Şimdi Ara

Fifa World Klavye Sorunu Yaşayanlara ÇÖZÜMÜ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
3
Favori
29.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuzki fifa worldde klavyeleri kendimiz ayarlıyamıyoruz yalnız Bir önceki fifa serilerindeki ( FİFA 14 13 VS...) Button data setupı kullanarak ordaki klavye ayarlarınızla

fifa worlddede oynayabilirsiniz isteyen benim buraya upload ettiğim klavye ayarlarını kullanabilir.

link :http://+++++.sh/3BF8z/buttonDataSetup.ini

not : +++++ olan yerlere speedy yazın reklam olmasın diye malum yasak indir yazan yere tıklayın indirecektir

bu dosyayı belgelerim- fifa world- içine atmanız yeterli gelen soruya evet deyin yalnız button data setupınızın salt okunur olduğuna dikkat edelim arkadaşlar yoksa olmayabilir

bunuda button data setupın üzerine gelip sağa tıklayın en alttaki özellikler kısmına tıklayalım ve en altta iki kutucuk görceksinin buradaki kutucuklardan soldakinin tikli olması gerekir

benim klavye ayarlarım şöyle: KOŞU : E

ŞUT-HAMLE : D

PAS -PRES : S

ORTA-KAYARAK ALMA : A

AŞIRTMA- ADAM DEĞİŞTİRME : Q

PLASE VURUŞ - 2.ADAMI ÇAĞIRMA : Z

Pace kontrol : C bu hamle tuşu ile iyi zamanda kullanılırsa rakipten çok iyi top çalabilirsiiz biraz zaman ister kullanımı tavsiyem S yerine buna alışın

SAĞ-SOL YUKARI AŞAĞI TUŞLARI AYNIDIR

ŞIK HAREKETLER İÇİN : C TUŞU İLE BİRLİKTE KULLANILMASI GEREKİR RİGHT STİCK UP : X

RİGHT STİCK LEFT : V

RİGHT STİCK DOWN : F

RİGHT STİCK RİGHT : G

HOME TUŞU : TAKTİK İÇİN

DELETE - END - PAGE UP - PAGE DOWN BUNLAR TAKTİK İÇİN DİR ARKADAŞLAR

ANLAMAYANLARA ÖZEL PMDEN VEYA BURADAN YARDIMCI OLABİLİRİM

ÖNEMLİ NOT : BİZZAT KENDİM TARAFIMDAN DENETLENMİŞTİR VE OYUNDA ÇALIŞMAKTADIR UPLOADDA BANA AİTTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordwalmax -- 19 Haziran 2014; 11:21:03 >

• joistik ayarını nasıl yapıyorsun dostum bi onu bulamadım ya
  • Olmadı kardeş ya dediğinin yaptım ama olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti_

Olmadı kardeş ya dediğinin yaptım ama olmuyor.

hocam nereyi yapamadın yardımcı olıyım bazı arkadaşlar yapmış bende yaptım çalıştı biraz daha açarsan yardımcı olabilcem gerçi konumda baya açık anlattım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

quote:

hocam nereyi yapamadın yardımcı olıyım bazı arkadaşlar yapmış bende yaptım çalıştı biraz daha açarsan yardımcı olabilcem gerçi konumda baya açık anlattım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Sağol hocam indirip kurdum olmuştu güncellemeden sonra tekrar değişti şimdi yine indirip kuracağım

• thepromh kullanıcısına yanıt
    muhtemelen olur bende değişmedide yeni güncelleme yarardan çok sorun getirmiş galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 2023 Klavye Ayar Sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

muhtemelen olur bende değişmedide yeni güncelleme yarardan çok sorun getirmiş galiba

Yok ya olmadı salt okunur falan da yaptım ama hala boşluk koşma tuşu olarak çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

quote:

Yok ya olmadı salt okunur falan da yaptım ama hala boşluk koşma tuşu olarak çalışıyor

Alıntıları Göster
    BENDE HİÇ PAS ATMIYOR ŞUT ÇEKMİYOR HAREKET ETMİYOR ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA YARDIM EDEBİLİR Mİ ?

• Şurada kalıyor ilerlemiyor
     Fifa World Klavye Sorunu  Yaşayanlara ÇÖZÜMÜ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

Şurada kalıyor ilerlemiyor
    Sağol dostum ilk denememde oldu oynuyorum. Senin ayarlarında ve anlatımında hiç bir sorun yok. Teşekkürler.
  • bişiy değil :)
  • quote:

Bu arkadaşımızda ki sorun bendede var yardım lütfen
  • ya bu klavye ayarlarini kullaniyorum ama yeni guncellemeyle bozuldu tekrar attim adamlar ilerlemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

ya bu klavye ayarlarini kullaniyorum ama yeni guncellemeyle bozuldu tekrar attim adamlar ilerlemiyor

Hocam o sorun bendede vardı.Oyun menüsünden ayarlara gir , kontrollere gel , " Fare ve Klavye " / "Yalnızca Klavye " / " Kontrol Cihazı " seçeneklerini göreceksin yukarda.Büyük ihtimal Kontrol Cihazı seçili şuan sende onu Yalnızca Klavye yapıcaksın ve Aşağıda Devam tuşuna basacaksın kaydediyor böyle ayarlanıyor.

• BeerPower B kullanıcısına yanıt
    baska bir sekilde hallettim yine de saolun.
  • quote:

Bende hala bu sorun devam ediyor.Çözümü olan arkadaşlar lütfen yardım edebilirmi boşu boşuna mağlubiyet sayılıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeerPower

quote:

Bende hala bu sorun devam ediyor.Çözümü olan arkadaşlar lütfen yardım edebilirmi boşu boşuna mağlubiyet sayılıyor :(

Alıntıları Göster
    LİNK SİLİNMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

• thed3monn T kullanıcısına yanıt
    linki yeniledim hocam indirebilirsiniz şimdi
  • E tusu calismadi yine space oluyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.