Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kharonya

Yok ben sadece 2. hafta maçı olarak fikstürde çok geri kaldı diye özellikle onu wurguladım..Yoksa yapacağınızı zaten biliyorum..Ama favoriler olarak o maçı sona saklayıp fikstürü aksatmayın diye dedim

Uygun olduğumuz zaman yaparız,son haftaya kadar beklemek işin esprisiydi tabi=)
  • Werder Bremen 1 0 Arsenal
    İlk 8 hedefim için direk rakiplerimden biriydi asparagas..Dostum kutluyorum güzel maçtı..Bunun bir de Emirates i war

Gol: Rosenberg
  • kharonya ile maçımızı yaptık,acayip lag vardı,topun nereye gittiğini göremedim,hatta çıkalım yenik bari sayılayım böyle oynayamam diyecektim,ayrıca sanırım slow ayarlarda oynuyorsun,çok yavaş kalıyor oyuncular,bu bakımdan fast yapmanı öneririm

Arsenal 3-6 Liverpool

Tüm goller Torres'ten
  • Bende arasıra fazla lag oldu keşke söyleseydin oyun içinde..Herneyse tebrikler...
    Benim goller de Adebayor(2) Van Persie(1)
  • ylönen arkadsım musaıtsen yapalım bızde....
  • tamam yapalım ben psn'deyim ekliyorum seni şimdi
  • sevilla : 11 - 0 : shalke

goller : kanoute (6)

luis fabiano (4)

romaric
  • a.madridin galibiyet serisine son veriyordumki dakika 83 baglanti koptubakalım son 7dk da neler olcak.maçta 2-1 öndeyim heran herşey olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 22 Mart 2009; 17:31:56 >
  • schalke 0 - 5 tottenham

D.bentley
    D.bent (2)
    A.lennon
    1 golde kendı kalesine attı(RAFINHA)
  • sevilla : 9 - 1 : valencia

goller : luis fabiano (5)

kanoute (4)

valencia'da raul albiol direk kırmızı kart gördü..

arkadaşı tebrik ediorum güzel maçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 22 Mart 2009; 17:44:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

Werder Bremen 1 0 Arsenal
    İlk 8 hedefim için direk rakiplerimden biriydi asparagas..Dostum kutluyorum güzel maçtı..Bunun bir de Emirates i war

Gol: Rosenberg

hocam dediydim bende pek bir numara yok.önceki sana aldığım galibiyetim tamamen tesadüftü.
  • naptın sen ylönen yaaa 11kişi defans mı yaptrcan bize
  • @asparagas güzel maçtı ama baya çekişmeli oldu 2. maçı iple çekiyorum

@ylonenn ilk golunu yedin demek..Tebrikler blacktower

@bjkartal hadi bekliyoruz maç sonucunu tabloyu guncelleyecegim
  • ylönen tebrikler...

Bu arada arkadaşlar konuma bi bakın el atın yardımcı olun

http://forum.donanimhaber.com/m_30570766/tm.htm
  • senin konu çöpe atilmiş dostum noldu hayırdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

senin konu çöpe atilmiş dostum noldu hayırdır

kız meselesi vardıda usta ama nedendir anlayamadım silinmiş
  • konu nie açıosun hacı msnden bana danışsaydın ya
  • ben bu valenci ile nereye varabılırım bılmıyorum olsun 9da yesek 10 da yesek bazen yınede guzel bır lıg oluyor kim hakederse o sampıyon olsun ben tebrık edrım sızlerı....
  • ılk golu ben atmsım yonlenn arkadsıma farkında bıle degıldım gercekten bunun. atsam ne olcak 9 adet pasa gıbı gool yemısım neye yarar.evet ılk baslarda ıyı gıdıyordu mac sonra ne oldusa dustum oyundan koptum sonrası malum zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktower35

ılk golu ben atmsım yonlenn arkadsıma farkında bıle degıldım gercekten bunun. atsam ne olcak 9 adet pasa gıbı gool yemısım neye yarar.evet ılk baslarda ıyı gıdıyordu mac sonra ne oldusa dustum oyundan koptum sonrası malum zaten

dostum david villa ile attığın beraberlik golü güzeldi bi anda çat die vurdun hiç beklemiodum

oyundan bi ara koptun olan orda oldu zaten yoksa kafa kafaya gdioduk güzel maç oldu tebrik ederim.. deplasmanda işim zor

bu mesajı yanlış kişiye alıntı yapmışım kusura bakma dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 22 Mart 2009; 19:10:53 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.