Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bjkartal85

ylönenn tebrikler gerçekten süper maçtı ama 88de gelen golle yıkıldım gerçekten çekişmeli maç oldu iyi defans yaptım ama olmadı napalım arkadaşlar boşverin ya nolcak liverpool arsenal bidaaki turnuvada olmaz o takımlar olur biter nihayetinde zevkine maç yapıyoruz yani boşverin keyfinize bakın

m.united - barcelona maçlarıda güzeldi kafa kafaya gitti

• aynen güzel çekişmeli her an skorun değişebileceği maçlar oluyor.Oyuncular hazırlık maçlarıyla kendilerine verilen araları iyi değerlendiriyorlar
  • 2. lig kayit :
    psn garamalli85
  • quote:

Orjinalden alıntı: mg21

2. lig kayit :
    psn garamalli85

2.lig kayıtlar bitmiştir....Artık birdaha ki sefere....
  • ya kharonya bu 2.lig açılıo da şimdi peki 2 lig de bitince nolcak 2.ligdekilerde birleşip büyük bir lig mi kurulcak nası olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

quote:

ylönenn tebrikler gerçekten süper maçtı ama 88de gelen golle yıkıldım gerçekten çekişmeli maç oldu iyi defans yaptım ama olmadı napalım arkadaşlar boşverin ya nolcak liverpool arsenal bidaaki turnuvada olmaz o takımlar olur biter nihayetinde zevkine maç yapıyoruz yani boşverin keyfinize bakın

m.united - barcelona maçlarıda güzeldi kafa kafaya gitti

bjkartal85 ile yapılan Manu- Barca maçları efsanedir zaten

• bu gece aslında erken yatmam gerekmese atcaktım sana davet ozitech ama kapamam gerekti artık yarın akşama yaparız bi manu-barça maçı
  • quote:

bu gece aslında erken yatmam gerekmese atcaktım sana davet ozitech ama kapamam gerekti artık yarın akşama yaparız bi manu-barça maçı

Aynen dostum, benim de feci maç yapasım vardı senle ama kapattım makinayı çıktım, en kısa zamanda inşallah
  • qantıum-c kardesm sen bak oyununa torres mevzusunu gercekten buyuttuler haklısın bıkkınlık gelmıstır sanada.yanlıs seyler bunlar oynama kapasıtesenı baglı bu durum sen torres le degıl baskasıyla atsaydın o gollerı yıne aynı sey soylenırdı kı nıtekımde atarsın ben bıle senınle macımzda torres ı tutmak ıcın herseyı yaptım ama yıne 3 tane attı bana gocunmuyorum bundan bendede david villa var torres kadar hızlı cevık nede olsa avrupa gol kralı adam ama o adamları duzgun yerınde kullanamazsan messı yle bıle iş yapamazsın.turnuvayı falan bırakayımd deme sakın senın gıbı bu oyunu ıyı oynayan arkadaslara ıhtıyacımz var bızım bıseyler kapmak adına ıhtıyacımz var oyunuyosun atıyosun hakkınıda alıyosun kımse bısey soylemsn artık bana bıle gınah geldı ınan.turnuvaya aynen devam kardesım bızler arkadasız kabul görmüyoruz bu dusunceni maksat burda hos eglencelı zevklı vakıt gecırmek kımse buna gölge dusurmeye kalkısmasın cok rıca edıyorum arkadaslardan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 25 Mart 2009; 9:03:47 >

• arkadaşlar bu akşam saat 9 dan sonra isteyenlerle hazırlık maçı yapabiliriz. Takımım bordo. Yalnız hazırlık maçlarını aynı takımlarla yapmak mı mantıklı yoksa başka takımlar seçmek mi?

PSN: saitemre
  • 2.ligin kapasitesini biraz daha arttırsakda bizde katılsak :)

pm gönderdim kharonya
  • NSA dün mesaj attım görmedim heralde.bugün kaçta online olursun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitemre

arkadaşlar bu akşam saat 9 dan sonra isteyenlerle hazırlık maçı yapabiliriz. Takımım bordo. Yalnız hazırlık maçlarını aynı takımlarla yapmak mı mantıklı yoksa başka takımlar seçmek mi?

Dün bir ara yapıyorduk seninle.Bağlantıda problem oldu herhalde.
    Benim takımda Porstmouth.Efsanevi forvet Crouch ile napacam bakalım.:)
    Kendi takımınla maç yapmak daha mantıklı bence.Dün denedim mesela.Karşımdaki eleman Real Madridi aldı.Bende Porstmouth u :D
    Yenildim ama ezilmedim diyebilirim 2-1 bitti.Crouch ağır çekim dolaştı durdu sahada.
  • @bjkartal85 2. ligin kurulmasındaki amaç minilige 2. sezonda katılmak isteyen arkadasların dewamlılıgını bir ölçüde gormek idi...Ama baswuru sayısı bekledigimden fazla oldu..Eğer böyle giderse 2 lig sürekli yeni gelecek oyuncularla dolabilir..Sonucta mini 1. ligin sayısı 18i yada 20 yi gecemeyeceginden birleşmeden sonra hala katılmak isteyenler olursa 2. ligi dewam ettirebiliriz..We ilerleyen sezonlarda küme düşme yükselme gibi şeyler olabilir...

