Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

ville. 2 - 2man. cty golleri km attı htrlamıyorum ama

Benim gollerin 2.sinide rossi attı man.city ise birini jo attı diğerini bilmiyorum
  • VALENCİA 4-2 WEDER BREMEN GOLLER: david villa 2 zigic 2 rosenberg 2
  • M.CİTY 4-4 VALENCİA GOLLER: david villa 3 joaquin 1. jö 2 elano 1 dunne 1
  • digerinide robinho atmıstı galiba

gelelim valencia 4-4 man.city

goller htrladıgım kadrıyla

valnciada 2 gol villadan 2 gol htrlamıyorum onu yazarsa sevinirim bnm goller

2gol elano 1 gol dunno bi golde jo olması lazım ilk yarı 3-0 dan 3-2 yptım hatta one bile gecebiliridm bos kaleye vururken outa atık :D sonra robinho cerceveden dondu olsun sonra 2. yarı 4-3 oldu 4-4 ypmayı bildik takımımıza guveniyoruz hastayken iyi mucadele ettik basarılarımızın devamını bekliyoruz
  • roma 3- werder bremen 0 goller totti(2) de rossi werderin golü rosenberg
  • villa 3 tane attı birde joaquin sende jö 2 diye bılıyorum ama yanlıssa duzelt kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Mart 2009; 20:39:52 >
  • ben bu oyunu bilmiyorum :((
  • tottenham 3 - 1 villareal

Modric
    (2) pavlhuchenko robert pires

teşekkürler arkadaşa
  • valencia ile maçımı yapabilirim
  • anca mac yap git test coz leen
  • sevilla liverpool macı tamamlansın sonra ben lıverpool ıle yapacagım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 21 Mart 2009; 9:04:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktower35

sevilla liverpool macı tamamlansın sonra ben lıverpool ıle yapacagım....

Dostum bizim nette problemimiz var,yani takım seçme ekranında takılıyoruz,istersen biz maçımızı yapalım boşver sevillayı sen=)
  • Valencia(blacktower35) 0-6 Liverpool(QuantumC)
    Goller:3 Torres,2 Gerard,Kuyt
    Arkadaşımı tebrik ediyorum Torresi sandığımdan da iyi tuttu ama olsun yinede hat-trick yaptırdım Torres'e=)

Teşekkürler
  • gercekten arkadaslar artık 3 puan icin degilde gol krallıgı icin kapısıyorlar nasıl olsa 3 puan garanti diyorlar arkadas torrese gol attırmak icin binbir caba sarfediyor digerleri aynı sekılde. ama kabul etmek gerekıyorkı gercekten bu oyunu ya oynamasını bılmıyoruz yada yaptıgmız cok yanlıs hatalar var ben bir torresı veya bır baskasını tutamıyorsam hıc oynamayım bu oyunu gercekten cunku takım bir adam uzerıne kurulu tuttunmu tuttun yoksa hezimet kacınılmaz oluyor yınede tebrıkler iyi oynayan hakkını alıyor
  • quote:

gercekten arkadaslar artık 3 puan icin degilde gol krallıgı icin kapısıyorlar nasıl olsa 3 puan garanti diyorlar arkadas torrese gol attırmak icin binbir caba sarfediyor digerleri aynı sekılde. ama kabul etmek gerekıyorkı gercekten bu oyunu ya oynamasını bılmıyoruz yada yaptıgmız cok yanlıs hatalar var ben bir torresı veya bır baskasını tutamıyorsam hıc oynamayım bu oyunu gercekten cunku takım bir adam uzerıne kurulu tuttunmu tuttun yoksa hezimet kacınılmaz oluyor yınede tebrıkler iyi oynayan hakkını alıyor

Dediğin gibi oldu hocam aynen,sen Torres'e gereken önemi verdin ama yinede Torres standartların üzeri bir oyuncu,yanına Ferdinand'ı verseler anca zar zor o tutabilir.Evet gol krallığı için yarıştığım doğru ama sırf Torrese attırıcam diye golden olmam da.

Zaten gol krallığı için çirkeflik yapacak olsaydım,aut kullanırken önüme atılan topa direkt vurur gole çevirirdim,belki ben atmadım ama dikkat edin yabancılar affetmiyor.

Torres'in ne tür bi oyuncu olduğunu herkes biliyor,size attığım goller gerçekten imkansız goller değildi,3 üde net pozisyonlardı.Ceza sahası dışındanda atıyorum Torres ile.Orta sahanın yakınındanda atmıştım bir ara.

Belki Valencia'ya alışamamış olabilirsiniz,o bakımdanda sevmediğiniz bi takımla oynamak hoşunuza gitmiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 21 Mart 2009; 17:51:26 >

• quote:

gercekten arkadaslar artık 3 puan icin degilde gol krallıgı icin kapısıyorlar nasıl olsa 3 puan garanti diyorlar arkadas torrese gol attırmak icin binbir caba sarfediyor digerleri aynı sekılde. ama kabul etmek gerekıyorkı gercekten bu oyunu ya oynamasını bılmıyoruz yada yaptıgmız cok yanlıs hatalar var ben bir torresı veya bır baskasını tutamıyorsam hıc oynamayım bu oyunu gercekten cunku takım bir adam uzerıne kurulu tuttunmu tuttun yoksa hezimet kacınılmaz oluyor yınede tebrıkler iyi oynayan hakkını alıyor

Torres gerçekten de oyundaki hiçbir oyuncuya benzemiyor bence de. Çok farklı, oyunun standartlarının çok çok üzerinde olmuş.

