Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Noxite , tegaalife Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
182.939
Cevap
829
Favori
6.424.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 91419142914391449145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, sezon sonu 92 firmino alıp deneyen var mı? Kararsız kaldım. Pele var rapinha sbc yapacağım. Firminoyu da alsam mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isstanbul kullanıcısına yanıt
    Herkes icona yoneliyor, genel olarak iyi kartlar acmis onu secenler. Bence Firmino'nun kafa karistiracak bir olayi yok hocam, icona yuru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • buckminsterstomarti kullanıcısına yanıt

Dediğin gibi yaptım. Sonuç bu. Hadi gel de seç.EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isstanbul -- 1 Mart 2025; 1:9:56 >
    Matthaus gider burda.

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

Mo oynamıyorum hiç o yüzden zico seçmeyi düşündüm Zidane 90 kaldığı için. Mdo viera ve geliştirme vermeren var.

Zico var bende gerçekten müthiş kart ama burada Matthaus seçilir direkt.

• Forum diyorsa güvenirim. Matthaus seçiyorum o zaman. Teşekkürler arkadaşlar.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Haha bende aynı sıkıntıyı yaşadım maalesef 2-3 yıldır ban yemiyordum.

Main hesap gitti ne yazık ki.. içinde satılamaz da olsa Toty Henry ve Toty Salah vardı ona üzüldüm.

RTG hesap ile biraz daha oynar bende salarım artık.

• Fut championsda 3-1 öndeyken oyundan attı. Psn ile bağlantı kurulamıyor yazıyor, normal internette hiçbir sorun gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• Tabutta Rövaşata kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce benide attı Allahtanki dereceli maçta değildim lig görevindeydim sorun var sanırım wl girmeyeniz bence şuan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    2 maç battles yaparken atti ne güzel 28.000 puan olacaktım. Gerçekten çok saçma bizim ne günahımız var. Hemen hemen aynı dakikalarda attı beni 70 gibi.

çok kötü oldu böyle. Baktım mağlubiyet yazmış. İkinci yarının ortaları ve 3-1 öndeydim. Büyük ihtimalle kazanacağım maçı oyun benden aldı.

• Talisca’nın Fenerbahçe kartı gelmeyecek mi acaba ? Oyun iyice saçmasapan bir hal olmaya başladı her geçen sene.Ps5’ e Forza Horizon 5 geliyor, sonbaharda da Gta 6 çıkacak.Seneye bu oyunu e sporcular hariç kimsenin oynayacağını sanmıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt

Şu an ultimate dışı online sezon oynuyorum orada da öndeyken attı. Ama mağlup saymamış keşke ultimate teamde böyle olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabutta Rövaşata -- 1 Mart 2025; 12:33:8 >
    Yani en azından battles oynarken saymamalı. Nasıl ayırt edebilirler onlarda haklı herkes öndeyken kapar interneti. Yapacak bir şey yok. Haftalık görevi yapıp bitireyim diye oynamaya başlamıştım. 90 lık paket için artık rush oynarım.

Galibiyet vermesini istemiyorum zaten, maçı hiç oynanmamış saysa daha mantıklı bence. Kimse öndeyken sorun yoksa maçtan çıkmaz gibi.

• Oyun oynamayı teşvik etmek yerine, oyunu bırakmaya teşvik eden bir paket olasılıkları mevcut. Oyunu bırakmama ramak kaldı. Sony sağolsun adam akıllı bir oyun getirmedi. Gelmiş olsa çoktan bırakmıştım oyunu.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt

Biraktim rengim kurtuldum adilerden

Coinsleride sattım oh oh paralar EA ya gitmedi 😉😉😉

Ramazanda tam zamanında geldi ☺️

• Turknet'i o kadar övdük. Sağolsun 2 maçta da internet gitti mağlup olduk. İkisinde de öndeydim. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Aynen doğru söylüyorsun ama söylediğin şeyi bu firmadan beklemek imkansız gibi.

• 
Sayfa: önceki 91419142914391449145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.