Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu akşam 9dan sonra müsaitim kalan maçlarımı tamamlarım umarım rakiplerimde müsait olurlarsa
  • @blacktower35 hocam senin 9-1 lik skorunu tabloya işlememişim...Şimdi düzelttim....

@Ozitech Aslında kume düşme olayı geyik bir yana eğer bu ligi alnımızın akıyla bitirebilirsek yeni katılmak isteyen arkadaslardan bir kısmını alıp onlar için 2. lig olusturabiliriz..Sonraki sezon da iki lig olunca gerçekten küme düşme olayı olabilir...Bence güzel de olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

Benimde NSA ile maçım eksik..Ben bugun müsaitim ne zmn müsait olursa ben maçımı yapabilirim...

yaparız birazdan ozmn dinleniyim de ilk
  • sızı bılmıyorumda ben küme düsmam sanırım yaww
  • ilk iki şampiyonlar ligine gitse 3-4 uefaya gitse bu durumda sen uefayı kowalıyorsun hocam
  • İlk iki şampiyonlar ligine gitse rakipleri kim olacak.Bence ilk devre bitiminde ilk 8 arasında türkiye kupası maçları olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

İlk iki şampiyonlar ligine gitse rakipleri kim olacak.Bence ilk devre bitiminde ilk 8 arasında türkiye kupası maçları olsun

güzel fikir bence
  • güzel fikir....Dewre arasında kupa maçı yapıcaz tek maç eleminasyon usulü...İlk 8 arasında...Bence uygun...
  • Arsenal 1 M.City 4
    Adebayor/Elano(3) Jo(1)
    Güzel maçtı NSA tebrikler....

İlk 8 hedefinden oldukça uzaklaştım
    Artık dipteki maçlarım daha önem kazandı..Çünkü aynı puanda öncelikle ikili averaja bakılacak...
  • valla guzel mactı ama cok bosluk bıraktın acıklarını kapaman lazım
  • he bide 1 gol htrlamıyorum demiştim ya o elano ymus onuda solıyımde
  • bana bir tane yenilgi fazla yazdın galiba.

6 maç yaptım 3 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So say we all -- 23 Mart 2009; 16:20:20 >
  • @so say we all : düzeltildi
  • ewet arkadaşlar bugun eksik maçları tamamlarsak yeni fikstürü koyacağım...Maçlarını tamamlayan arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyor yeni fikstürü
  • leadri ve nsa psn de sizleri bekliyorum umarım gelirsiniz bu akşam
  • sevilla : 3 - liverpool : 5

arkadaşı tebrik ediyorum ilk malübiyetimi tattım

ama şunu sölim liverpool'un bu ligde kesinlikle işi yok denk takım değiller
  • ylönen ile maçımızı yaptık,süper maçtı ya ben böyle bir maç daha hatırlamıyorum usta

ilk başta 2-0 öne geçtim ylönen 3-2 yaptı,kız arkadaşımada bu maçı senin için alıcam demiştim,sözümü tuttum ve torresten arka arkaya 3 gol izlediniz.

ylönen Sevilla 3-5 Liverpool QuantumC

4 Torres,1 Kuyt,3 Fabiano

Zaten arkadaşı yenmeye alışkınım,dedim ya yine mi yendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 23 Mart 2009; 21:16:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

leadri ve nsa psn de sizleri bekliyorum umarım gelirsiniz bu akşam

bekliyosan geliriz :D
  • o zaman beklerizhadi artık yapalım şu maçı biran önce çünkü dışarı çıkıcam dostum işallah kısa sürede gelirsin
  • tablo günceldir....Birazdan diğer maçların oynanması sebebiyle güncellerken fikstürü de açıklayacağım...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.