Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9009. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: telmessos1986 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
181.525
Cevap
833
Favori
6.353.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 90079008900990109011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de öyle her sene kazıya kazıya Mbappe alıyoruz. Bir kere de 2-3 milyonluk adam çıkarıp satıp alamadım daha. Yan hesap yapmadan Mbappe bile alamayacak paket şansı var. Senelerdir oynuyorum daha R9 hiç olmadı kadroda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    Bu yıl bende bütün SBC'leri yaptım Gold Theo, rb McManaman, Rush Tomori (50k'ya düştüğünde) Trackstar Courtouise çıkanlar bunlar maalesef satılamaz olarak.

Geçen yıl Ts Hansen (Mbappe'den iyiydi) Fire Son, TOTY Zola ve TOTY Essien çıkarmıştım. Tamamen şansla alakalı.

Bu yıl bence en büyük sıkıntı da büyük SBC gelmediği için grind yapmanında keyfi kalmadı. Geçen yıl Mbappe, Zidane, Ginola, Gullit, Eusebio, Blanc, Maldini, Cafu falan gelmişti. Gelecek haftada düzgün sbc gelmezse geçmiş olsun daha gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Bence toty zamanı ea bütün büyükleri yollayacak sbc olarak ben icon takımında olmadığı için zidane bekliyorum jairzinho sızdı, en az 2 tane daha büyük sbc toty zamanı gelir ve grind başlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

Açıklaman mantıklı geldi kardeşim. Başka birine bakayım o zaman.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Forumu takip ediyorum çoğu zaman ben iyi oyuncu olduğumu iddia etmiyorum yada günlerimi saatlerimi çok gömmüyorum oyuna siz ve bir kaç arkadaş sanırsam fazla vakit ayırıyorsunuz oyuna ona rağmen sizde böyle şikayetçiyseniz saçmalık değilde nedir bu oyun. Böyle kadrolu oyuncular çok iyide oynamıyor 10 kere gidiyorum 1 tane atıyorum santrasına adam 2 kere geliyor oyuncularımın çapışmasıyla, saçma sapan penaltıyla yada oyuncusunun ekstra hızıyla bitiriciliği ile gol atıp kazanıyor. 10 maçta 1-2 olsa neyse dicem ama 10 maçın 9u böyle artık direk maçın başı çıkıyorum çok güçlü kadro görünce yenmeye çalışıp sinirlenmemek için.

Champions'da şöyle bir durumda var sizi win rate oranınıza göre eşleştiriyor o yüzden 9-2 başlıyorsunuz mesela karşınıza 7-0 başlayan adam geliyor 11-2 siniz belki 9-0 adam geliyor. Böyle olunca hayvani kadrolarla ya da oyuncularla eşleşiyorsunuz. İyi başladınız mı bilinki son maçlar ter döktürecek.

Bu yıl sezon başı play-off da kolay değildi 5/3 yapmak gerekiyordu epey zor oyuncular geliyordu şimdi başlarda nispeten daha averaj oyuncular, kadrolar geliyor.

Ben fifa 11'den beri oynuyorum Champions'ın en zor sezonu bu yıl. Mesela geçen yıl 11 win alıp kalan maçları yapmıyordum. Rivals'da da 45 puan gerekmiyordu. Bu yıl haftada 3 gün oynamak gerekiyor oyunu, rivals 2 gün sürüyor genelde. Champions 1 günde bitiyor. Squad battles falan oynuyorsanız 4-5 gün gerekir ki onada vakit kalmaz sosyal hayatta pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 11 Ocak 2025; 17:9:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketler öyle kısılmış ki hep aynı dandik kartlar geliyor oyundan soğutur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 11 Ocak 2025; 17:10:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kendi custom tactics kodunu şpaylaşabilecek birisi var mı?

wl de 8-9 yapıyordum geçen hafta 7 yi zor gördüm.Bu hafta 6 maç 2 galibiyetle gidiyorum sorun yenilmek değil hiç bir şekilde defans yapamıyorum.4-2-1-3 oynuyordum mefta oldu bu taktik heralde.4 atıp 5 yiyorum 2 haftadır🎄

Adam oynuyor topla yanına bile yaklaşamıyorum pres le falan.

