fio bekliyorum ekle sen yapalım bugun macı ztn ultimate alamadık olmadı
Benim aklıma da Şampiyonlar Ligi formatında bir organizasyon gelmişti.
Katılacak takım sayısına ve durumuna göre belirlenecek seribaşlarını gruplara birer tane dağıtıp, 4'lü 4 tane grup oluşturup aynı Şampiyonlar Ligi formatında lig düzenlemek.
Mesela bu Mini Lig'i ilk 4 sırada bitirenler "Mini Şampiyonlar Ligi"nin seribaşları olurlar, takımları da 16, 18 ya da 20'ye tamamlarız katılımcı sayısına göre ve 4 gruptan da çıkacak 2'şer takım son 8'i oluşturur, elemeli turlar başlar
Bence güzel olur, herkes de OK derse yapalım derim.
Bu arada Manu, 4.5 yıldıza mı düşmüş son Live Season Update sonrası, ben mi yanlış gördüm
bende varım bende inş onaylanır pm attım
ewt 4.5 yıldıza dustu liverppol 5 yıldzı oldu
valencia 0 - 3 tottenham
D.BENT D.BENTLEY G.DOS SANTOS
arkadaslar yok mu benle mac yapcak yaa, acemiyim biraz bu online islerinde, eklesin biri beni, noooooolur.
psn: saitemre
birisinin psn adresini nerden eklicem?
quote:
Orjinalden alıntı: saitemre
birisinin psn adresini nerden eklicem?
1. sayfaya tıkla orda herkesin psn var benimkini ekle ordan
W.Bremen 2 - 3 A.Madrid
Rosenberg (2)- Forlan (2),Agüero
tottenham 7 - 2 arsenal
D.BENT (4) VAN PERSİE D.BENTLEY (2) ADEBAYOR A.LENNON
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLARA GÜZEL MAÇLARDI
quote:
Orjinalden alıntı: Leadri
W.Bremen 2 - 3 A.Madrid
Rosenberg (2)- Forlan (2),Agüero
yakında kırdırcaksınız bu fifa cd sini bana
İlerki zamanlarda şampiyonlar ligi de yapılabilir..Güzel fikir...Ama yawaş yawaş.. MiniLig 2 için gelen pmlerin arasından uygun olan arkadasları seçmeye çalışıyorum..Çünkü önemli olan belli rutini olan we gunde en az 20 dakika ayrıp bir maç yapabilecek arkadaslar bulmak.... Çünkü turnuwalar lig oturduktan sonra herşekilde yapılabilir..Dewamlılık olayı daha az..We turnuwaya katılabilecek kişi sayısı daha fazla...Hergün oynayamayan arkadaslar icin de ayrıca ''mini şampiyonlar ligi'' düzenleyip dediğin gibi buradaki derecelere gore seribaşı yapabiliriz...Ama oncelikli amaç miniligi dewam ettirebilmek....
@so say we all ilk kez attıgım bir golu bu kadar begendim...Cok güzel bi organizyonda rowasatayı caktım cakmasınada noldu 7-2 yenildim..Heycanla altsıralardaki rakiplerimin maçlarını bekliyorum....
hocam bi kisi benle bi mac yapsin rica ediyorum , deneme amacli, hazir bekliyorum
psn : saitemre
asparagas,
yediğim 2. golde nekadar lag vardı bi görsen hele 70-85 arası bi lag vardiki pas bile yapamadım iyiki 1 gol atabildin lag geçtiği an golü bulup 3 puanı kaptım :)
quote:
Orjinalden alıntı: Leadri
asparagas,
yediğim 2. golde nekadar lag vardı bi görsen hele 70-85 arası bi lag vardiki pas bile yapamadım iyiki 1 gol atabildin lag geçtiği an golü bulup 3 puanı kaptım :)
son dakika atmayın kardeşim zaten bir sorun olduğu belliydi lig 3. süne 2 gol atmak adedim olamaz.neyse tebrik ederim.
ah asparagas yaktın beni a.madrid 3puan önüme geçti benim için geçecek olan bu zorlu haftalarda bi çelme atman lazımdı onatebrikler leadri.
Atl Madrid ben yarın uygunum.Yani yarın yapabiliriz,şimdi işim vaR=)
kartal çelmeyi çok pis attın sen bana 2.yarı görüşücez :)
tablo günceldir.....
@bjkartal Tottenham da geliyor hatta geldi geçti bile..İlk 4 için avantajı yakaladı..Fikstür avantajı da war...Senin ekstradan sevilladan yada liverpooldan puan cıkarman gerekebilir