Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bir puan önüme geçti ama daha son 2haftada benimle ve leadri ile maçları var bakalım çok ince hesaplar dönüyor ligin son haftalarında 3,4 ve 5.lik için. leadri sen yine bir galibiyet serisi yap yine bitircem o seriyi 2.yarıda da
  • fiorentina 0 - 3 tottenham

bent
    bentley (2)
  • Arkadaşlar;

Oyun içerisinde friend listesindeki arkadaşlara( nasıl maç teklifi götürüyoruz acaba?

Mesela şu an online ım ve oyun içindeki arkadaşları göremiyorum ya da nereden göreceğim?
  • online game mode a gel view player huba gel ordan l1 yapıp adress book u seç görürsün herkesi ama bunu fifa ana konuya yazsaydın daha iyi olurdu
  • turnuva baya çekişmeli.ama takımlara baktım da gerçekten dengesizlik varmış.4 yıldız bu sorun ortadan kalkıcaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

online game mode a gel view player huba gel ordan l1 yapıp adress book u seç görürsün herkesi ama bunu fifa ana konuya yazsaydın daha iyi olurdu

Cevap için teşekkürler.
  • Dengesizlik falan yok ortada,tamamen kişinin oynama kapasitesine bağlı,ben önceden beri Liverpool takımına alışkınım,bi ara Arsenal ile oynuyordum baktım olmuyor Liverpool'a geri döndüğüm sırada bana takas teklifi gelince almak işime geldi açıkçası.Benden başkası Liverpool'u alsaydı belkide aynı sorun ben Atl. Madrid'i aldığımda Agüero olduğu zamanda olacaktı.

Takımlar arası dengesizlikten kastettiğiniz Fernando Torres ise bu tam bir saçmalık,aynı derecede bazı takımlarda orta saha oyuncuları onun gücünde,örneğin Totti 86,Torres 88 ne yani 2 fark yüzünden bu kadar konuşmaya ne gerek var.Tottinin sert şutları varsa,Torres'inde hızlı koşuşu var.Bi yönden - bir yönden + ları var.Aynı derecede Liverpool'un defansı berbat,ama Roma'nın geçit vermeyen bir defansı var

Anlamıyorum yani gol atmasam Torres ile bu kadar sorun olmayacaktı ama gol kaynağım o hiçbirşey yapamam.

Aynı şekilde Arsenal'de çok güçlü bir takım,en azından bana verseler burada 10 gol atıyorsam onla 20 gol atarım,onda niye bu kadar yaygara çıkmadı,van persie o kadar iyi bi golcü mü?

Herneyse turnuvadan ayrılmayı düşünüyorum bu nedenle,maçlarını yapan arkadaşlara teşekkürler.

Not:4 yıldız yaparsanız Beşiktaş'ı koymayın oradada hızlı koşan Holosko var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 24 Mart 2009; 22:56:41 >

• mini lig icin beni ekliyebilirsin : PSN Figo-7-V
  • QuAnTuM-C ayrılma falan yok şimdi oyun oynuyoruz çoçuk gibi küsme. o zaman 20 yiyende küsmesi lazım. olabilir böyle şeyler sonuçta arsenalda var oynatmayı bilen oynatır kardeşim. tartışmaya gerek yok sonuç olarak bu bir oyun abartmaya gerek yok. bi dahakine daha eşit takım olur zaten bilerek liverpoolu seçmedi arkadaştan takas istedi. madridle birinci olsaydı yine iyi oynayarak olmuş olcaktı. sonuç olarak ligde şöyle bir dengesizlik olabilir oyunu bilen 3-4 kişi var geri kalanlarıda yeni öğreniyor diyebiliriz. amacı saptırmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

QuAnTuM-C ayrılma falan yok şimdi oyun oynuyoruz çoçuk gibi küsme. o zaman 20 yiyende küsmesi lazım. olabilir böyle şeyler sonuçta arsenalda var oynatmayı bilen oynatır kardeşim. tartışmaya gerek yok sonuç olarak bu bir oyun abartmaya gerek yok. bi dahakine daha eşit takım olur zaten bilerek liverpoolu seçmedi arkadaştan takas istedi. madridle birinci olsaydı yine iyi oynayarak olmuş olcaktı. sonuç olarak ligde şöyle bir dengesizlik olabilir oyunu bilen 3-4 kişi var geri kalanlarıda yeni öğreniyor diyebiliriz. amacı saptırmayalım

Gereken açıklamayı kharonya arkadaşımız yapacaktır

• ya arkadaşlar kendinize gelin oyun oynuyoruz

takımlar arası dengesizlik varsa bir sonraki turnuvada düzeltilir bu kadar büyük bir problem değil..

