< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9140. sayfa)

-
-
Basit hocam bence 7-8 maçta atıyorum 4-5 win aldın kalanı riske etmeden bu sekilde bitirmek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Konu bitmiş artık kimsede oyunun heyecanı yok.
-
Xbox: tibetto7184 karşılıklı yapabileceğim bir arkadaş olursa gece 11 den itibaren başlayabiliriz. Cross platformdan birini ekleyebiliyor muyum ben, maçta denk gelmedikçe ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaslar fc rush gorevleri yok muydu? Sanki vardi ben suan goremiyorum, pas evosunu alacaktim.
Tabi ki yapacak kişilere bir şey diyemem, öyle bir niyetim de yok. Zamanı ve tercihi olanlar tabi ki yapabilir. Ancak şu zahmete, sinire değer mi ? diye düşündüğümde benim cevabım direk hayır oluyor. Bu kart kadroyu uçurup kaçıracak bir kart da değil.
Zaten topluluk buna bu kadar zaman ayırmasa, tekrardan başka bir kart için 36 maçta 30 win olayını getirmezler. Amaç oyuncuyu, oyunda tutmak. Oyuncular ilgi göstermezse bu olay seve seve değişir. Ben şu toksik oyuncu grubuna karşı, böyle gereksiz bir sinir ve zaman kaybına girmeyi tercih etmedim. Evet güzel bir kart ama
inanın oyununuzu seviye atlattiracak bir kart değil. Yapana bol şans ve başarılar. Yapmayanlar veya kartı alamayacaklar da takmayın kafamıza. Maksimum 1 ay sonra daha iyisi veya aynı performansı alacağınız makul fiyatlı bir kart zaten gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 26 Şubat 2025; 9:52:49 >
zidane ve maradonası olup beraber oynatanlar, iki moo lu mu oynuyorsunuz yoksa zidane mo da oynatan varmı nasıl iyimi mo da.
-
Ben Zidane’ı yedeğe çektim. Duruma göre 65-70 arası Maradona’nın pili bitince oyuna alıyorum. Rakip oyuncuların staminası da düşünce biraz daha etkili oluyor gibi hissediyorum. Ancak Maradona’yı moo’ya çekip Zidane’ı 8 numarada oynatanları da görüyorum çokça.
Zidane moo, Maradona sag kanat oynatiyorum. Maradona'yi kanat olarak evolamistim, Olise ile donusumlu oynatiyorum sag kanatta. Hizi, cevikligi ve gold finessiyle fark yaratiyor Maradona. Bence fizigi Moo icin cok uygun degil, zayif kaliyor ama kanatta pirpir iyi oluyor
Guti , zidane ve maradona hepsi var bence en verimlisi zidane. Oyuncuya ve oyun tarzına göre değişiyor olabilir ama benim hissettiğim bu sekilde.
-
Her yediğim gol iki stoper arasına top. Sağ olsun stoperlerin yapay zekası yok. Her maç zaten herkesin bildiği gibi 10+ golle bitiyor. CM ve stoperler ciddi anlamda defans yapmıyor. Herkes muhteşem tackle atıyor korkusuzca sürekli tackle spamlıyor millet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 26 Şubat 2025; 14:42:18 >
hala oyunu bedava yapmamışlar. ea play ve gamepass
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 gün önce oyuncuları kkg ye basıp oyunu silip attım ama nasıl bir boşluk nasıl bir görevsizlik anlatamam oynaması bir dert oynamaması bir dert olabilir mi bir oyunun
-
Bu sabah bende eusebio falan silmeye başladım sonra üçüncü adamda silsen bile 2 hafta sonra yine başlıcaksın dedim kendi kendime öyle kaldı bakalım. Kesinlikle oynamak istemiyorum ama dediğin gibi boşluk oluyor.
yok abi o silme isine falan girmeyin buyuk bosluk yaratıyor sonra/bir sure sonra :):)
-
carlosu forvete koy hocam pes 3 vibeında oynasın çünkü defansif hiçbir özelliği yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X