Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ya ben david villa nın golunu skora yazmamısın dıyorum
  • tablo günceldir....
    Man.city yani NSA dısıdna herkes 5 ve 6 maç yaptı..Ha gayret diyorum...
    7. maçlar da yawas yawas yapılırsa bu gece yeni fikstür gelebilir..Yada yarına bırakırız duruma göre...

edit: Ok David Villanın golü yazılmış ve kaydedilmiştir..Ama güncellemeyi daha şimdi yaptım bundan sonraki güncellemede tabloya yansımış olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 22 Mart 2009; 19:24:58 >
  • yapak macımızı 9 gibi daha yeni geldim
  • nsa 9 gibi yapalım maçımızı @kharonya valla leadri çıktı işi varmış akşam yaparız devamını dedi beklemedeyim son 7dk için
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktower35

yok ya ben david villa nın golunu skora yazmamısın dıyorum

hımm ok unutmuşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

nsa 9 gibi yapalım maçımızı @kharonya valla leadri çıktı işi varmış akşam yaparız devamını dedi beklemedeyim son 7dk için

9.20 de kmle yapıyorum 9.40 kme verelim
  • 9.20de benle yap
  • kharonya hocam, kırk yılın başı bir galibiyetimiz var, onu da hala daha kaydetmemişsin (W.Bremen'i 4-1 yendiğim maç)

Malum, naklen yayın gelirlerinden ona göre para alıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

nsa 9 gibi yapalım maçımızı @kharonya valla leadri çıktı işi varmış akşam yaparız devamını dedi beklemedeyim son 7dk için

9.20 de kmle yapıyorum 9.40 kme verelim

Olm adam gibi cümle kursana 9.40 ta kime verelim miş
  • o o anlamda degil turkceyi baska yere cekme len
  • nsa seni bekliyorum hadi gel artık şu psneeee
  • valla kusura bakma giremicem işim cıktı yrn yaparız macları
  • ok o zaman yarın yaparız
  • @Ozitech gözümden kacmıs olabilir abi..Birazdan guncelleyeceğim tabloyu eklerim..Başka gözümden kaçan birşey warsa uyarın arkadaşlar..

Yeni Fikstür açıklamıyorum..Çok eksik maç war..Daha 2. haftadan bile eksik maç war...
    Sonucta 8 ve 9.hafta fikstürüne geldik...O yüzden lutfen tamamlayalım...
  • İlk galibiyetimi aldım sonunda. Ligin son iki takımı arasında yapılan ve ligin ilk yarısında küme düşmemek için kapışan bu iki averaj takımının mücadelesinde sonuç ise şöyle oldu:

Fiorentina: 3-0 : Schalke
    Goller: Gilardinho, Santana ve rafinha(k.k)

Sarı kart:
    Comotto(fio)

Galibiyeti kalecilerine borçlu olan fiorentinalı oyuncular Sixaxisi havaya fırlattılar
  • Tablo günceldir...Bir eksik warsa uyarın lütfen....

@Ozitech abi harbiden sizin maçı girmemişim ama maçı we golleri girdim..tablodan bakabilirsin

@mcbtrs Bu galibiyet cok fena kızıstırdı ortalıgı....Küme dusmeme mucadelesi weren Schalke Arsenal Fiorentina nın puanları eşitlendi.....Villareal de bu sonuc sonrası ligin dibine oturdu... (Bu arada son 2 küme düşer arkadaşlar ona göre oynayalım daha bir heyacan katılmış olur )

Eksik kalan maçlar:
    Sevilla-Liverpool
    Fiorentina-Tottenham
    Roma-A.Madrid
    Arsenal-M.City
    M.Cİty-Roma
    Villareal-Sevilla
    A.Madrid-Man.City

Ewet fikstür açıklamada yeni bir düzen oluşturdum..Yeni fikstürün açıklanması için gereken şartlar:

-Mazeretsiz olarak yapılmayan en çok 3 maçın kalması
    -Açıklanacak haftadan 3 hafta we daha gerisindeki haftaların tamamen bitmesi gerekiyor...

(İlk şarta örnek şu an 7 maç war 4 maç daha yapılması gerekiyor fikstür için..Ama mesala 2 maçtaki takımlardan biri mazeret bildirilirse o zmn 2 maç sonra fikstür açıklanabilir)

(İkinci şarta örnek: En son açıklanan hafta 7. hafta..Demek ki en az 4. hafta ya kadar fikstür tamamen tamamlanmış olmalı...O yüzden diğer maçlar oynanıp ilk şart yerine gelse bile 2. hafta da ki eksik maç Sevilla-Liverpool oynanamadığı sürece yeni fikstür açıklanmayacak)

Niye böyle bir düzen..Çünkü ligin dewamlılığı için gerekli oldugunu dusunuyorum...Burda ki ligde cok iyi oynayanlar,orta derece oynayanlar we bir de diğerlerine gore kotu oynayanlar war....Ama herkes ne skor alırsa alsın zewkle oynamaya dewam etti..Çünkü hafiften bir lig simülasyonu gibi oldu..Öteki türlü butun fikstür acıklanıp herkes kafasına gore maçları yapsa işin keyfi bu kadar cıkmaz diye dusunuyorum... Eğer fikstür parelel olarak ilerlerse hem şampiyonluk hem orta sıralar hem alt sıralar için heyacan daha da fazla olacak düşüncesindeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 23 Mart 2009; 11:52:27 >

• benim eksik olan 2. hafta ve birde 5. haftadan -_DefeatMe_ ile maçlarım eksik...

bu maçları arkadaşlarda müsait olursa bu akşam oynarım... quantum-c ile bikaç kez denedik ama bağlantı problemi yaşamıştık bir kezde onun elektrikleri gitti
  • Benimde NSA ile maçım eksik..Ben bugun müsaitim ne zmn müsait olursa ben maçımı yapabilirim...
  • hocam bende 7 mac yaptım suan 6 yazıyor bılgıne....
  • Küme düşenler, PES 2009'da lig kurup orada mı oynayacaklar bundan sonraki sezonda
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.