Şimdi Ara

fifa08 legendary

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu zorluk seviyesinde turkcell superlıgde gs ile baya bi iyi oynuyorum bütün maçları neredeyse alıyorum..ilk sezon şamp yaptım takımı manager modda 2.sezonda şamp ligine katıldım ordada ac milanı eledim bunların hepsi legendary de oluyor.benim gibi iyi oynayan arkadaş varmı?

• Bir de pistlerde görelim sizleri....Bu arada sen şu Euro2008 i %99 da kestim diyen arkadaş değil misin ? Ekle Fİfa 08 konusundan psn leri dans et arkadaşlarla... Bende havalardaydım 4 tane yiyince fena oluyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

Bu arada sen şu Euro2008 i %99 da kestim diyen arkadaş değil misin ?

tam üstüne bastın ayağını çek.Üstelik geçnlerde bir konu açan arkadaşın başlığınada gereksiz yakıştırması yapmıştı.Şimdi fifa 08 ile alakalı konu başlığı var birkaç arkadaş lig kurmuş orda aradığı adamları bulma ihtimali varken,gelmiş konu açmış.Buyur burdan yak.
  • 98. dakika' da maçı bırakacaksak seninle kapışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

98. dakika' da maçı bırakacaksak seninle kapışırım.

alırım fifa08 cd ni

beyler komediye bakın ecc ne oluyor?şampıyonlar ligimi?işte her iki grupta da gs gözküodu dedim yanlışlık var heralde final maçını gs-gs yaptık fifadaki bir bug bence bu.yani manager modda ben 1 takım seçebiliyorum.seçtiğim takımla finalde nasıl karşılaşıyorum?
  • forza ben atakanki.ps3 te maç yapamadık bi türlü senle.eklemişsin ama nasıl oda aılır kapanır cok ii bi bilgim yok.sadece online da racked maç yapıyorum.bi bilgi verirsen yaaprız
  • 99damı kesmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Efsane oyun Dragon Fable
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forzacım olur böyle kazalar:) Messi farkı diyorum:) Hehehe:)

quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

Bir de pistlerde görelim sizleri....Bu arada sen şu Euro2008 i %99 da kestim diyen arkadaş değil misin ? Ekle Fİfa 08 konusundan psn leri dans et arkadaşlarla... Bende havalardaydım 4 tane yiyince fena oluyor....
  • Benide ekleyin Beyler Fifa08 de kapışalım
    YASAR07
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.