Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • werder bugun yaparız musayitsen 1 saat sonra flnda yapabilirz fiorentinayı hala bkliyorum tık yok
  • fiorenitina aldığı ilk 3 puanın rehavetinde o yüzden tık yoktur geyik bi yana dun gece girdiydi psn'e sanki biraz önce de gördüm psnde mcbtrs'yi
  • onla yapıcagımız mac 3 ihtimalli olucak kesin valla bn werdercigimle yapıcam macımı beklicek artık sıraya grsn
  • gereksiz trip yapıyosunuz beyler oyun oynuyoruz eğlenmeye bakın...

quantum çok fazla takıyosun kafaya yarası olan insan gocunur üstüne alınır sen kendini biliyorsan eğer bukadar kafaya takıp paf takımıyla çıkıcam falan demene gerek yok...
  • son iki takım belii olmadı mı hala? 1.sayfada sadece 6 takım görünüyor.
  • fikstür we tablo hazır..Sadece siteye koymadım..Bi arkadaş kesin war CutdaCrap...Diğer oynama ihtimali yuksek olan arkadasa pm attım yer açıldı diye..Eğer o akşama kadar cewap werirse 8 takımlı olucak eğer cewap gelmezse bu aksam 6 takım olarak baslıyacak mini 2. lig....
  • öncelikle kharonya hocama çabalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu olay belli bir düzene girer ve uzun süre devam ederiz.
    Ligimiz herkese hayırlı olsun..

Şöyle bişey sormak istiyorum, kesinlikle amacım polemik değil, sadece düşüncelerinizi almak.

Sizce bu 8 takımın en iyisi hangisi?
  • Ewet son iki katılımcı ile birlikte 8 takımlı çift dewreli mini 2. lig başlamıştır..İlk iki hafta fikstürü belirtilmiştir..Maçlar için son gün 25 Mart Cuma gecesidir...

Şimdiden söyleyeyim minilig'e terfi için en önemli kıstas dewamlılıktır..Çünkü biz bu ligin dewamlılıgından hoşnut kaldık..Kim iyi oynamış kim kötü oynamış sorun yok yeri geldi 8 yedik 10 yedik 15 yedilk ama maçlarımızı istisnai durumlar hariç aksatmadık..Oynayamayacaksak bildirdik...O yüzden bu alt ligde daha katı kurallar olucak..Eğer maçını aksatanlar olursa onlar çıkarılıp yerlerine yedekteki oyunculardan alınacaktır..Herkesin bilgisine...

Bu arada mini 2.ligçiler maç başladıgında santrada bir pas werip orta sahadan sut cekip gol atmak yasaktır..Bu şekilde gol atılma durumu war we gerçekten hic keyifli olmuyor..O yüzden bu hareketi yapanlar ligden cıkarılacaktır..Baglantının kopma durumu, averaj sistemi v.b şeyler ilk mesajda mevcuttur...
    Maç sonrası maç skoru, goller ve kırmızı kart goren oyuncular bildirilecektir....

Şimdilik bu kadar..Hadi hayırlısı arkadaşlar umarım güzel bir lig olur we 2. sezonda miniligi daha da genişletmiş oluruz....

• hocam yalnız 2.lig fikstürü daha yeni konulmadı mı?ben daha bugun görüyorum.zaman kısa gibi pazar a kadar uzat bence.benim için sorun yok 2 maçı da bugun yapar geçerim ama işi olan olabilir.zaten ilk maçım arda_1905 ile tanıdık biri oldugundan bugun yaparız gibi geliyor bana.ayrıca hazırlık maçı yapmak isteyen varsa psn deyim

2.lig ile 1.ligin arasında bağlantı olmayacak galiba...8 kişi oynucaz.bu da 7 maç demek normal bir turnuva da da 7 maç oluyordu zaten.güzel gidiyor lig.

bugun psn deyim yapmak isteyenler ve lig maçı olanlar bugun yapabiliriz
  • bi sn, bi sn. ben bu maçlar için son gün 25 mart olayını anlayamadım. Bugün bütün maçları yapıyoz mu şimdi nasıl ben anlamadım yaa?
  • Arkadaşlar zaten önemli olan 2 günde 2 maç yapabilmek...Yoksa sadece hafta sonu oynayabilirim ya da kendi tw im yok o yuzden her gun giremiyorum diyen arkadaslarla konusup onları eledik..Burda onemli olan hafta icileri 2şer gunde 2 maç yapabilme şartıdır..İlk msj da da yazdıgım yazıda acıkca nedenlerini belirtiorum...

