Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dewre arasında mini ligin ülke kupası yani miniland kupası maçları yapılacak...
    Formatı ayarladım..
    Dewreyi ilk 4 sırada bitiren takımlar direk çeyrek finalden başlayacak..
    Diğer 4 çeyrek finalist ise 5-12,6-11,7-10,8-9 uncu sıralardakilerin galipleri olacak...
    Tek maç eliminasyon olucak we 2 gun sure werilecek
    Çeyrek finalde seri başı yok rakipler kura ile belirlenecek....

Not:Ligin ilk dewresindeki puan tablosu da butun ilk dewre maçları bittiginden ikili averaja göre düzenlenecek..2. yarı başladıgından yine genel aweraja bakılacak ta ki lig bitene kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 24 Mart 2009; 0:53:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

Lig kızışıyor. Bu lig çok takımın canını yakacak ilk 5 sıra uçurum oluşturmuş durumda daha 8. haftadan böyle bol gollü bir lig görülmedi. Averaj takımı olarak nitelendirilecek takımlar bu 2 haftada birbirleriyle oynayacaklar. Düşme potasındaki bu maçlara yürek dayanmaz.

Bu arada so say we all ile bir türlü denk gelemedik ben çıkıyorum o giriyo o çıkıyo ben giriyorum. Ama yarın akşam komple açık bırakacağım psn i ve forumu sürekli takip edeceğim denk gelip yapalım diye sarı sarı duruyor o kadar kırmızı içinde hoş değil

kardeş valla bi türlü gelemedik ya ben eve 7 gibi geliyorum işten zaten internetteyim hep ps3 arada geçiyorum eve geldimde açarım psn i..

• kupa olayı süper olmuş dostum işallah 4. bitiririm dicem ama daha quantum ve ylönennle maçımı yapmadım ligde işimiz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 24 Mart 2009; 1:43:20 >
  • tottenham 2siyle de yaptı kurtuldu..man.city de liverpoolu sawdı basından...O yüzden ilk 4 için so say we all la yapacagıınız maç baya kritik olucak sizin açınızdan ..
  • so say we all bu akşam müsait olursan yapalım maçımızı....
  • rakiplerim uygunsa macları yapabılırız pm atın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

so say we all bu akşam müsait olursan yapalım maçımızı....

bu akşam kalan maçlarımı yapmayı düşünüyorum 8gibi oynarız inşallah
  • Ewet arkadaslar pmden ligin 2.sine katılmak istediğini söyleyen arkadaslar war..Ama oyunun sürekliliği iyi gidiyor...2. Sezonda yeni arkadaslardan alıdık diyelim ama oyunu we ligi aksatıyorlar..O zmn bu güzel giden oluşuma bir çelme takmış olurlar..Şu an için 12 takımlı bir ligde aksatmadan maçlarımızı yapabiliyoruz...Bende şöyle bir şey düşündüm..
    Mini 2.Lig Buraya 8 takım alıcam we bunlara da fikstür hazırlayacagım..Böylece oyunlarını sürekli oyanayıp oynamayan arkadaşları görmüş olacagız we buna göre ordaki başarılı takımlar Minilig'e yükselebilecek...Bizim ligden küme düşme gibi birşey olmayacak..Mini 2.ligin amacı sürekli oyanayabilen, oyanayamayacağı zaman mazeretini bildiren arkadaşları minilige kazandırmak..
  • bu ligin geleceği parlak

ilk girerken girsemmi girmesemmi die düşünmüştüm ama iyi bi karar vermişim
  • Var mı karşıma gelecek:P
  • m.city nin romayı yenecegını beklemıyordum gercekten tebrıkle NSA ya....
  • Bence bir Elite Lig oluşturulabilir ve mini lig2 ile mini lig 1 in ilk 4 takımı burada kapışır. Mini lig 1 den 4 takım eksileceğinden mini lig 2 deki 5-8. sıra arasındaki takımlar mini lig 1 e alınır. Mini lig 1 in sonuna gelindiğinde ilk 2 takım elite lig e yükselir ve elite ligdeki son 2 takım 1. lige düşürülür. 1. lig ile 2. lig arasındaki çıkma inme 3 takım olarak yapılabilir.

DH Futbol Federasyonu kurulsun bence
  • dostum o bıraz uzun ve karısık olur tahmınmıce....
  • Aslında kolay olabilir. Aramızdan 3 sorumlu seçeriz 3 ü de liglere bakar. Lig sonunda düşme çıkma işlemleri yapılır lig sorumlularının iletişimi sayesinde. Daha sonra yeni fikstürler oluşturulur. Biraz zahmetli olur evet ama en azından herkes daha bi asılır zevki artar diye düşünüyorum
  • bana da biraz uzun we karısık geldi mcbtrsnin fikri..simdilik benim amacım sadece katılmak isteyen arkadaslar war..bende onları yeni sezonda direkman alma taraftarı değilim...En azından tek dewreli bir lig olusturacagım..Orda aksatmayan bir lig gorursek onlardan bir kaçını bizim lige monte edeceğim...Düşüncem odur şimdilik..Ama sonra ilerleyen zamanlarda neler olur bilinmez....
    Ama kesin olan birşey war miniland kupası yaklaşıyor...Ligde 10 ve 11. hafta fikstürlerinin açıklanması ile sezonun ilk yarısı bitiyor...Bakalım her zmn surprizlere acık olan kupa maclarından kim galip çıkıp ilk miniland kupasını müzesine götürecek

Not:birde bu sezonunu iki dewresi de bitmeden lige kimse alınmayacaktır..Yanlış anlaşılma olmasın..Sadece mini 2. lig diye bir sey acılabilme ihtimalini söyledim o kdr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 24 Mart 2009; 15:17:09 >

• bıraz zor olucak ama kupayı almak ıcın caba sarfedıcez artık
  • mini land kupasında Torres gibi isimler oynatılmasın 4-5 takımın toplam golü kadar gol atmışlar . Yazık bizim gibi takımlara vallahi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

mini land kupasında Torres gibi isimler oynatılmasın 4-5 takımın toplam golü kadar gol atmışlar . Yazık bizim gibi takımlara vallahi

Zaten Torres'in sakatlanma riskinden dolayı lige almam
  • ben acıkcası torres ten veya bır baskasından cekınmıyorum.arkadasların oyun duzenı planı bellı bır ıkı mac sonra ıyıce cozersın ve ıstedıgın sonucu alabılrsın onemlı olan kendı takımınıda maca ıyı bır seklıde cıkarmak....
  • bende katılıyorum blacktower'a ...Biraz daha zaman gecince oyuncular arası farklar daha da azalacak..sonucta birbirimizin oyun tarzını ogreniyoruz we oyunu da yawas yawas ogreniyoruz

Mini 2.lig başwuruları açılmıştır..Ama başvuru için başlığa yazmayın ilk sayfadaki açıklamayı okuyun we eğer bu aradıgımız oyuncu prototipine uyuyorsanız pm atınız...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.