< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9146. sayfa)

-
-
Acin acimdir hocam, sana neler cikti ?? Vallahi dunku faciadan sonra acmaya korkuyorum, 91lik Rooney sectim ama tam kazma bence, biraz hantal, begenmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rooney konusunu su sekilde tatliya bagladik, daha iyisini secemezdim asjsjs
1w ile kaçırdım yenildiğim kişiler minimum 1000sr ya üst üste 3maç kaybettim bozuk iğrenç bi matchmaking sistemi var.
-
Yine de tebrikler. Hemen ilk günü oynamasaydın kesin alırdın. Benim ilk tur 12 de 8 ikinciyi sadece 2 win ile bitirdim akşam girmiştim sanki her vurduğum top pas ve ya şut yamuk gidiyordu. Yenilmek için sanki joker hesap seçilmişim gibi bir seydi.
-
-
Yok artık baya iyi atmış.
Takim seviye atladi hocam 😁
Beyler bir şeyi merak ediyorum. Sizde de wl'de 7-8 maç oynadıktan sonra inanılmaz zor rakipler geliyor mu? Ya her seferinde 7-1, 6-0 falan başlıyorum sonrasında öyle rakipler geliyor ki yine 8 win'de kaldım inanamıyorum. Her maçım bölüm sonu canavarlarıyla oluyor resmen top göstermiyor kimse. Div 2 üst tarafındayım div 1'e çıkmak üzereyim wl'de neden her zaman sadece 8-9 win alabiliyorum. Benim matchmaking'im mi çok kötü yoksa herkese mi böyle oluyor?
-
Eşleştirme o şekilde oluyor. Sizin galibiyet- mağlubiyet oranınıza göre rakipler buluyor.
-
Dostluk maçlarında- kupalarında geçmişi sıfırlarsanız hiç oynamamış gibi gözükeceğinizden daha kolay rakipler bulabilirsiniz.
-
Ben de aynısını yaptım tüm kadroyu ve oyunu sildim şimdi makineyi açıyorum Fifa yı arıyor gözlerim, herhangi bir oyunu açıp 10 dakika oynayıp kapatıyorum :) her an geri dönebilirim sezon ödülü ve 90+*4 ü tamamlamak istiyorum
-
Ben yaptım, hiçbir şey hissetmedim. Doğru olduğunu düşünmüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben henüz denemedim, twitterda gördüm belki faydası olur diye yazmak istedim.
-
Bence imkansız gibi bir şey. Senin istatistiğini tutuyor ama bazen prolar geliyor sanki , delik deşik oluyoruz 😂 ama div3 ten kurtuldum artık herhalde oynayışım biraz daha gelişti. Orası dostluğa göre daha kolay geliyor :)
Bende aynıyım.Hiç güzel kart vermedi oyun bana.coins alacam yine mecbur
Bence oyunun en zor modu rivals :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum belki herkes şu kupaya odaklandı. Puanı tamamlamadım diye oynamadım ama div 2 ortasındayım 2x ile. Persie yazcak mı bakalım az kaldı banın bitmesine. Bu sene ilginç konu çok sessiz geçen yıllarda yazın bile herkes yazıyordu.
Persie gelecek dertler bitecek🤣🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X