025; 15:22:42 > -
Evet Stones kesinlikle fark yaratıyor. Ben de çok beğendim.
dün gece 5-2 winde bıraktım bi oynayim dedim 5 wiin 7 lose oldu oyuncular neden bukadar ağır dönüyor cıldırırsın ya rakiplerim speedy gonzales gibi masallah yarısıda abdullah avcı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADIERO -- 13 Ocak 2025; 17:24:28 > -
İki gündür çok kötü şuan oynamaya çalışıyorum kesinlikle hareket edemiyosun tuşa basıyorsun 10 yıl sonra komutu kabul edip işleme alıyor. Hiç bi istediğin hareketi yapamıyorsun kısacası
Bu dertten dolayı oyunu gece 3 4 gibi girerek oynuyorum maalesef bizde durum bu başka türlü win almak oyundan keyif almak istediklerimizi yapmak mümkün değil gündüzleri sadece görev rush veya sb kasmak için oyuna giriyorum wl veya rivals bu saatte her zaman lose getiriyor çünkü şartlar eşit olmuyor
inanılmaz delay var, gece oynamak en mantıklısı, berbat oynayan birine maç verdim allah kahretsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X