Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ertug-TR hocam nerdesin ulaşamıyorum sana pm attım.
  • bizim ligde arda,ertug,dou39 ve kendime kefilim maçlarını kesin yaparlar
    karakule35 ile de yaptık yok mu başka hazırlık yapmak isteyen??hep 1.ligdekilerle yapıyorum böyle de.
  • arkadaşlar şunu söyleyim, çok iyi oynayamam aman averaj takımı yapmayın beni:-)
  • psn: NRGIZED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuTDaCRaP -- 25 Mart 2009; 23:27:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

werder bugun yaparız musayitsen 1 saat sonra flnda yapabilirz fiorentinayı hala bkliyorum tık yok

yeni geldim eve..akşam 8 diyelim mi?
  • gel senle hazırlık maçı yapalım averaj takımı falan kalmaz düzelirsin reçeten bu

quote:

arkadaşlar şunu söyleyim, çok iyi oynayamam aman averaj takımı yapmayın beni:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 25 Mart 2009; 18:37:58 >
  • Mini 1.lig için maçlarda bugun son arkadaşlar..Eksik maçları topluca weiryorum..Lütfen elimizden geldiğince tamamlayalım...

A. Madrid Man.City
    Man. City Fiorentina
    Villareal Schalke 04
    Fiorentina Villareal
    Man.City Werder B.
    A.Madrid Liverpool

Liverpool Roma (bjkartal arkadaşımızın mazeretini bildirmiştir maçı için yarın müsait olacak)
  • poofff erkenden yapıpta sonra beklemek kötüymüş yaa

isteyenlerle hazırlık maçı yapabilirim
  • Leadri bugun yapalım maçı aksatmamak laızm dostum=)
  • psn de online ım
  • Byzantium lutfen maci acilen yapalim... cok zamanim yok...
  • man.city 3-0 fio.

goller 2 elano 1 robinho

ilk mac 60dk da 2-0 bn yeniliyorken int koptu ordan dvm etmek için mac yptık fakat cok sacma oldu yeni bir mac yaptık nedense bu macta oynayamadı fazla ama arkadsı tebrik ediyorum fair play olddugundan dolayı
  • Teşekkürler evet kırmızı görmüştü bi adam 2. maçta onu attırmak için elimden geleni yaptım olmadı o yüzden baştan aldık. Tebrik ediyorum NSA arkadaşımızı. Ne demek zaten iddiamız yok zaten o yüzden çirkefe yatmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

Teşekkürler evet kırmızı görmüştü bi adam 2. maçta onu attırmak için elimden geleni yaptım olmadı o yüzden baştan aldık. Tebrik ediyorum NSA arkadaşımızı. Ne demek zaten iddiamız yok zaten o yüzden çirkefe yatmam

yoksa yatıcaksın yani

• byzantium simdi yapamazsan bi saat ver o zaman yapariz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

Teşekkürler evet kırmızı görmüştü bi adam 2. maçta onu attırmak için elimden geleni yaptım olmadı o yüzden baştan aldık. Tebrik ediyorum NSA arkadaşımızı. Ne demek zaten iddiamız yok zaten o yüzden çirkefe yatmam

yoksa yatıcaksın yani

Neden olmasın Şaka bi yana nasıl olsa birşey olamayacak 1. olsak nolur sonuncu olsak nolur (avuntu)

• arkadslar bn uk psn aldımda simdibn burdan kredi kartını yazıyorum ama adres kabul etmiyo galiba nasıl yapıcam o işi
  • rohirim , ShadowSword müsaitseniz bugün yapalım maçımızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn39 -- 25 Mart 2009; 19:44:28 >
  • tablo günceldir..
    Maç eksiğine rağmen Man.Cİty 6.lığı geri aldı...Werder maçını da alırsa 5.liğe oturacak...Ama Werder'in de ilk 7den kopmaması için bu maçı kazanması gerek...
    At.Madrid-Man.City maçı sonucu merakla beklenen bir diğer maç...7şer maçta biri 18 diğeri 14 puanda..bana beraberlik koktu bu maç
    At.Madrid Liverpool işte özellikle ilk üçün şekillenmesinde rol oynayacak bir maç...Bİr derby diyebiliriz
    Ve diptekiler için hayati önem taşıyan iki maç: Fiorentina-Villareal Schalke-Vilalreal
    Merakla bekliyoruz bu gece neler olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 25 Mart 2009; 20:27:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dgkn39

rohirim , ShadowSword müsaitseniz bugün yapalım maçımızı

Tamam.Beklemedeyim.

Maçı yapmadan önce unranked ve zaman ayarını online game modundan mı yoksa maçı teklif ettikten sonra mı ayarlıyoruz..??
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.