ama en başından beride sölediğim gibi arsenal ve liverpool bu ligin takımları değil.. defans istediği kadar tutmaya çalışsın biyerden sonra adam kaçmayı başarıyo quantum ile bugüne kadar oynadığım maçların nerdeyse hepsini kazandım ama bu ligde durum ortada biyerden sonra takımlar arasındaki fark ortaya çıkıyor..

ama bu benim için problem değil yenildiğim zaman bile zewk alıyorum garip ama gerçek

• roma : 2 - sevilla : 3

goller kanoute 1

romaric 2

taddei ve totti

süper maçtı arkadaşı tebrik ediyorum 2 kere yenik duruma düştüm ama maçı almayı başardım
  • ne so say we all bana kotu oyuncu mu diyorsun arsenal fln warmış bu ligte diyerek!!!

Arkadaşlar şaka bi yana QuantumC arkadasımız bu Torres mevzusundan bıkmıs durumdadır..Çok aşikardır ki QuantumC cogumuzdan daha iyi oynamaktadır bu oyunu..Başta turnuwayı duzenlerken 4,5 yıldızlı takımları aldım sonra kız arkadasıma kurayı cektirdim we herkese takımlar geldi..Kimse kuradan once takımların dengesizligi hakkında yorum yapmamıstı..QuantumC sonucta nağmağlup ilerliyor..We aldıgı bu galibiyetlerin açıklamasında espri yoluyla da olsa torres öyle iyi böyle iyi demesinden rahatsız..Bundan sonraki ligimiz 4 yıldızlı olacak we o zmnda su an ligin tepesindekiler tepede olmaya dewam edicek..Belki biz en diptekiler biraz daha ogrenip o kdr fark yemeyecegiz ya da puanlar alabileceğiz...Bence o takım iyi bu takım ii olayını aşalım oyunumuza bakalım...We artık o takım iyi bu takım iyi laflarını bırakalım çünkü gereksiz tartışmalar ortaya çıkıyor..Zaten herkes biliyor ki onumuzdeki sezon 4 yıldızlı takımlarla oynayacagız
    Şu anda ilk 6 hafta kırmızı 7. haftada bir sarı maç kaldı...Çok istikrarlı bir lig yarattık..Mini 2. Lig için birsürü katılmak isteyen arkadas war hepsiyle pmde uzun uzun konusuyorum..Çogu anlayıslı arkadaslar we bizim gibi istikrarlı oyanayamayacaklarını anlayınca yaza dogru katılırız diorlar...Bence böyle güzel bir olusum yaratmısken böyle şeylere takılmayalım...Sonucta bu ligi biz yarattık we bence cok iyi gidiyor..Hepimiz birbirimize karsı daha anlayıslı olursak hersey daha da guzel olucak..

Tablo günceldir.....
    Tottenham eksik maçlarında 3te 3 yaparak büyük bir adım attı...İlk 3 çok çekişmeli biraz koptular gibi..4.lük yarışı acaip geçiyor...Herkes 4ünücü olabilir..Tabi son 4teki ''diptekiler'' hariç..Ama onların arasında(bende warım orada :P) ki çekişme çok büyük son haftalarda birbirleriyle oynayacaklar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 24 Mart 2009; 23:28:36 >

• kharonya est. kardeşim öyle bişe demek istemedim tabiki. ben orda 3. gözüküyorum ama 4. yazmıssın önemli değil maçlar tamamlanınca düzeltirsin sonra. oh maçlarımıda yaptım herkese kolay gelsin.
  • quote:

kharonya est. kardeşim öyle bişe demek istemedim tabiki. ben orda 3. gözüküyorum ama 4. yazmıssın önemli değil maçlar tamamlanınca düzeltirsin sonra. oh maçlarımıda yaptım herkese kolay gelsin.

şaka yapıyorum dostum benim ne kadar iyi oynadıgımı herkes bilir..Hatta sende iyi bilirsin nasıl caktım rövaşatayı köşeye Sadece şansım yanımda değil bu sezon

Şimdi düzeltirim tabloyu zaten roma-sevilla maçı da oynanmış..onu da gireyim....

• quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

quote:

kharonya est. kardeşim öyle bişe demek istemedim tabiki. ben orda 3. gözüküyorum ama 4. yazmıssın önemli değil maçlar tamamlanınca düzeltirsin sonra. oh maçlarımıda yaptım herkese kolay gelsin.

şaka yapıyorum dostum benim ne kadar iyi oynadıgımı herkes bilir..Hatta sende iyi bilirsin nasıl caktım rövaşatayı köşeye Sadece şansım yanımda değil bu sezon

Şimdi düzeltirim tabloyu zaten roma-sevilla maçı da oynanmış..onu da gireyim....

eyvallah süper goldü cidden bende şaşırdım herhalde maç 5-5 falan biticek zannettim. ama gollerde iyisin defansta çalışmak lazım sende bende.

