Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Koks34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
182.932
Cevap
829
Favori
6.424.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 91439144914591469147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buckminsterstomarti kullanıcısına yanıt
    90x4 den millet neler açtı bana en kötüleri çıktı. Bıraktım oyunu kadroyu sbc ye basıp.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lion Tamer kullanıcısına yanıt
    Acin acimdir hocam, sana neler cikti ?? Vallahi dunku faciadan sonra acmaya korkuyorum, 91lik Rooney sectim ama tam kazma bence, biraz hantal, begenmedim

• Rooney konusunu su sekilde tatliya bagladik, daha iyisini secemezdim asjsjs

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

1w ile kaçırdım yenildiğim kişiler minimum 1000sr ya üst üste 3maç kaybettim bozuk iğrenç bi matchmaking sistemi var.

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Yine de tebrikler. Hemen ilk günü oynamasaydın kesin alırdın. Benim ilk tur 12 de 8 ikinciyi sadece 2 win ile bitirdim akşam girmiştim sanki her vurduğum top pas ve ya şut yamuk gidiyordu. Yenilmek için sanki joker hesap seçilmişim gibi bir seydi.

1 tane oynayacak kart yok şunlardan. Kimle oynasam yamal rashford barcola çekmiş. Oyunun başından beri asla düzgün bir kart çekemedim. En iyi çektiğim kartlar theo ile fantezi malen. Daha üstü yok

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• quote:

Orijinalden alıntı: buckminsterstomarti

Rooney konusunu su sekilde tatliya bagladik, daha iyisini secemezdim asjsjs
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! Fotograf eklememisim gece sevincten 😅

Yok artık baya iyi atmış.

• Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Takim seviye atladi hocam 😁

• Beyler bir şeyi merak ediyorum. Sizde de wl'de 7-8 maç oynadıktan sonra inanılmaz zor rakipler geliyor mu? Ya her seferinde 7-1, 6-0 falan başlıyorum sonrasında öyle rakipler geliyor ki yine 8 win'de kaldım inanamıyorum. Her maçım bölüm sonu canavarlarıyla oluyor resmen top göstermiyor kimse. Div 2 üst tarafındayım div 1'e çıkmak üzereyim wl'de neden her zaman sadece 8-9 win alabiliyorum. Benim matchmaking'im mi çok kötü yoksa herkese mi böyle oluyor?

• Exheo kullanıcısına yanıt

Eşleştirme o şekilde oluyor. Sizin galibiyet- mağlubiyet oranınıza göre rakipler buluyor.

• Dostluk maçlarında- kupalarında geçmişi sıfırlarsanız hiç oynamamış gibi gözükeceğinizden daha kolay rakipler bulabilirsiniz.

Ben de aynısını yaptım tüm kadroyu ve oyunu sildim şimdi makineyi açıyorum Fifa yı arıyor gözlerim, herhangi bir oyunu açıp 10 dakika oynayıp kapatıyorum :) her an geri dönebilirim sezon ödülü ve 90+*4 ü tamamlamak istiyorum

• Tabutta Rövaşata kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım, hiçbir şey hissetmedim. Doğru olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Ben henüz denemedim, twitterda gördüm belki faydası olur diye yazmak istedim.

Bence imkansız gibi bir şey. Senin istatistiğini tutuyor ama bazen prolar geliyor sanki , delik deşik oluyoruz 😂 ama div3 ten kurtuldum artık herhalde oynayışım biraz daha gelişti. Orası dostluğa göre daha kolay geliyor :)

Bende aynıyım.Hiç güzel kart vermedi oyun bana.coins alacam yine mecbur

Bence oyunun en zor modu rivals :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bilmiyorum belki herkes şu kupaya odaklandı. Puanı tamamlamadım diye oynamadım ama div 2 ortasındayım 2x ile. Persie yazcak mı bakalım az kaldı banın bitmesine. Bu sene ilginç konu çok sessiz geçen yıllarda yazın bile herkes yazıyordu.

Persie gelecek dertler bitecek🤣🤣🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 91439144914591469147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.