Şimdi Ara

Fifa World Klavye Sorunu Yaşayanlara ÇÖZÜMÜ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
29.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    diğer tuşlar çalışıyormu hocam ? böyle ilginç sorunlrın nedenini bilemiyorum bir kaç arkadaşda sorduda yardımcı olamadım
  • Diger tuşlar çalışıyor ama dedgm gbi e tuşu calismadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadlar , bu çalım vs. sadece G tuşu ile mi olmakta acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 21 Haziran 2014; 20:00:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeerPower

quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

Şurada kalıyor ilerlemiyor
     Fifa World Klavye Sorunu  Yaşayanlara ÇÖZÜMÜ!

Bende hala bu sorun devam ediyor.Çözümü olan arkadaşlar lütfen yardım edebilirmi boşu boşuna mağlubiyet sayılıyor :(

Bu bekleme ekranı değil mi , yani bende de oluyor ve her maç öncesi ortalama 4-5 dakika bekletiyor orada. Sonra açılıyor , internet hızından zannediyorum.

• Beyler bendede sorun var şunun çözümü bulunamadımı daha oyun başlayana kadar herşey okey oyun ıcınde mousedan başka birşey çalışmıyor klaveye veya joıstık olmuyor aptalca akıl vermeyın ayarlara gır klavyeyı sec gıbı şeyler soylemeyın. daha önceden yaşamış ve çözmüş biri varsa çözümünü bekliyorum
  • TrkyKvrk kullanıcısına yanıt
    aynen hocam o hata bendede var kol takıyorum kolu xbox360 ayarına getiriyorum görmüyor, klavyeyi tanımıyor nasıl bişeydir anlamıyorum
  • lordwalmax kullanıcısına yanıt
    pası x tuşu yapabilirmisiniz????
  • bende gamepad tuşlarını değiştiremiyorum. ayarlarda sadece klasik alternatif bla bla ayarlar var. nasıl değiştiricem gamepad tuşlarını ?
  • fener190742 F kullanıcısına yanıt
    hocam button data setupdan keyboard bölümüne giricen oradan değiştirebilirsin ama pas tuşu tam olarak nerede bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

hocam button data setupdan keyboard bölümüne giricen oradan değiştirebilirsin ama pas tuşu tam olarak nerede bilmiyorum

Hocam oyunu ilk defa kurdum ama oyun içinde klavye hiç çalışmıyor joyistic taktım oda çalışmıyor. Bir çok kişide daha varmış bu sorun nasıl çözülür.
  • Benim arkadaşımdada vardıda bu sorun nedenini bilemiyorum kusura bakmayın
  • Oldu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzRCiq -- 22 Temmuz 2014; 16:47:17 >
  • arkadaşlar klavye ve joystick sorununu tüm gün aramama rağmen bulamadım sonunda kendim çözdüm fakat şimdi de bi kaç tuş farklı basıyor joystickte :D neyse çözümüm şu şekil şimdi belgelerim klasörünün içine fifa world klasörü düşüyor ama buttondatasetup ve settings , şimdi bu iki dosyayı bilgisayarıma girip kullanıcı adım Orçun benim bilgisayarda Or?un şeklinde klasör vardı c kullanıcılar içinde bu klasörün içindeki fifa world e bu iki dosyayı yapıştırınca gamepad çalışmaya başladı ama x e basınca a ,a ya basınca x ,x e basınca da y algılıyor bir de sprint tuşu yukarı olarak algılıyor , bunları çözücem belki sizin de aynıdır sorun ne klavye ne joystick algılamayanlar
  • OrcunA O kullanıcısına yanıt
    kardeşim joystick için x360 ce adında bir program var onu indir....indirdiğin yerden yönergelere bakıp ayarlayabilirsin....windows kendi ürettiği xbox kolunu standart olarak almış o yüzden karışık tuşlar....
    @OrcunA
  • ben çalışmadığı zamanlar içinde oynama yapmıştım buttonsettings in o yüzdenmiş stock halini alınca düzeldi. böyle saçma şeylerle uğraşıyoruz yani beleş oyun ya ..
  • OrcunA O kullanıcısına yanıt
    aynen....bana bazen saç baş yoldurttuğu ara sıra oyunu açtığımda klavye + mouse oynanışına döndüğü oluyor...o zaman ....al oyununu git ötede müsait bi tarafınla nasıl oynuyorsan oynatıyorsan oynat diyesim geliyor... :(
    @OrcunA
  • hocam ben 3 tane oyuncu satın aldım aldıktan sonra mağazaya girip kadroya aktif et butonuna basacağıma yanlışlıkla hepsini kulüpte sakla ya tıkladım şimdi bu oyuncuları bulamıyorum :(
  • takamkafana T kullanıcısına yanıt
    hocam oyuncuların hangi mevkidelerse oradaki mevki boş olsun sonra boş olan mevkiinn üstüne gelerek tıkla kulüple değiştir diye bi seçenek var oraya tıklarsan aldığın oyuncuyu görürsün yani oyuncuların gitmedi meraklanma
  • lordwalmax kullanıcısına yanıt
    dediğin gibi yaptın sorunsuz çalışıyo ama frikikte oyuncu değiştirmek için hangi tuşa basıcaz birde bende kaleci kullanıyo hep kornerleri serbest vuruşları nasıl çözücem
  • olmuyorrrrr
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.