Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim psn adresi NRGIZED imiş, yeni olduğum için böyle hatalar olabiliyor kusura bakmayın :(
    Online olan varsa şu an maç veya hazırlık maçı yapabiliriz.
  • minilig tablo günceldir....
    10 ve 11. hafta maçlarıda açıklanmıştır...Son gün 28 MART CUMARTESİ gecesidir..
    Ligin ilk yarısının bitiminde werilecek kısa arada 1. MİNİLAND KUPASI düzenlenecektir....Bİlgilerinize.....

min 2. lig tablo günceldir..
  • bu takıma iyicene gıcık oldm.ah güzelim yunanistan,porto nerelerdesiniz

bjkartal85 ile hazırlık yaptık ve 4 kez direkten döndü 120 dk da ve 90 dk da gol olmazken 3 kez direkten döndü top.arda nın maçında karşı karşıya da baya kaçırdım ama diğer maçta her çeşit kaçırma yöntemini uyguladım.top kac kez kaleciyi geçti ama yandan olunca hep dışarı çıktı.ne yapalım artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
  • Ozitech we Defat-Me ben maçlarımı bu gece yapabilirim..Müsaitseniz psndeyim...
  • dostum bi maç hakikaten direkleri dövdün 5 ya da 6kez ama bende o maç ya da diğer maçta şimdi tam olarak hatırlamıyorum 3direkten kaçırdım ikisi de güzel maçlardı yalnız karşı karşıya kaçırmanda takıma suç atma çünkü ben hep kaleciyi zamanında açtım yoksa gayet güzel oynuyorsunuz kafa kafaya maçlardı. bu bizim lig de son haftalarda çok kızıştı yaa son hafta maçlarına baktım şimdi hakikaten 4. lük mücadelesi çok süper geçeceğe benziyor.
  • Arsenal 0 Schalke 1

Gol:Asamoah

Acaip güzel maçtı..Tebrikler Ozitech....HArbi heycan fırtınası şeklinde geçti..Bi de lag olmasa tadından yenmeyecek maçtı..Bu skorla Schalke ilk yarıda 9.luk için önemli bir adım attı puanını 6ya cıkardı..Arsenal 3 puanda kaldı

Bu arada son güncellemeyle Arsenal 4,5tan 5 olmuş arkadaşlar Ona rağmen sürünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

bu takıma iyicene gıcık oldm.ah güzelim yunanistan,porto nerelerdesiniz

bjkartal85 ile hazırlık yaptık ve 4 kez direkten döndü 120 dk da ve 90 dk da gol olmazken 3 kez direkten döndü top.arda nın maçında karşı karşıya da baya kaçırdım ama diğer maçta her çeşit kaçırma yöntemini uyguladım.top kac kez kaleciyi geçti ama yandan olunca hep dışarı çıktı.ne yapalım artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

git bi yıkan sen

bn 3. olmadan en az 4. olmadan bu ligi bırakmam yarn erdemcigimle yapıyım macımı onlara gidip kendi evinde bi yeniyimde aklı basına gelsin

• Bütün iddaa kuponlarını yatırdım resmen bu akşam Forum hack edilmedi merak etmeyin, gerçekten de skor 1-0 değil, 0-1

Maç gibi maç oldu harbiden de, haddini bilerek oynayan bir Schalke ve karşısında Emirates Stadı'nın da avantajı ile atak üstüne atak geliştiren Arsenal.

kharonya üstadın da belirttiği gibi, bir de lag olmasaydı ligin klasikleri arasına girmeye aday maçtı valla, kendisini tebrik ediyorum mücadelesinden dolayı.
  • kharonya 2.mini lig icin yanlisin var porsmouth 2 gol atmis yaziyor ve gol kralliginda crouch 3 gol atti yaziyor
  • arkadaslar lutfen biri benimle bi mac yapsin, bi sorun var diye supheleniyorum herkesi offline goruyorum, msn adresim psn_adresim@hotmail.com, belki msnden yardimci olabilir bana
  • asamoahı ikinci yarının başında sokan Ozitech'in yüzünü kara çıkartmayan Asamoah maç sonrası golünü tekink direktöür OziTEch'e hediye ettiğini söyledi :) 45te oyuna dahil olan Asamoah 47. dakika da attığı golle emirates stadındaki az sayıdaki alman seyircisini çoşturdu :)
    Asamoah'ın maç soonrası alman basınına werdiği demeci aynen aktarıyorum:
    İch schenke diesesTor und die wertvollen drei Punkte unserem Trainer.... (Bu golümü we değerli 3 puanımı teknik direktörümüze hediye ediyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

kharonya 2.mini lig icin yanlisin var porsmouth 2 gol atmis yaziyor ve gol kralliginda crouch 3 gol atti yaziyor

kharonya gol krallığında crouchla barosun yerlerini değiştirirsen sorun hallolur arkadaşım
  • okurken yanlıs okumusum goleri o yuzden karısıklık olmuş..Gol krallığı we puan tablosu...Düzeltildi..Arda1905 arkadasım saol..Yanlışlıkları bildirirseniz sewinirim..Çünkü gözümden kaçabiliyor
  • kharonya almanca döktürmüşünbaya biliyorsun heralde bendede var almanca o yüzden sordum
  • Arkadaşlar kimseden şüphemiz yok ama Ertug-TR hocama hala ulaşamadım. Pm attım ama pm bile okunmamış görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

kharonya almanca döktürmüşünbaya biliyorsun heralde bendede var almanca o yüzden sordum

yok beraber yaşadığım kız arkadasım yarı alman yarı türk yoksa benim almanca düzeyim man muss kamilentee trinken den öte gitmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: saitemre

Arkadaşlar kimseden şüphemiz yok ama Ertug-TR hocama hala ulaşamadım. Pm attım ama pm bile okunmamış görünüyor.

Cuma geceesine kadar süre war..Ertuğ-Tr diğer turnuvalarda gördüğümüz aktif bir oyuncu katılmamazlık edeceğini düşünmüyorum..Ama katılmazsa turnuvanın başı daha, onun yerine yedekten oyuncu alırız...
  • herkese selam,
    bugün 22:00'den sonra online olacağım bu akşam 2 maçımıda yapmam lazım çünkü yarın akşam online olamayabilirim yada geç saatte online olabilirim
  • buyuk sonuc dın dın dın man.city 7-6 liverpool

goller 5 kuyt 1 gerrard

5 elano 2 robinho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 26 Mart 2009; 14:46:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

porsmouth 2-2 real betis ...

n.kranjcar
    defoe
    oliviera
    sergio garcia 1 er gol...

Ek olarak Porstmouth tan Diarra sarı kart gördü.Dk. 90 da penaltı yaptırarak. (Kartları da bildiriyorduk sanırım)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.