@Cutdacarp Sanırım 2 takım daha ekleyebiliriz daha fikstürü olusturmadım..Dün gece de başka pmler gelmiş aralarından bizim şartlarımıza uygun olanlar olursa onlardan birini daha alıp 8 takımlı 2. lige dönüştürebilirim...
  • ewt hocam bir anda problem oldu kusura bakma ama probleme kadar sanki oyunun hızı iyi gibiydi. Valla ben bordo'dan memnunum. Gourcuff'a güveniyorum. Akşam 9'dan sonra oynayalım hocam işin yoksa.

Bordo-Portsmouth.

quote:

Orjinalden alıntı: Rohirim

quote:

arkadaşlar bu akşam saat 9 dan sonra isteyenlerle hazırlık maçı yapabiliriz. Takımım bordo. Yalnız hazırlık maçlarını aynı takımlarla yapmak mı mantıklı yoksa başka takımlar seçmek mi?

Dün bir ara yapıyorduk seninle.Bağlantıda problem oldu herhalde.
    Benim takımda Porstmouth.Efsanevi forvet Crouch ile napacam bakalım.:)
    Kendi takımınla maç yapmak daha mantıklı bence.Dün denedim mesela.Karşımdaki eleman Real Madridi aldı.Bende Porstmouth u :D
    Yenildim ama ezilmedim diyebilirim 2-1 bitti.Crouch ağır çekim dolaştı durdu sahada.

• quote:

ewt hocam bir anda problem oldu kusura bakma ama probleme kadar sanki oyunun hızı iyi gibiydi. Valla ben bordo'dan memnunum. Gourcuff'a güveniyorum. Akşam 9'dan sonra oynayalım hocam işin yoksa.

Bordo-Portsmouth.

Tamamdır.Saat 9 dan sonra bir aksilik ya da işim çıkmazsa oynayalım..
  • arkadaşlar bugun fikstür açıklanacak zaten merak etmeyin..Öncelikle hazırlık maçlarından da öte lig maçlarınızı tamamlamanız rica olunur
  • ben bu akşam evde olmayacağım ve quantum ile olan maçımı yarın yapabilirim haber veriyim dedim aksaklık olmasın diye. ayrıca bu 2.lig olayı gerçekten güzel küme düşmeli çıkmalı bir lig olayı zor ama kharonya sen ilgilenip halledebildikten sonra bu işi bence olur çok da güzel olur hem de insanlar aksatmadan maçlarını yaparsa ki şu ana kadar hiç aksaklık olmadı herkes zamanında yaptı yapamayacak olanlar da haber verdiler yarın öbürgün yaparız diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 25 Mart 2009; 12:01:18 >
  • @bjkartal85 ok dostum yarın yaparsınız.....
    Bende büyük ihtimal persembe we cuma gunleri taksimde sabahlayıp ewe donmeyecegim o yuzden bugun elimizden geldiğince maçları bititrirsek 1.lig için son 2 hafta fikstürünü açıklayacağım we ligi bitimi için cumartesine gününe kadar süre olacak

we bir aksaklık olmaz ise cumartesi akşamı dewre arasında düzenleyeceğimiz 1.miniland kupası start alıcak...

Önceden belirlediğimiz üzere format ilk 4 takım direk çeyrek finalist 5-12,6-11,7-10,8-9 2. tur maçlarıyla başlayıp tek elemeli olacak..
    Formatı onceden belirledigimiz icin mini 2.lig takımlar 1.miniland kupasına bu sezon katılamayacak..Ama onlarda lig heyacanı dewam edicek...
  • kharonya,ani sinir ile yazmadım,yazılarımı sakin yazarım,ancak iyi oynamanın bedelini sanırım Torres ile ödüyorum.

Ozitech,yorumların,tespitlerin için teşekkürler.Ama ortada doğru birşey var ki bu da belkide başkasının Liverpool'u aldığında Torres ile gol atamazsa bu kadar tartışma olmazdı diye düşünüyorum.Amacım kimseyi kırmak değil,tamamen oyunu Torres'le oynuyorsun diyenlere cevap vermektir.Turnuvadan ayrılmayı düşündüm,bu saçma değil.Evet kişinin oynama kapasitesinede bağlı bir durum yine tekrar ediyorum benim Liverpool ile oynama geçmişim var ve takas benim işime geldi.

Sonuçta 4.5 yıldız olan bir takım değil mi bu Liverpool?Ea'in ne suçu var?Hücumu güçlüdür,defansı zayıftır bu yüzden 4.5 yıldız olmasın bu takım?FIFA forumlarında tartışılsa kaç yazar?Artık kurada bana gelen bir takım olduğundan açıklama yapma gereği bile duymamam lazım.

Farkında olmadan da olsa, kendisini savunmak için de olsa bizleri kıran ve "kapasitesizlik" ile suçlayan birisi ile aynı ligde olmak ben de istemem ve kendisi lige dönmediği ve kullanmış olduğu o ifadeden dolayı özür dilemediği sürece de ben de maçlara PAF takımı ile çıkma kararı almış bulunmaktayım

Demişsin:Özür dilemiyorum,bence ilk önce başkaları benden özür dilesin

blacktower35 teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.