Bir kere inanılmaz bir hızı var ve önünde az biraz boşluk dahi bulsa dümdüz kaleye kadar inebiliyor ve yakalamanız mümkün değil. On-line'de yabancılarla İspanya milli takımını aldıkları zamanlarda yaptığım maçlarda da acaip baş belası bir herif. Zaten oldum olası her FIFA oyununda böyle bir farklılık, ön plana çıkan bir durum olur.

Bir de şu var, ben özellikle Schalke kurada bana çıktıktan sonra onlarla birkaç maç yapınca ve ligdeki diğer takımları da görünce iyice emin oldum ki Liverpool kesinkes ama nerden baksanız Arsenal da bu takımlar arasında yer almamalıymış bence. Liverpool'un 5 yıldız olması gerektiği, başta EA'in kendi forumları olmak üzere netteki heryerde tartışılırken, bizim lige dahil edilmesi yanlış olmuş.

Eh bir de oyunu zaten iyi oynayan birisine düşünce, hezimet kaçınılmaz oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

quote:

Torres gerçekten de oyundaki hiçbir oyuncuya benzemiyor bence de. Çok farklı, oyunun standartlarının çok çok üzerinde olmuş.

Bir kere inanılmaz bir hızı var ve önünde az biraz boşluk dahi bulsa dümdüz kaleye kadar inebiliyor ve yakalamanız mümkün değil. On-line'de yabancılarla İspanya milli takımını aldıkları zamanlarda yaptığım maçlarda da acaip baş belası bir herif. Zaten oldum olası her FIFA oyununda böyle bir farklılık, ön plana çıkan bir durum olur.

Bir de şu var, ben özellikle Schalke kurada bana çıktıktan sonra onlarla birkaç maç yapınca ve ligdeki diğer takımları da görünce iyice emin oldum ki Liverpool kesinkes ama nerden baksanız Arsenal da bu takımlar arasında yer almamalıymış bence. Liverpool'un 5 yıldız olması gerektiği, başta EA'in kendi forumları olmak üzere netteki heryerde tartışılırken, bizim lige dahil edilmesi yanlış olmuş.

Eh bir de oyunu zaten iyi oynayan birisine düşünce, hezimet kaçınılmaz oluyor

Evet aslında dediğinize katılıyorum,oyunu bilmek oyuncuların yapacağı hamleleri önceden tahmin etmek önemli,bu bakımdan oyunda en çok arapas kullanıldığından ben oyuncularımı her zaman geriye koştururum böylece kaleciyle karşı karşıya kalma fırsatı vermem genellikle

Az önce ben Arsenal'dim karşımdaki yabancı dostum Liverpool'u aldı ve 5-0 ben yeniyorken çıktı,oysa ondada Torres vardı.Dediğim gibi önemli olan oyuncunun gücü değil onu ne kadar iyi kullanabilmek.Şahsen Torres'ten daha iyi kullandığım oyuncular var.Örneğin:Arshavin,Van Persie gibi.Herşey hızda,gol vuruşlarında bitmiyor,oyundanda anlamak lazım:)

• tabi orası oyle hersey hız degıldır oyunda onemlı bır faktor olabılır ama onuda kullanabılmek onemli herkez kullanamıyor tabıkı.valencia ile dedgın gıbı ilk kez oynuyorum elımden gelenıde yapmaya calısıyorum defansı zaten kagnı gıbı hızlı bır adam cok rahat gecebılıyor.ama tabı dedıgın gıbıde kullanabılrsen adamı gecer kullanmaszan kalır. mactan once tum defansı kontrolden gecırdım hepsını gerı cektım hucum guclerını kestım hatta cıft ön libero oynadım ama ne yazıkkı 6 yemekten kurtulamdım defansın asırı agırlıgı torres gıbı adamların arayıpta bulamadıgı unsurlardır olsun napalım a.madrid macındada aguero yu tutamadıler 5 attı yani bakın ıste sız karar verın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 21 Mart 2009; 18:29:13 >
  • quote:

tabi orası oyle hersey hız degıldır oyunda onemlı bır faktor olabılır ama onuda kullanabılmek onemli herkez kullanamıyor tabıkı.valencia ile dedgın gıbı ilk kez oynuyorum elımden gelenıde yapmaya calısıyorum defansı zaten kagnı gıbı hızlı bır adam cok rahat gecebılıyor.ama tabı dedıgın gıbıde kullanabılrsen adamı gecer kullanmaszan kalır. mactan once tum defansı kontrolden gecırdım hepsını gerı cektım hucum guclerını kestım hatta cıft ön libero oynadım ama ne yazıkkı 6 yemekten kurtulamdım defansın asırı agırlıgı torres gıbı adamların arayıpta bulamadıgı unsurlardır olsun napalım a.madrid macındada aguero yu tutamadıler 5 attı yani bakın ıste sız karar verın

Agüero iyi oynamıyor ki nasıl gol attırıyorsunuz o adama

• olm gel ben alıyım aklını killzone da bi sus BESİKTAS<--
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.