• Ewet Mini 2. Ligçiler.....
    10 kişi ile pmden konustum..Ama sadece 6sı ile bu tempoyu aksatmadan kaldırabileceği hakkında görüş birliğine wardık..Diğer arkadaşların hepsine dediğim gibi ekstra elemelei turnuwa yaptıgımızda önceden rezervasyonları her zmn baki kalacak
    Mini 2. Lig 6 kişiden olusuyor...Bu yuzden iki dewreli olmasına karar werdim 10 hafta olucak..We MiniLig ile aynı zamanlarda bitecek..Kuralların hepsi miniLig ile aynıdır (ilk sayfadan okunabilir)...Birazdan takımları belirleyecegim..4 yıldızlı takımlar werilecektir...Çünkü zaten 4 yıldıza donucez hep beraber onumuzdeki sezon...
    Minilig'e terfi için aranan şartlar oncelikle dewamlılık olacaktır..Maçlarını aksatanlar(mazeretsiz olarak) Mini 2.Ligden cıkarılacaktır...Dewamlılık bizim için öncelikli kıstasdır..Sonra ki kıstas da sıralama olacaktır...Eğer herkes aksatmadan oynarsa 6 sını da minlige cıkarıp 18 bir lig kurmak da mümkündür...4 yıldızlı 40a yakın takımdan kura çekip dagıtacagım....
    Azzz sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 24 Mart 2009; 23:45:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Dengesizlik falan yok ortada,tamamen kişinin oynama kapasitesine bağlı,ben önceden beri Liverpool takımına alışkınım,bi ara Arsenal ile oynuyordum baktım olmuyor Liverpool'a geri döndüğüm sırada bana takas teklifi gelince almak işime geldi açıkçası.Benden başkası Liverpool'u alsaydı belkide aynı sorun ben Atl. Madrid'i aldığımda Agüero olduğu zamanda olacaktı.

Takımlar arası dengesizlikten kastettiğiniz Fernando Torres ise bu tam bir saçmalık,aynı derecede bazı takımlarda orta saha oyuncuları onun gücünde,örneğin Totti 86,Torres 88 ne yani 2 fark yüzünden bu kadar konuşmaya ne gerek var.Tottinin sert şutları varsa,Torres'inde hızlı koşuşu var.Bi yönden - bir yönden + ları var.Aynı derecede Liverpool'un defansı berbat,ama Roma'nın geçit vermeyen bir defansı var

Anlamıyorum yani gol atmasam Torres ile bu kadar sorun olmayacaktı ama gol kaynağım o hiçbirşey yapamam.

Aynı şekilde Arsenal'de çok güçlü bir takım,en azından bana verseler burada 10 gol atıyorsam onla 20 gol atarım,onda niye bu kadar yaygara çıkmadı,van persie o kadar iyi bi golcü mü?

Herneyse turnuvadan ayrılmayı düşünüyorum bu nedenle,maçlarını yapan arkadaşlara teşekkürler.

Not:4 yıldız yaparsanız Beşiktaş'ı koymayın oradada hızlı koşan Holosko var.

Dostum orada dur bakalım biraz, kusura bakma ama istemeden de olsa ayıp etmişsin.

Bu başlığın içerisinde yer alan önceki mesajlarımda da belirttiğim üzere bu mevzuyu çatallaştıran faktörleri kısaca tekrar sıralamak gerekirse;

1) Liverpool'un (bu son update öncesi) 4.5 yıldız oluşu bütün FIFA forumlarında tartışılırken ve olmaları gerekenin 5 yıldız olduğu ısrarla yazılıp çizilirken bizim lige alınması daha baştan yanlış olmuş ki bu durumda hatalı kişi tabii ki de QC değildir, kaldı ki olayın hiçbir bölümünde QC'nin hatası gibi bir durum söz konusu değildir olamaz da,

2) Torres mevzusu. Sadece Liverpool ile değil, 5 yıldızlı İspanya Milli Takımı ile oynarken de inanılmaz bir durumda Torres. Kimseden yemediğim golleri, karşımdaki adam İspanya'yı aldığı zaman ondan yedim. Ve bugüne kadar yeterince FIFA serilerini oynamış birisi olarak yazdığım gibi, zaten EA'nin her FIFA serisinde mutlaka böylesine efsaneleşmiş ve öne çıkan bir ya da iki adamı olmuştur,

