Şimdi Ara

Fifa World Klavye Sorunu Yaşayanlara ÇÖZÜMÜ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
29.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lordwalmax

Arkadaşlar biliyorsunuzki fifa worldde klavyeleri kendimiz ayarlıyamıyoruz yalnız Bir önceki fifa serilerindeki ( FİFA 14 13 VS...) Button data setupı kullanarak ordaki klavye ayarlarınızla

fifa worlddede oynayabilirsiniz isteyen benim buraya upload ettiğim klavye ayarlarını kullanabilir.

link :http://+++++.sh/3BF8z/buttonDataSetup.ini

not : +++++ olan yerlere speedy yazın reklam olmasın diye malum yasak indir yazan yere tıklayın indirecektir

bu dosyayı belgelerim- fifa world- içine atmanız yeterli gelen soruya evet deyin yalnız button data setupınızın salt okunur olduğuna dikkat edelim arkadaşlar yoksa olmayabilir

bunuda button data setupın üzerine gelip sağa tıklayın en alttaki özellikler kısmına tıklayalım ve en altta iki kutucuk görceksinin buradaki kutucuklardan soldakinin tikli olması gerekir

benim klavye ayarlarım şöyle: KOŞU : E

ŞUT-HAMLE : D

PAS -PRES : S

ORTA-KAYARAK ALMA : A

AŞIRTMA- ADAM DEĞİŞTİRME : Q

PLASE VURUŞ - 2.ADAMI ÇAĞIRMA : Z

Pace kontrol : C bu hamle tuşu ile iyi zamanda kullanılırsa rakipten çok iyi top çalabilirsiiz biraz zaman ister kullanımı tavsiyem S yerine buna alışın

SAĞ-SOL YUKARI AŞAĞI TUŞLARI AYNIDIR

ŞIK HAREKETLER İÇİN : C TUŞU İLE BİRLİKTE KULLANILMASI GEREKİR RİGHT STİCK UP : X

RİGHT STİCK LEFT : V

RİGHT STİCK DOWN : F

RİGHT STİCK RİGHT : G

HOME TUŞU : TAKTİK İÇİN

DELETE - END - PAGE UP - PAGE DOWN BUNLAR TAKTİK İÇİN DİR ARKADAŞLAR

ANLAMAYANLARA ÖZEL PMDEN VEYA BURADAN YARDIMCI OLABİLİRİM

ÖNEMLİ NOT : BİZZAT KENDİM TARAFIMDAN DENETLENMİŞTİR VE OYUNDA ÇALIŞMAKTADIR UPLOADDA BANA AİTTİR
    quote:

Orijinalden alynty: lordwalmax

Arkada?lar biliyorsunuzki fifa worldde klavyeleri kendimiz ayarlyyamyyoruz yalnyz Bir önceki fifa serilerindeki ( FYFA 14 13 VS...) Button data setupy kullanarak ordaki klavye ayarlarynyzla

fifa worlddede oynayabilirsiniz isteyen benim buraya upload etti?im klavye ayarlaryny kullanabilir.

link :http://+++++.sh/3BF8z/buttonDataSetup.ini

not : +++++ olan yerlere speedy yazyn reklam olmasyn diye malum yasak indir yazan yere tyklayyn indirecektir

bu dosyayy belgelerim- fifa world- içine atmanyz yeterli gelen soruya evet deyin yalnyz button data setupynyzyn salt okunur oldu?una dikkat edelim arkada?lar yoksa olmayabilir

bunuda button data setupyn üzerine gelip sa?a tyklayyn en alttaki özellikler kysmyna tyklayalym ve en altta iki kutucuk görceksinin buradaki kutucuklardan soldakinin tikli olmasy gerekir

benim klavye ayarlarym ?öyle: KO?U : E

?UT-HAMLE : D

PAS -PRES : S

ORTA-KAYARAK ALMA : A

A?IRTMA- ADAM DE?Y?TYRME : Q

PLASE VURU? - 2.ADAMI ÇA?IRMA : Z

Pace kontrol : C bu hamle tu?u ile iyi zamanda kullanylyrsa rakipten çok iyi top çalabilirsiiz biraz zaman ister kullanymy tavsiyem S yerine buna aly?yn

SA?-SOL YUKARI A?A?I TU?LARI AYNIDIR

?IK HAREKETLER YÇYN : C TU?U YLE BYRLYKTE KULLANILMASI GEREKYR RYGHT STYCK UP : X

RYGHT STYCK LEFT : V

RYGHT STYCK DOWN : F

RYGHT STYCK RYGHT : G

HOME TU?U : TAKTYK YÇYN

DELETE - END - PAGE UP - PAGE DOWN BUNLAR TAKTYK YÇYN DYR ARKADA?LAR

ANLAMAYANLARA ÖZEL PMDEN VEYA BURADAN YARDIMCI OLABYLYRYM

ÖNEMLY NOT : BYZZAT KENDYM TARAFIMDAN DENETLENMY?TYR VE OYUNDA ÇALI?MAKTADIR UPLOADDA BANA AYTTYR

Hocam normal Fifa 15 demoyu da oynarken klavye ayarlarynyda bu ?ekilde yapsak rahat my oynaryz dersin? Gamepad alaca?ym ama hep klavye ile oynadym. Ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enginay10 -- 17 Eylül 2014; 18:44:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mesajımda harfler niye böyle çıktıki şimdi

• Enginay10 kullanıcısına yanıt
    yok hocam olmaz denedimde hata veriyor oyundan atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

yok hocam olmaz denedimde hata veriyor oyundan atıyor

• Gayet güzel çalışıyor saolun çok makbule geçti
  • Arkadaşlar hepinize merhaba, 10 kişilik ekibimizle gece gündüz bu oyunu oynuyoruz. Elimizde yüksek miktarlarda jeton ( oyun parası ) mevcut talep ederseniz bu jetonları satıyoruz. Sitemizi ziyaret ederek sık sorulan soruları inceleyebilir. Jeton satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyabilirsiniz. Güvenilir ödeme yöntemleri ve en uygun fiyat garantisiyle hizmetinizdeyiz. Stoklar erimeden hızlı olun..
    artık en iyi oyuncuları kadronuzda barındırabileceğiniz gibi pointlere yüksek bedeller ödemenize gerek yok istediğiniz kadar paket açabilirsiniz.

Site Adresimiz :http://www.fifaworldjeton.com

Bu forum aracılığıyla bizden jeton alımı yapacak arkadaşlara %5 fazla jeton transferi yapabiliriz. Aşağıdaki promosyon kodunu iletişim kanalından bize iletebilirsiniz. Promosyon kodu : DONAMIM8974

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.