Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün ewde yoktum puan tablosu güncel değildir..Bjk maçından sonra güncelleyeceğim..we brnimle maçı olanlar için ben maçtan sonra bu gece we yarın tum gun musaitim..haberiniz olsun...
    Torres almış basını gitmis
  • ya arkadaslar ben de katilmak istiyorum boyle organizasyonlara ama nasil katilcam hicbir bilgim yok, online adina yaptigim tek sey ranked mac yapmak. simdiye kadar ne bir lig katilisligim ne bir turnuvada oynamisligim var. bu konuda tecrubeli bir arkadas bana kisa bir bilgi verirse cok minettar kalirim. PSN adresim: saitemre
  • Tablo günceldir..Maç yapmak için müsait olan rakiplerimden ''NSA'' ''asparagas'' ''QuantumC'' pm atarsa ya da buraya yazarsa sewinirim ona göre girecem psne...

Not: Puan tablosu we fikstürde bir hata görürseniz belirtirseniz sewinirim..Çünkü 2 günde çok maç olmuş gözümden birşeyler kaçmış olabilir....
  • bjkkartal musaitse bende yapabilirim
  • Ozitech , _DefeatMe_ , blacktower35 , quantum-c müsaitseniz yapalım maçlarımızı....

isteyenlerle hazırlık maçıda yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 21 Mart 2009; 22:52:52 >
  • leadri şimdi gördüm msjını forumda ben onlineyim artık karşılaşırsak yaparız olmadı yarın yaparız
  • simcik yrn yaparız macları RE5 takılıyorum yatıcam ztn sabahtan gidip aksam 8 gibi gelicem yrnda artık hazır olanla ozmn yaparım macları
  • nsa yarın senle 8den sonra yaparız o zmn maçımızı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

Ozitech , _DefeatMe_ , blacktower35 , quantum-c müsaitseniz yapalım maçlarımızı....

Bana mı dedin gülüm
  • quote:

Ozitech , _DefeatMe_ , blacktower35 , quantum-c müsaitseniz yapalım maçlarımızı....

Benimde bugün maçı yapmaya niyetim vardı ama kahrolası bir baş ağrısı sabahtan beri yakamı bırakmıyor saat 18:00 gibi yattım yeni kalktım şu anda ağzı sızı acı yok ama pekte istekli değilim açıkcası yarın yapsak olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DefeatMe_

quote:

Benimde bugün maçı yapmaya niyetim vardı ama kahrolası bir baş ağrısı sabahtan beri yakamı bırakmıyor saat 18:00 gibi yattım yeni kalktım şu anda ağzı sızı acı yok ama pekte istekli değilim açıkcası yarın yapsak olurmu?

olur tabikide hocam.. yarın yaparıs geçmiş olsun bu arada..

• ewet geçmiş olsun hocam...yarın NSA 8den sonra yaparız o zmn seninle.....
    asparagas we quantumC yarın her zmn olabilir ben full ewdeyim....
  • geçmiş olsun hocam...
  • A.Madrid 7-1 Fiorentina

Agüero (4),Forlan (2),Simao - Gilardino
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

A.Madrid 7-1 Fiorentina

Agüero (4),Forlan (2),Simao - Gilardino

Bana yetişmeye çalışıyosun ama malesef bu mümkün diil
  • Tablo günceldir...

Lig te 3 takım hala puan kaybetmedi..O 3 ü Liverpool A.Madrid we Sevilla favori gibi gözüküyor..Roma Valencia ise plase durumunda...Tottenham MAnchester we Werder Bremen lige zewk katan takımlar..Her maç herşey yapabiliteleri war...Arsenal Villareal Schalke we Fiorentina ise son 4 içinde en iyi yeri kapmaya çalışacak gibi..Ligin ilk yarısının yarısını bitirdik sayılır...

Açıklanan fikstürde 14 maç eksik war..Bugun son gün biliyorsunuz...Mazeretsiz yapılmayan maçlar olursa maçlar bitene kadar fikstür açıklanamayacaktır..Buna Sevilla-Liverpool maçı da dahildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 22 Mart 2009; 11:50:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

Tablo günceldir...

Lig te 3 takım hala puan kaybetmedi..O 3 ü Liverpool A.Madrid we Sevilla favori gibi gözüküyor..Roma Valencia ise plase durumunda...Tottenham MAnchester we Werder Bremen lige zewk katan takımlar..Her maç herşey yapabiliteleri war...Arsenal Villareal Schalke we Fiorentina ise son 4 içinde en iyi yeri kapmaya çalışacak gibi..Ligin ilk yarısının yarısını bitirdik sayılır...

Açıklanan fikstürde 14 maç eksik war..Bugun son gün biliyorsunuz...Mazeretsiz yapılmayan maçlar olursa maçlar bitene kadar fikstür açıklanamayacaktır..Buna Sevilla-Liverpool maçı da dahildir...

Dostum biz maçımızı yapıcaz biraz sabretsek,yarına önemli bir sınavım var ona çalışıyorum.

• kharonya ne zaman yapalım?
  • Yok ben sadece 2. hafta maçı olarak fikstürde çok geri kaldı diye özellikle onu wurguladım..Yoksa yapacağınızı zaten biliyorum..Ama favoriler olarak o maçı sona saklayıp fikstürü aksatmayın diye dedim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.