biraz daha tutalım, maliyetin kaç kartlarda. ben 11.5 dan almıştım 89 odegaard. 7 gün boyunca icon kalacak sürekli tekrarlanıyor zaten. fiyat bir yerde sabitlenmeye başladığı an çıkarız kartlardan. |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9010. sayfa)
-
-
sırayla bana çıkanlar bunlar. çok pis tuzağa getiriyorlar gibi geliyor. çok sağlam 1-2 garanti oynar icon gelecek yapamayacağız kulübü boşalttığımız için.
-
Aynen o civarlarda (88 ler zaten 14 ü görürse 89 lar 20 olur)
90 lar 15 den almıştım ☺️☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben son 3 senedir hiç takmıyorum oyunu ciddi anlamda oynamıyorum da ama Fifa 14'ten beri iyi kötü FUT oynarım ve yan hesaplarım dahil 1 kere Mbappe çektim o da yan hesaba. Onu satıp aktardım. Fifa 20 miydi neydi.
Onun haricinde 10 senede 1 kere Kluivert çektim 1.1 milyondu, bir kere de Mbappe işte. Yan hesapla bir ara ciddi kasıyordum o zaman bile R9 alamadım hiç.
-
yapmayın reklamı gibi ama ya çıkarsa
-
-
valla çıkıyor da, diğer hesaba geçtim ilk icon bu
-
Çok iyi ikili atmış gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla bunlar çok kötü ama aşağıda iyi yakalamışsın. Bunlar genel olarak yine base iconları atmış buraya. Ben yan hesap bütün paketleri açtım belki walker , griezmann yakalarız diye ama nafile 😃
Ana hesapta saklarım gibi geliyor. Sezon ödüllerini bile toplamıyorum bakalım artık görcez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zaten matthaus çektiğim hesapta, thunder jairzinho da çekmiştim şansı daha iyi.
paketler beklesin, icon bence pahalı. insanlar bu maliyete girerse ucuzlayacak gibi de durmuyor.
rivals-wl picklerine kadar tutuyorum bir hesabı bakacağız toty gelince.
-
haydaa şimdi yapmak zorunda kalacağız(bahane)
-
Promolarda şansım iyi de ikonlardan yana şansım berbat. Rooney (88), Ashley Cole (86), Vidic geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu oyunu kabul etsin herkes kumarı güzel diye oynuyor.
-
mendy'yi evolarken carlos attı, arkadaş bi kadro mühendisliği yapamıyoruz
89'luk mendy cb'de iyi midir? mecbur oraya çekeceğim
-
carlos'un savunması çok iyi değil söyleyeyim bende var. hiç bir savunma playstyle'ı yok kartta.
mendy için birşey söyleyemem, denemen lazım.
-
başka hiçbir amacı yok ki
şu seneye kadar oynadığın en iyi oyuncular hep kumardan geldi. başka türlü ulaşılmıyor bunlara
-
menüde sizdede dolasırken oyun donuyormu kapatıp acmak zorunda kalıyorum her defasında yada 1 dk beklemek zorunda kalıyorm
-
bu sefer kart temaları yer değişti matthaus base, vieira ts. bu hesabın şansı acayip yüksek. geçen sene de daha iyiydi.
sövmeyin valla, ben gidip hangi kimyayı basıyoruz ona bakayım.
jairzinho artık yalnız değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 12 Ocak 2025; 0:20:52 >
-
-
Güldürmedi.
Diğer 2 seçenek : 89 Barnes ve 89 Scholes.
Toty öncesi bir daha girmem bu kumara 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X