Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @blacktower dostum hiç sorma beklenmedik bir yenilgi aldım çünkü çok kötü oynadım moralim bozuldu zatennsa yı bende tekrar tebrik ediyorum. ya bu lig bitince şu liverpoolu ve arsenali sokmayalım böle takımların arasına arada yıldız farkı yok ama oyuncu adına çok fena fark fark e quantumda zaten iyi oynuyor bir de liverpool geldi şansa olan bize oluyor blacktowerin dediği doğru gerçektende maç yaptıkça alışıyorsun ben mesela ylönenn le hazırlık maçları yapıyorum ilk 2maç 7tane yedim ama artık 7tane yemiyorum çünkü az çok stilini çözdüm o da beni çözdü tabi artık 2 3tane yiyorumhe 7 yemem mi bakarsın lig maçında yine yerim 7tane.Bir kerede yenmişliğim var onlar da yenilebilir yani azim işi bubu hazırlık maçları bence önem taşıyor aramızdaki ona göre taktik filan ayarlayabiliyoruz lig maçında.

• 2. sezonda zaten 4 yıldızlı takımlara dönmeyi düşünüyorum....Hem çok daha fazla war hemde birbirine daha yakın takımlar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

@blacktower dostum hiç sorma beklenmedik bir yenilgi aldım çünkü çok kötü oynadım moralim bozuldu zatennsa yı bende tekrar tebrik ediyorum. ya bu lig bitince şu liverpoolu ve arsenali sokmayalım böle takımların arasına arada yıldız farkı yok ama oyuncu adına çok fena fark fark e quantumda zaten iyi oynuyor bir de liverpool geldi şansa olan bize oluyor blacktowerin dediği doğru gerçektende maç yaptıkça alışıyorsun ben mesela ylönenn le hazırlık maçları yapıyorum ilk 2maç 7tane yedim ama artık 7tane yemiyorum çünkü az çok stilini çözdüm o da beni çözdü tabi artık 2 3tane yiyorumhe 7 yemem mi bakarsın lig maçında yine yerim 7tane.Bir kerede yenmişliğim var onlar da yenilebilir yani azim işi bubu hazırlık maçları bence önem taşıyor aramızdaki ona göre taktik filan ayarlayabiliyoruz lig maçında.

Dostum ben iyi oynamıyorum ki

• quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

@blacktower dostum hiç sorma beklenmedik bir yenilgi aldım çünkü çok kötü oynadım moralim bozuldu zatennsa yı bende tekrar tebrik ediyorum. ya bu lig bitince şu liverpoolu ve arsenali sokmayalım böle takımların arasına arada yıldız farkı yok ama oyuncu adına çok fena fark fark e quantumda zaten iyi oynuyor bir de liverpool geldi şansa olan bize oluyor blacktowerin dediği doğru gerçektende maç yaptıkça alışıyorsun ben mesela ylönenn le hazırlık maçları yapıyorum ilk 2maç 7tane yedim ama artık 7tane yemiyorum çünkü az çok stilini çözdüm o da beni çözdü tabi artık 2 3tane yiyorumhe 7 yemem mi bakarsın lig maçında yine yerim 7tane.Bir kerede yenmişliğim var onlar da yenilebilir yani azim işi bubu hazırlık maçları bence önem taşıyor aramızdaki ona göre taktik filan ayarlayabiliyoruz lig maçında.

Dostum ben iyi oynamıyorum ki

peh peh

• mumkun oldugu kadar bırbırımızle hazırlık macı yapalım ozman goruceksenız kı lıgde kımse kımseye puan farkı atamayacak....
  • @quantum-c gerçekten ayıpben senle daha önce birkaç maç yapmıştım gayet çekişmeli geçmişti ama beni yenmiştin demekki sana göre iyi olmasada benim oyunuma göre benden daha iyisinama yenilmen lazım artık aldın başını gidiyorsun.bence torres bi maçta sakatlanırsa 5hafta sahalardan uzak kalsın
  • arkadaşlar iyi oynayan var kötü oynayan var hakkıyla oynayan var bide fark yiyince maçı bırakanlar var bide küçük takımla iyi işler çıkarmaya çalışanlar var hepsi ayrı şeyler ama gerçek şuki bu ligte takımların hepsi eşit değil ama benim için farketmez tartışmalar bundan sebep oluyor.

