< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9141. sayfa)

-
-
Bu oyunun tek bir heyecanı var coin. Onu bitirince oyunun heyecanı kalmadı. Satılmaz akıyor her yerden rivals , rush , battles her yerden satılabilir ver bak nasıl oynuyor millet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 satılabilir 50 satılamaz paket veriyor görevler sbcler falan. Keşke batsa şu oyun firması ya 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önceki yıllarda her gün 3 tane satılabilir totw görevi geliyordu. Şu günlük bronz ve gümüşler bile satılabilir geliyordu. Kendileri bilir yavaş yavaş kopuyor insanlar.
Umurlarında mı acaba? Kemik kadro durdukça keyifleri yerinde gibi. Tots döneminde zaten yine milyonlar harcanacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde hemen maç bulurdu şimdi biraz bekliyor normal mi ayar mı yapmam lazım crossplay açık hep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın herkese. Tüm coinsleri sattım sayılır ve aktarımdan dolayı market kapandı. Uğraşsam etsem açılır mı? Bir de bu senelik mi oluyor bu yoksa bu hesap bitti gitti mi? İyi de oldu Fifa kariyerim bitsin rezil oyun zaten düzelmez artık.
Yine 95 derinlik olayı meta olmuş. Kenardan girip boş kaleye falan gol. Bu oyun gerçekten iflah olmaz. Bu şekilde oynayanlara söylediğim tek bir sey var kaba tabir etmeyim hanım gibi oynuyorlar.
Açmazlar, sadece FC 25 için geçerli oluyor ama sonrasında da takipte kalıyorlar en ufak birşeyde yine kapatırlar dikkatli olman lazım.
-
Günde 1 aktarım yapsaydın keşke o zaman sıkıntı olmuyor. Bir dahaki oyuna webapp kapalı şekilde gelir.
mesajımda lavuk dedigim için bana 4 gün ceza vermişsiniz lakin bir avukat olarak sizi aydınlatmak isterimki lavuk kelimesi hakaret veyahut aşşağılayıcı bir kelime değildir bu kelime içinse cezai işlem uygulamanız cok komik gerçekten , coins sattıgı halde beni tehdit ettiği halde karsı taraf şikayet etti diye yassakladıysanız gerçekten hiç komik değil yaptıgınız sorumsuz hareketler sizi küçük düşürüyor bilginize saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADIERO -- 27 Şubat 2025; 10:40:5 > -
@buraqka Teşekkürler evet mimlendi hesap artık. 1 aktarım yaptım aslında kalan kısmı satıyordum.
bu oyunu youtuber veya topluluktan gördükleri meta taktiklerle oynayan insanların kendisine saygısı yoktur bana göre. herkes aynı topu oynuyor birde öne geçince top çevirmesi yokmu tam ibretlik.
-
Fantasy League deki açık nedeniyle coop maçı kapatmış EA. Sizden daha deccalız mesajı vermiş.
Valla oyun değil ama bunlar nefret ettirdi artık. Şu fantazi lig yüzünden çıktı bu taktik. Tam bir şeyler düzgün gidiyor diyorsun abuk sabuk işler oluyor.
Div 3 ödüllerinden hiç bişey vermedi. Gittim onlarla ikon kkg yaptım 570 bin değerinde Buffon verdi. İlk defa bu kadar yüksek değerli bı oyuncum oldu.
neden tüm rakiplerim e sporcu gibi ?
-
Rivalsde alt liglerde oynayan arkadaşlar varsa co-op oynayarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilirim. Eklemek isteyenler için PSN Eagle--Kartal
-
Hocam az önce yazcaktım sana oynayalım diye girdim. Alan wake 2 oynadım biraz. Girersem haber ederim. Div 2 başındayım şu an 😀
Eyvallah Hocam,ben de 1.ligde tutunmaya çalışıyorum ama bugün çok maç kaybettim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X