@byzantium Ewet hocam iste cumaya kadar iki maçını bu aksamdan yaparsın olur biter sen rahat herkes rahat Son gün Cuma gecesi zaten yani onumuzde bu gece persembe gecesi we cuma gecesi war...İlk başta pm lerde bahsettiğim gibi önemli olan sürekliliği dewam ettirebilmek..Yoksa zaten lig yapmaya kasmaz elemeli bir turnuwa açar 3-4 gunluk bi sure koyarıdım...
  • Fikstür 2şer maç olarak açıklanıyor..We bu iki maç için belirtilen sürede maçlarınızın yapılması isteniyor..olay bu...
    Arkadaşlar ilk mesajı yeni katılan herkes baştan aşağıya okursa sewinirim....We sorularınız warsa pm atarsanız cewaplayabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 25 Mart 2009; 16:43:49 >
  • Hocam 25 Mart ve Cuma olayı işleri karıştırmış, herhalde 27 Mart Cuma demek istedin. Şimdi benim 1.hafta maçım Dortmund'la. Bu maçı yapmam için son gün ne zaman oluyo şimdi?

quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

Ewet son iki katılımcı ile birlikte 8 takımlı çift dewreli mini 2. lig başlamıştır..İlk iki hafta fikstürü belirtilmiştir..Maçlar için son gün 25 Mart Cuma gecesidir...

Şimdiden söyleyeyim minilig'e terfi için en önemli kıstas dewamlılıktır..Çünkü biz bu ligin dewamlılıgından hoşnut kaldık..Kim iyi oynamış kim kötü oynamış sorun yok yeri geldi 8 yedik 10 yedik 15 yedilk ama maçlarımızı istisnai durumlar hariç aksatmadık..Oynayamayacaksak bildirdik...O yüzden bu alt ligde daha katı kurallar olucak..Eğer maçını aksatanlar olursa onlar çıkarılıp yerlerine yedekteki oyunculardan alınacaktır..Herkesin bilgisine...

Bu arada mini 2.ligçiler maç başladıgında santrada bir pas werip orta sahadan sut cekip gol atmak yasaktır..Bu şekilde gol atılma durumu war we gerçekten hic keyifli olmuyor..O yüzden bu hareketi yapanlar ligden cıkarılacaktır..Baglantının kopma durumu, averaj sistemi v.b şeyler ilk mesajda mevcuttur...
    Maç sonrası maç skoru, goller ve kırmızı kart goren oyuncular bildirilecektir....

Şimdilik bu kadar..Hadi hayırlısı arkadaşlar umarım güzel bir lig olur we 2. sezonda miniligi daha da genişletmiş oluruz....

• ewet pardon 27 mart cuma....iki maçınıda 27 mart cumaya gecesine kadar yapman gerekiyor..
  • VALENCİA 8-3 SHALCKE 04 GOLLER: DAVID VILLA 4 DAVID SILVA 2 BARAJA 1 JOAQIUN 1. KURANYİ 2 FARFAN 1.. arkadsam ilk uarı gercekten mukemmel oynadı one bıle gectı ıkıncı yarı nedense takım cokuse gecti tebrıkler kardesm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 25 Mart 2009; 17:07:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

Ewet son iki katılımcı ile birlikte 8 takımlı çift dewreli mini 2. lig başlamıştır..İlk iki hafta fikstürü belirtilmiştir..Maçlar için son gün 27 Mart Cuma gecesidir...

Merhaba;

Özellikle saat 22:00' dan sonra ONLINE' ım...
    PSN: Pokersurat

• real betis fena değil.porto dan kötü ama napalım...
    birde ben takımımı porto ile değiştirme şansım var mı aacaba?

şimdi süpercihan ile yaptık süper oldu maçlararsenaldi kendisi...hazırlık maçı tabi...
  • tablo günceldir..Valencia maç fazlasıyla 6.lığa oturdu... Schalke Arsenal we Fiorentian hala aynı puanlara sahipler..Bu gidişle sıralamayı ikili averaj hatta üçlü averaj bile belirleyebilir Ama son haftalarda birbirleri ile maçları war...Bakalım neler olucak

Takım değiştirme olayı yoktur..Lİg başlamadan kendi aranızda takas yapabilirsiniz...Takımların oyunculara düşmesi tamamen rassaldır..We en doğrusu da budur diye düşünüyorum..Bundan sonra tüm takımlarda 4 yıldızlı olacağından hiçbir polemik olmayacağı düşüncesindeyim...(en azından umuyorum we istiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 25 Mart 2009; 17:50:23 >
  • ehehe real betis den çok byzantium iyi..ilk maçta bi 7 ikincisinde de bi o kadar daha yedim...
  • annaaaa o sen miydin??? bilseydim o kadar atmazdım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.