ve ayrıca quantum-C bir kere yendim yenilmez diye bir şey yok sadece üstünüzden atın şu kesin yenilirim olayını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So say we all -- 24 Mart 2009; 17:49:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

arkadaşlar iyi oynayan var kötü oynayan var hakkıyla oynayan var bide fark yiyince maçı bırakanlar var bide küçük takımla iyi işler çıkarmaya çalışanlar var hepsi ayrı şeyler ama gerçek şuki bu ligte takımların hepsi eşit değil ama benim için farketmez tartışmalar bundan sebep oluyor.

ve ayrıca quantum-C bir kere yendim yenilmez diye bir şey yok sadece üstünüzden atın şu kesin yenilirim olayını

Hadi canım,ama 1 kere usta

Ligdeki oyuncularla hazırlık maçı pek yapmak istemiyorum çünkü formülü çakacaklar

Ayrıca arkadaşlar dikkatinizi çekerim bana Atl. Madrid gelmişti,sonradan Leadri ile takas yaptık,yani onun sayesinde oldu bunlar,çok teşekkür ediyorum kendisinehatta yapacağımız maça yatabilirim de,şampiyonluk umudu taşıyan veya ligde kalmayan arkadaşlar için her zaman para ile maç satılır,veya oyunda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 24 Mart 2009; 18:09:34 >

• arkadaşlar ben de lige katıldım, isteyen herkesle hazırlık maçı yapmak istiyorum.

PSN: saitemre
  • saitemre yapabiliriz seninle
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

2. sezonda zaten 4 yıldızlı takımlara dönmeyi düşünüyorum....Hem çok daha fazla war hemde birbirine daha yakın takımlar.....

+1

birde konuya yazmamışsın psn:erayt92
  • @byzantium psnini bilmediğimden boş bırakmıştım şimdi yazdım..Mini 2.lige Şu an 5 kişi kesin katılıyor onceden rezarwasyon ile 3 kişi daha katıldımı bu akşam puan tablosu we fikstürü hazırlarım....

Mini 1. Lig takımları 8 ve 9.hafta maçları sapsarı durumda Bugun maçlarımızın bi kısmını yapalım..Kupa yaklaşıyor kim kaçıncı olacak heyacan gitgide artıyor..Oyuncular birbirini çözmeye de başlamış..Hadi hayırlısı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktower35

m.city nin romayı yenecegını beklemıyordum gercekten tebrıkle NSA ya....

valla hastalıktan kurtulmam yeni bir viraşa surdu beni
  • Arkadaşlar kendimce verdiğim kararla turnuvada Torres'i oynatmayacağım,çünkü iyi oynamam Torres'e bağlanıyor.Bazı kişilere bunu ispatlamam lazım=)

Turnuva dediysek miniland cup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 24 Mart 2009; 19:37:29 >
  • fiorentina ekle yapalım bugun macı
  • Man.City acaip bir takım..Günü gününe uymuyor...Villareal tek puanını Man. Cityden aldı...Ama Man. Cİty gitti ligin ilk 4 adaylarından Romaya 4 tane attı...

@QuantumC 2. Sezonda sadece 4 yıldızlı takımlar olunca zaten böyle oyuncu tartısması olmayacak...O zmn daha da net gorucez...
  • valla ya ole berabere kalıyorum gidiyorum onu yeniyorum ne dengesim ben elano da olmasa bitmiştik
  • ya işte o 4 yeme 10atma berabere kalma işi oyunla da alakası var ama asıl olan gününde olman ve o an heyecan yapmaman bunları yaptınmı senden iyisi yok azim edin kendinize güvenin alt sıradakiler umarım artık üst sıraya çelmeyi takarlar
  • quote:

ya işte o 4 yeme 10atma berabere kalma işi oyunla da alakası var ama asıl olan gününde olman ve o an heyecan yapmaman bunları yaptınmı senden iyisi yok azim edin kendinize güvenin alt sıradakiler umarım artık üst sıraya çelmeyi takarlar

Ya diyorum hocam ,ylönen ile yaptığımız maçta 3-2 yeniliyodum,kız arkadaşıma verdiim söz aklıma geldi,erdem senin oynaman bu mu dedim,bi anlık hırs ile 5 kişilik defansa 3 gol daha attım 5-3 yendim,ama örneğin Tottenham maçında günümde değildim 2 gol attım,çünkü maça 1-0 yenik başladım dk 2 iken.Tamamen psikolojik yani

• dostum o zaman hemen birilerine söz veriyorum şaka bir yana hakikaten psikolojik ya nası kendini hazırlarsan öle çıkıyor genelde maç sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 24 Mart 2009; 20:05:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.