• Playmaker444 P kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Su sekilde deneyin. Tabii ki oyuncu kalitenizi ve uyumluluklarini bilmiyorum. Ben de max 9 yapabiliyorum. 10 bile gelmiyor artik. Mdo’lar holding. Ileri 3lu inside forward ve advanced forward. Bekler max verimi alabildiginiz sistemde oyuncularla oynayin. Gusto inanilmaz. Gidiyor geliyor cok iyi calisiyor. Bu arada soyle yapin bence daha iyi. 2-3 yeni oyuncu alin. Momentum size gececektir. Oyun bunu istiyor. Ben de 2 mac ust uste yenildigimde takima 2-3 yeni oyuncu olup momentumu sirtliyorum.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• Evet SB den sürekli oyunun atmasından sonra şimdi yeni bir sorun daha başladı.

EA ya yazdığımda bana sadece sorunu inceleyeceklerini ve forumlarda benzer sorunu yaşayanları incelememi istediler.

Ben ise

oyunu sildim

kayıt dosyalaırnı bulut ve ps5 den sildim

ps5 veritabanı sıfırladım

önbellek temizledim

ps5 i komple yeniden yükledim (tüm oyunlarım silindi)

girip yeniden FC25 i yükledim.

Sonuç aynı. 87 ve 86 lık SBC görevlerini yaptım ikon içn 85 lik kadroyu kurdurmuyor. Muhtemelen çöp olacak tüm kartlar

Geçen bir İtalyan ile oynadim 4-4 giderken

3 gölü veya 2 gölü sektire sektire attı...

91/ veya 92 mbappe ile...

Kimine gelir oynayamaz kimine gelir mundar eder derlerya...

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Sol bek ve sol kanat da Fransız olaydı iyiydi

Yabancılık çekmezdi takım ☺️☺️☺️

• Assorthic kullanıcısına yanıt

uygulamadan ya da siteden denedin mi? play storeda companion uygulaması var ya da bu adresten.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!www.ea.com
    FC Ultimate Team Web App - EA SPORTS Official Site
    https://www.ea.com/ea-sports-fc/ultimate-team/web-app/
  • Bu WL yi tamamlamasak örneğin 9maç yaptık diyelim yine de ödül veriyor mu ve WL hangi gün sona eriyor

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Hahaha. Yedeklerde onlar. Arada degisiklik olsun diye bu sekidle yapiyorum. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Assorthic kullanıcısına yanıt

kadronda bug oluşmuş olabilir. sbcyi web appte yapmayı denediniz mi.

sene başı, benimde kkg alanımda iki oyuncuda bozukluk vardı. onları koyduğum zaman sbc tamamlamaya basınca ultimate teamden atıyordu ana menüye.

web appte tek tek kartları koydum denedim, sorunlu kartlarda üstte hata çıkıyordu onları quick sell ile sildim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 11 Ocak 2025; 20:29:48 >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Kaldırdım ben tüm kadroları onu da denedim ve çözümü ps4 sürümü indirerek buldum.

SB maçlarım kalmıştı onları tamamlıyorum şimdi. Rezalet grafik ama çok akıcı bir şekilde oynuyorum.

Net olarak ps5 sürümü bozuk oyunun yaşayan çok insan var ea forumda birazdan girip yazacağım çözümü.

Buna da ne kadar çözüm denirse artık

• jairzinho çok pahalı olmuş ya

stones f/p çok iyi

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Rengim 89/90/91 ler uçuşa geçiyor

Ne dersin tutalım mı daha

89/90 fodder yapmıştım

Niyetim toty ye kadar durması ne dersin?

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Carlos ile son anda yırttık 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 90079008900990109011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.