Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alprn46 , Exheo Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
181.503
Cevap
833
Favori
6.353.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 90139014901590169017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mac başlarken 2 li oyuncu gelince gösteriyor sistem ☺️

Rakip seçiminde ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 14 Ocak 2025; 21:36:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün içime mi doğdu bilmem topladım 88 87 bir çok ikon kartı. Rijkard vs baya doldurdum kadroyu. Sol cambell den ümitliydim ama 66 k ya alıp 140 a verdim. Darısı diğerlerinin başına

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dostlar yeni gelen evoyu acele edip basmayın.

6 tane evo gelecek zincirleme falan diyor.

giriş ekranında örnek kart gösteriyor, çift pluslı falan olacak kartın son hali.

hepsi bir gelsin yavaş yavaş başlarsınız bir karta.

ne zaman bir evoda acele etsem, başka evoyla chain olup daha iyi bir kombinasyon kaçıyor.

giriş ekranında gösterdiği örnekte, 92 overall'a yükselmiş ve tilki+lı çift playstyle zayıf ayak vs herşeyi yükselmiş bir kart var.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Rengim helalin var 👊👊👊

Haberleselim ☺️

Fodderlardan çıkmamız iyi oldu rengim👊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 14 Ocak 2025; 22:37:15 >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt

Burada 3 yazınca anlıyorum ancak bunu kastediyorsunuz sanırım. Forma seçiminde falan görünmüyor değil mi ?

• johnwayne J kullanıcısına yanıt

Evet bu ☺️

Forma seciminde cikiyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 14 Ocak 2025; 22:53:6 >
    Bence toty saliba gelmeyecekse net salibadır bu evrimin favorisi. İkon evrimler kimya için iyi olabilir ama hızlı bir salibayı düşünemiyorum.

Acemi olarak şahsi fikrimdir.

• Assorthic kullanıcısına yanıt

şöyle düşündüm ama belki bütün evoların gereksinimini karşılamayabilir o açıdan bekleyelim dedim. belki sınırlamaya takılabilir vs.

sonuçta 6 evo gelecek tek karta. her gereksinimi karşılayamazsa yarım kalmış bir kart hüsran yaratır.

öbür türlü eoe varane mesela bana daha mantıklı geldi. intercept+ var, üstüne tilki+ alırsa daha iyi konumda olabilir.

toty saliba bu arada sızdırıldı. rudiger yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 14 Ocak 2025; 23:13:2 >
    Evet saliba toty varsa düşünülür ama gelmeyeceği için yine salibaya giderdim diye düşünüyorum. Çok net bir defans gerçekten orada olduğunu farkediyorum. Diğer daha iyi görünen kartlardan aynı performansı alamadım hiç.

Tabi beklemek her zaman çok daha iyidir.

Kim mim jae de iyi görünüyor aslında ama çok fazla kırmızı görüyorum onunla nedense.

Birde elimde bazı satılamaz 86 89 kartlar var bunlarla ikon sbc yapmalımıyım çok kararsızım. Toty de fodder sıkıntısı çekermiyim. Geliyormu acaba yüksek fodder getirecek sbcler

geçen sene takaslar gelmişti.

1 tane 89 kartı veriyorsun, 51 kart içeren paket veriyordu.(14 nadir 37 normal altın)

88'e 27 kart falan böyle böyle azalıyordu.

yine gelir mi kesin konuşamam, bazı şeyleri gelenek haline getirip bazı şeylerden çabuk vazgeçiyorlar.

geçen sene takvimi şöyle:

2şer gün arayla mevki mevki geliyorlar. toty icon 1 ve toty icon 2 diye, iconlarda bunlarla ayrı ayrı giriyor kısa süreli.

bu mevkilerle beraber lig yükseltmeleri ve takaslar geliyor.

sonra toty iconlar paketten çıkıyor ama tüm takım geliyor.

bir sonraki gün 12.adam seçimleri ve honourable mentions(toty aday olup seçilemeyen oyunculara, toty kadar olmasada iyi kartlar) geliyor.

bir gün sonra toty craft(zanaat 100 sbc görevi) geliyor.

bir gün sonrası ise tüm toty iconlar dahil herşey paketlerde olup promo bitene kadar kalıyor paketlerde.

zanaat ve lig yükseltmeleri ile bayağı paketin olur, üstüne takaslarda olursa başa dönüp dönüp paket yaparsın.

kart atlamadan bütün herşeyi bunlara basarsan yavaş yavaş azalır kartların. uzunca dönersin.

ben 600 paket girdim geçen sene, hiçbir kartı çöpe atmadan yapmaya çalıştım bitmeyecekti neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 14 Ocak 2025; 23:39:55 >

Takaslar ve pickler gelecektir çünkü takaslar geçen sene toty döneminin en önemli parçasıydı geçen senenin aynı şekilde sadece sbc tarihlerini karıştırarak ilerliyor ea bence. Takaslar cuma günü gelebilir eliniz de de pickler ve zanaat ve günlük yükseltme derken baya bi fodder olur hocam, gelen sbcler ekstra pahalı olmazsa bu sene zorlanmadan yapılması lazım gelecek iconların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 15 Ocak 2025; 0:5:48 >
  • O halde eldeki kartların tümünü satıp 83 89 arası fodder olan.

Kalan satılamazlarla da gönül rahatlığı ile SbC yapabilirim anladığım.

Tabiki hiç bir şey kesin değil diyorsunuz doğrımuyum

• johnwayne J kullanıcısına yanıt
    Forma seçiminde ping kısmı sağ üstte ise 1 oyuncu, sol üstte ise 2 oyuncu rakip olarak geliyor. Oradan anlayabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Eğer icon sbc dediğin bu gelen icon pick ise bence hiç bulaşma şimdi hocam toty dönemi daha güzel sbcler geliyor, toty zamanı elinde fodder olur tabi ama onları garanti sbclere harcamak lazım ve önerim nakitte sıkıntılıysan satılabilir 83 ve 84 lerin en güzel satılma vakti çünkü millet 83x10 83x5 yapıp paketi açmayacak totye kadar elinizde satılabilir kartlar varsa bence bekletmeyin

• şerif, Totyler 3 plus demiş.

Futkoc a helal olsun 10 gündür 3 gelecek diyor

• Stam’ı herkese tavsiye ediyorum o kartla yaklaşık 1 aydır oynuyorum kesinlikle oyunun en iyi stoperlerinden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 15 Ocak 2025; 2:34:11 >
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Stam herkes tavsiye ediyor ama farklı bir evo geldi. Elinde 92 lik bir defans olacak. Saliba gold kartı bile hayvan gibi bir kart olabilir. Kadroda bir ton defans var. Bu kadar kartı bu sbc ye gömmek mantıklı bir hareket olur mu karar veremedim. Ben yapmam herhalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • web girişinde sorun yaşayan varmı ?

• GhostEagle kullanıcısına yanıt

Evet bende de az önce açılmadı uygulama.

• 
Sayfa: önceki 90139014901590169017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.