Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Torres'imin gollerinide güncelleyiver sana zahmet
  • tabloda güncellenmiş hali zaten
    son 5 sıradaki takımın toplam golü 41 iken Torresin tek başına 36 golü war
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

tabloda güncellenmiş hali zaten
    son 5 sıradaki takımın toplam golü 41 iken Torresin tek başına 36 golü war

Sırf torres'e çalışıyoruz
  • sevilla : 15 - villareal : 0

fabiano 7

kanoute 6

romaric 2
  • pardon yaa basket macı falan yapmıyoruz degılmı 10 ar 15 er tane falan bunu kendımde dahılım tabıkı
  • man.city 4-0 roma

guzel mactı goller

3 gol elano 1 gol robinho

macta ayrıca 2 trop aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 23 Mart 2009; 22:14:05 >
  • gerçekten rezalet oynadım yani turnuva başından beri bu kadar kötü oynanmamıştım dostum tebrikler 2.golü çok şansa attın sora çözüldüm zaten neyse artık önümüzdeki maçlara bakcaz bu arada a. madridin galibiyet serisi son buldu 2-1 goller baptista totti ve forlan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 23 Mart 2009; 22:22:13 >
  • atletico ile bende yapıcam daha arkadslar bide bu ultime nasıl alıcaz bir turlu alamadım deli oldum en basa donuyo atıcam kırıcam simdi
  • cihan artık yeni fikstürü açıkla yauuu
  • oo smdide ultimate basıyosun acılmıyo vallahi deli oldum
  • tablo günceldir..Yeni fikstür de açıklanmıştır....Son gün çarşamba gecesidir..Bilgilerinize....
  • kharonya ve bjkartal85 istediğiniz zaman yapabiliriz

gelene gidene yenilebilirim çözüldüm artık
  • bekle geliyorum o zmn....
  • tamam bekliyorum
  • sevilla : 7 - arsenal : 0

fabiano 4

kanoute 3

güel maçtı hocam tebrik ederim
  • başka lig açılırsa bende katılmak isterim
  • Roma 2-1 A.Madrid

golleri unuttum ama benimkini agüero attı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

Roma 2-1 A.Madrid

golleri unuttum ama benimkini agüero attı

o maçı tabloya işlemiştim...
    bjkartal werdi skor we golleri...
  • tablo günceldir...
    9 ve 10. haftalarda Villareal-Schalke, Villareal-Fiorentina war..Alt sıraları cok yakından ilgilendiren 2 maç...Bu arada daha önce de hatırlattım başlıkta da yazıyor ama yine söyleyeyim..Ligin sonuna kadar puan tablosunda eşit puanlar genel averaja gore sıralanacak ama lig bitiminde esas olan ikili averajdır... Ona göre oynayın küme düşmemek için çaba sarf edenler(yani bu 3 takım we Arsenal)
  • Lig kızışıyor. Bu lig çok takımın canını yakacak ilk 5 sıra uçurum oluşturmuş durumda daha 8. haftadan böyle bol gollü bir lig görülmedi. Averaj takımı olarak nitelendirilecek takımlar bu 2 haftada birbirleriyle oynayacaklar. Düşme potasındaki bu maçlara yürek dayanmaz.

Bu arada so say we all ile bir türlü denk gelemedik ben çıkıyorum o giriyo o çıkıyo ben giriyorum. Ama yarın akşam komple açık bırakacağım psn i ve forumu sürekli takip edeceğim denk gelip yapalım diye sarı sarı duruyor o kadar kırmızı içinde hoş değil
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.