Şimdi Ara

FIFA WORLD ÇALIŞMAYI DURDURDU ÇÖZÜMÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hatayı bende alıyordum uzun uğraşlar sonucu nette bulduğum bütün çözümler işe yaramayınca çözümleri birleştirerek sonuca ulaştım şimdi ilk önce uyumluluktan windows 98/ windows me yapıyoruz bunu yapınca oyun açılmayabilir eğer açılmazsa originden oyunu güncelleyip tekrar deneyin büyük ihtimal oyuna girecektir ve çalışmayı durdurdu hatası vermez fakat bu seferde pratik maça girerken donup kalıyor ve oyun çok yavaş oluyor bunun içinde originden çıkış yapıp direk fifa worldu açıyoruz böyle yapınca origini otomatik açacak fakat origindeki oyunlarınız sönük gözükecek ( bunu yaparken uyumluluk windows 98/windows me olsun ve bunu her oyuna girerken tekrarlayın) aynen böylehttp://i.hizliresim.com/DXP3ql.png eğer böyle gözükürse doğru yodasınız demektir artık uyumluluktan vista service pack 2 yi veya diğer vista ve xp sürümlerini seçerek akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz inşallah işinize yarar

edit: yeni bir yöntem buldum yukardakinden daha etkili ve daha kolay fakat herkeste işe yarar mı bilmem oyuna birde başka bir oturumdan girmeyi deneyin ben sürekli kullandığım oturum yerine diğer oturumdan girdim ve oyun bu yöntemle sorunsuz çalışıyor yukardaki çözümde ciddi şekilde kasmalar oluyor oda halloldu böylelikle şuan hiçbir şekilde uyumluluk yapmadan normal şekilde çalışıyor bu iki çözümü deneyin çok büyük ihtimal sorun ortadan kalkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezeyurt -- 19 Mayıs 2014; 15:15:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rezeyurt

Bu hatayı bende alıyordum uzun uğraşlar sonucu nette bulduğum bütün çözümler işe yaramayınca çözümleri birleştirerek sonuca ulaştım şimdi ilk önce uyumluluktan windows 98/ windows me yapıyoruz bunu yapınca oyun açılmayabilir eğer açılmazsa originden oyunu güncelleyip tekrar deneyin büyük ihtimal oyuna girecektir ve çalışmayı durdurdu hatası vermez fakat bu seferde pratik maça girerken donup kalıyor ve oyun çok yavaş oluyor bunun içinde originden çıkış yapıp direk fifa worldu açıyoruz böyle yapınca origini otomatik açacak fakat origindeki oyunlarınız sönük gözükecek ( bunu yaparken uyumluluk windows 98/windows me olsun ve bunu her oyuna girerken tekrarlayın) aynen böylehttp://i.hizliresim.com/DXP3ql.png eğer böyle gözükürse doğru yodasınız demektir artık uyumluluktan vista service pack 2 yi veya diğer vista ve xp sürümlerini seçerek akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz inşallah işinize yarar

edit: yeni bir yöntem buldum yukardakinden daha etkili ve daha kolay fakat herkeste işe yarar mı bilmem oyuna birde başka bir oturumdan girmeyi deneyin ben sürekli kullandığım oturum yerine diğer oturumdan girdim ve oyun bu yöntemle sorunsuz çalışıyor yukardaki çözümde ciddi şekilde kasmalar oluyor oda halloldu böylelikle şuan hiçbir şekilde uyumluluk yapmadan normal şekilde çalışıyor bu iki çözümü deneyin çok büyük ihtimal sorun ortadan kalkacaktır

Teşekkürler kardeşim origini kapayıp direk kısayolu açınca açıldı oyun çok teşekkürler

• Hortlatmak olmuş seninkisi ama asıl komik olan oyunun 2015 yılında kapatılmış olması . Hala nasıl oynayabiliyorsunuz anlamıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun tutmadı mı neden kapatıldı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.