Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sercan_077 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
182.941
Cevap
829
Favori
6.424.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 91379138913991409141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wl'yi anca dün derbiden sonra bitirebildim. Battles hiç yapmadım henüz. Rivals ilk 5 maçı geçtim. Şimdi buna bi kadro kurup 1 saat falan denerim. Dribbling özelligini alıp neto'ya basıcam. Herhalde benim için sona geldi. Alan wake 2 falan aldım. Pek oynamak gelmiyor artik içimden. Bu görev bu kadar zor olmamalı. Extra 12 hak daha atması lazımdı. Zidane, maradona vermişsin önceden bellingham , putellas mı ne. Maicon kimdir yani niye bu kadar kasıyon.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Maksat oyuncular birbirini yesin işte. Dediğin gibi 94 Zidane dağıtmışsın herkese zaten. Günlük 12 maç olsun, 5 gün sürsün işte. Oynayan alsın yani ne var. Sanki bana toty mbappe veriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wl de falan kadrosunda 92 maicon olan rakip gelirse karşıma hiç uğraşmam direkt çıkarım maçtan. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Dostluk maçı oynayınca bunlar zengin mi oluyor ne bu borsa mı anlamadim. Kazançları mı yükseliyor. Böyle kendimi zorbalanıyormuş gibi hissediyorum. Şu görevleri rivals ile yap eskiden öyleydi valla daha güzeldi. Ne zorum var boşuna friendly oynamaya. Ha şimdi biri derse niyr oynuyon zorla mı hastalık işte her şey olsun diyor insan.

Öyle hocam sürekli şikayet ediyoruz ama esasen oyunu oynamak istememizden kaynaklı bu. Herkes düzgün bir şeyler oynamak istiyor. Ben konsol başına geçip 2-3 saatimi veriyorsam, konsolu kapadığımda rahatlamış falan olmam lazım ama konsolu kapadığımda sinirden elim ayağım titrer şekilde kapıyorum oyunu. 😂

Hocam bunun taktiği varmış. Yeni hesap açan biriyle co-op oynayıp kalanları tamamlıyorsun bende 2 yan var. Yan hesabı olan varsa bittikten sonra tamamlayabiliriz. Ben su an 2 mac attim bire bir gidiyorum 😃

Benim 12 maçım bitti, senle coop girsem izin verir mi ki? Ya da galibiyet alsam sayar mı bilemedim? Senin yan hesapta uygun kadro varsa bana davet gönder de en azından 4 galibiyet alalım. 😂

Yaparız ama işe gidicem birazdan. Akşam 9 dan sonra uygunsan deneriz. Burdan biri çıkarsa yine beni haberdar et.

• Oyunun bu döneminde coins satabiliyor muyuz arkadaşlar bilen var mı ? Pc'de 10 milyon var coinsle işim kalmadı artık.

Fantasy Lig'de 12/11 yaptım. 1 maç saçma sapan şekilde son dakikalarda gitti.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Bu kadroyla oynadım. Raphinha, Delap, Neto, Greenwood hücumda sıkıntı yaratmadı ama Mpanzu iyi mi emin olamadım 88'lik slotu yakmaya değmedi gibi.

Greenwood'un pas playstyle'ları olsa müthiş bir kart. Playmaker oynuyor ama pasları bariz zayıf kalıyor yinede hızı, dribblingi, şutu gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tamamdır hocam ama akşam 9 sonrası benim sıkıntı. Gündüzleri oynayabiliyorum ben ya.

Hocam bu nasil oluyor tam olarak. Bir aydinlatabilir misin?

• GkhnFB kullanıcısına yanıt
    https://x.com/UTSources/status/1894281933271572511?t=-v6hQvUFcnSi5lyhFnfqhQ&s=19

Hee burada mesele şu. Coopu kuran kişi yenilirken maçta çıkarsa coop davet edilen lose almıyor. Ben bunu anca görev yenilendiğinde yapabilirim kendi hesabım için ki bana amme hizmeti olarak kim niye böyle bi şey yapsın :) çok yakın bi arkadaş bulmak lazım .

Ana hesapları bitirip yan hesaplardan yapıcan. 2 taraftada yan hesap olması lazım. Aynen oyle neden tek sana olsun karşılıklı olması lazım 😀 ben mesela 5 te 3 gidiyorum 1 mac penaltıda yenildim. Bir pozisyon ofsayt zannettim gitmedim. Son anda aşırttım yandan çıktı. Böyle hataları yapmican affetmiyorlar. Birine ihtiyacım olacak yani eğer maicon istiyorsam 😂

Akşam 10 gibi denemek isteyen varsa yaparız. Burda 12 maçtan en az birini oynamamış olman gerekiyor olabilir denemedigim için emin değilim öyle olsa bile sayaç yenilendiğinde yine yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 25 Şubat 2025; 12:38:55 >

Saldim ben artık

Acmiyorum bile. Zaten Ramazan da geldi

Ramazan daha çok paket veriyor

YEMİN BİLE EDERİM😉😉😉

• Maicon için yan hesabı olan varsa,beraber denemek için mesaj atabilir.Ben dede yan hesap var,beraber yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_Faruk. -- 25 Şubat 2025; 13:26:40 >
    Ben uğraşmam şahsen hocam, tabii ki tek taraflı olmaz :)

• Areka2002 kullanıcısına yanıt
    Valla bende aynı şekil herhalde rivals ve battles tamamlamam bu hafta. Buna kasarım eğer az bir win sayım kalırsa.

Hocam selamlar bunu anlamadım tam olarak sanırım benm gibi anlamayan bir sürü insan var.

1.si ben yeni hesap oluşturup kendimi asıl hesabımı davet etsem burada hangi hesabın yenik olması lazım ve kaçıncı dkdan itibaren çıkmak lazım oyundan?

2.si hiç yeni hesap açmadan bir arkadaşımı davet etsem onla bu görevi yapsak oluyor mu? (Bu arkadaşla daha önce 1-2 kez online dostluk oynadık)

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AvriL kullanıcısına yanıt
    Denemeden tam bir sey diyemem atıyorum tüm maçları tamamladın 8-4 yaptın. İlk turdan 4 maç eksiğin kaldı. Bir arkadaşın mesela bu modu oynamıyor ona rica ettin ondan girip 4 win alıp bırakırsın. Atıyorum rakip orda size 3 attı artık yenilceğiniz belli arkadaşın çıkacak oyundan. O zaman senin hak gitmiyor. Belki sürekli yeni hesap açıp 30 maçı şu an bile tamamlayabilirsin. Burda önemli olan sen 12 maçı yaptığında arkadaşın seni o moda davet edebiliyor mu? Edemiyorsa son 4-5 maçın kaldığında bekleyip bu taktik ile hakkına 12 ekleyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 91379138913991409141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.