3) QC'nin ne kadar iyi oynadığını ben kendim de yazmıştım, önemli olan sadece Torres'e morrese sahip olmak değil, onları nasıl kullandığının önemi olduğunu da yine kendim dile getirmiş, kendisinin hakkını zaten teslim etmiştim. Olay burda QC'nin Torres ile çok gol atması değildir. Zaten hali hazırda bu ligin bir- iki gömlek üzerinde olan Liverpool'un, gidip bu oyunu bu grup içerisinde muhtemelen en iyi oynayan kişiye verilmesi faktörleri bir araya gelince kaymaklı ekmek kadayıfı oluyor mesele,

4) Kimsenin QC'yi kalkıp da Torres ile çok gol atıyor diye eleştirmeye hakkı yok bence bu saatten sonra. "Attırmayın kardeşim siz de!" demezler mi adama Hepimizin yaptığı gibi şikayetler dile getirilir, ve bir sonraki sezon ona göre organize edilir, herşey daha dengeli olur. Hatta takımlar hep birlikte belirlenir, canlı kura çekimi yapılır, play-off yapılır vs. vs. vs.

5) Son sözüm de dostum QC'nin kendisine olacak; Kusura bakma ama bir- iki tane eleştiri geldi diye, hem de açık ara önde olduğun bir ligden ayrılmak, en basit ifade ile bizlere, yani ligin diğer takımlarına karşı büyük saygısızlık olur Biz burda averaj takımı olduk, ama hala daha gülüp geçiyoruz, eğlenmemize bakıyoruz ve zaman zaman bizim de buramıza kadar gelmesine rağmen sırf kimseye saygısızlık olmasın, insanlar emeklerini ve zamanlarını harcıyor, birşeyleri paylaşıyoruz diye sonuna kadar devam ediyoruz. Fark yediğim hangi maçı katletmişim, çamura yatmışım ve oyunu çirkinleştirmişim rakiplerim söylesin, gerekirse özür de dilerim. Ama kalkıp da "oyun oynamak" ve eğlenmek, ama hepsinden de önemlisi çoğunun yüzünü dahi görmediğimiz insanlarla birşeyleri "paylaşabilmek" için bir araya geldiğimiz bir ortamdan vazgeçmek bu kadar kolay olmamalı.

Ha, diyorsan ki benim için bu kadar kolay, ben de sana şöyle derim; Farkında olmadan da olsa, kendisini savunmak için de olsa bizleri kıran ve "kapasitesizlik" ile suçlayan birisi ile aynı ligde olmak ben de istemem ve kendisi lige dönmediği ve kullanmış olduğu o ifadeden dolayı özür dilemediği sürece de ben de maçlara PAF takımı ile çıkma kararı almış bulunmaktayım

Hatta bu gece acilen yapılacak yönetim kurulu toplantısı sonrasında takımı ligden çekmemiz de söz konusu dahi olabilir

Lütfen duygusal hareket etmeyelim, karşımızdakileri kıracak ani davranışlar ve ifadelerden kaçınalım.

• Arkadaşlar hata benimdir...Bu hatanın nedeni de daha once sadece mini world cup duzenlemem, fifa 94 ten beri oynamama ragmen fifa 09u we ps3ümü 1 ay once aldıgımdan takımlar hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmamam we 4,5 yıldızlı takımların hepsini alıp kuraya katmış olmamdır...

Herkesten ben özür dilerim...

Herkes kendi baktığı yerden doğru tespitler yapmaktadır..So say we all da Ozitech te QuantumC de yaptıgı bircok dogru tespit wardır...
    Ewet Ozitechin dediği gibi ayrılıp gitmek bizim gibi averaj takımlarına diğer butun maçlarını yapan arkadaslara we bu turnuwayı duzenleyen bana buyuk bir ayıp olur..QuantumCnin de hic bir zmn turnuwadan ayrılacagını dusunmedim..Sadece o anki sinirle öyle bir şey yazdıgını dusunuyorum...ayrılcak olsa Arsenali bu hale sokan benim ayrılmam lazımdı şimdiye kadar...

Bence olayı tatlıya bağlayalım derim ben...

Tablo günceldir...2.lig için kuralar çekilmiştir..Hepsi 4 yıldızlı takımlardır..2. Ligden İtirazı olan warsa şimdi konussun yoksa sonsuza dek sussun

• ylönenn tebrikler gerçekten süper maçtı ama 88de gelen golle yıkıldım gerçekten çekişmeli maç oldu iyi defans yaptım ama olmadı napalım arkadaşlar boşverin ya nolcak liverpool arsenal bidaaki turnuvada olmaz o takımlar olur biter nihayetinde zevkine maç yapıyoruz yani boşverin keyfinize bakın
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.