Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar kişisel bunalım içindeyim+hastayım maç yapacak olanlar kusura bakmasın ancak öğle saatlerinde yapabilirim maçlarımı,akşamları moralim feci bozuk oluyor belli nedenlerle.Görüşürüz
  • ilk maçda lag falan yokdu sadece 3 saniye geç basıyodu tuşlar maalesef (yani eşşekler gibi lag vardı :)) ) ama ona rağmen başka bişey vardı sanki bişeyler yanlış gidiyodu tam çözememiştim

derken ikinci maçdada arda ile oynuyorduk, acaba diyom kendi kendime 3 4 gündür oynamıyom bendemi problem var diye
    3-0 yenikken olayı çözdüm sonunda maalesef r2 tuşuna parmağım hafif temas ettiği zaman direk hızlı koşuyo oyuncum ve paso ofside'a yakalanmamın ve forvette kıvrak olamamamın sebebini buldum, yani kesinlikle parmağın temas etmemesi gerekiyoki çok zor oluyo parmağın boşta kalması..

neyse diğer dualshock 2 im bundan daha iyidir onla devam edicem. gerçi ondada l2 basılı kalıyo. bakalım nolcak, dualshock 1 mi alsam acaba :)
    dortmundda ayrıca bildiğin odun takımmış bu arada :)
  • west ham united:0 deportivo:1
    gol o. bravo
    manuel pablo sarı kart

çok güzel maçtı :)

saitemre maça bekliyorum seni çünkü yarın ancak geç saatlerde online olabileceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuTDaCRaP -- 26 Mart 2009; 23:42:14 >
  • bordo-1 dpeportivo-1

benim gol chamakh da arkadasin golu hatirlayamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitemre

bordo-1 dpeportivo-1

benim gol chamakh da arkadasin golu hatirlayamadim

oscar bravo :)
  • galatasaray - westham =1-2

baros , ashton diğer golü kim attı bilmiyorum
  • mini 2.lig baya iyi gidiyor...Ewde olmadigimdan tablo we fiksuru guncelleyemiyorum...Ama maclarinizi bitirmissiniz o yuzden pazar gecesi son olmak uzere fiksturu acikliyorum..Yarin aksam ewe gittigimde fiksturu we puan durumunu guncelleyecegim...

2.Lig

Real Betis Westham United
    Bordeaux Galatasaray
    Udinese Porstmouth
    B.Dortmund Deporivo

Real Betis Bordeaux
    Westham Udinese
    Galatasaray Deportivo
    Porstmouth B.Dortmund

@bjkartal hocam liverpoola dayanamadin demek...bu liverpool cok oluyor artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 27 Mart 2009; 16:51:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgkn39

galatasaray - westham =1-2

Merhaba;

GS : 1 (Ü. Karan gibi gördüm:) - West Ham : 2 C.Cole + D. Ashton
    Ayrıca Meiria kırmızı kart gördü...

NOT: Çok çekişmeli bir maçtı, 89' da attım ikinciyi, ama direkten dönenler, kaçan pozisyonlar süperdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuTDaCRaP

west ham united:0 deportivo:1
    gol o. bravo
    manuel pablo sarı kart

çok güzel maçtı :)

saitemre maça bekliyorum seni çünkü yarın ancak geç saatlerde online olabileceğim

Öncelikle CuTDaCRaP' tebrik ederim ama bebek ağlarken yedim golü:) Daha sonrada bastırdım ama çıkaramadık.

2. maçta iddaliyım...
  • benım rakıpler pıyasada yoklarmı yaww ıyıkı bı hafta sonu geldı ya mıllet yok oldu dagıtıyorlar sanırım kafaları
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowSword

quote:

Orjinalden alıntı: dgkn39

galatasaray - westham =1-2

Merhaba;

GS : 1 (Ü. Karan gibi gördüm:) - West Ham : 2 C.Cole + D. Ashton
    Ayrıca Meiria kırmızı kart gördü...

NOT: Çok çekişmeli bir maçtı, 89' da attım ikinciyi, ama direkten dönenler, kaçan pozisyonlar süperdi.

yanlış kalmış demek ki aklımda , maç gerçekten zevkliydi , tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn39 -- 27 Mart 2009; 19:12:55 >

• Werder Bremen: 1 - 2: Fiorentina
    Goller
    Diego (W. Bremen)
    Gilardino x 2 Fiorentina

Sarı Kartlar
    Naldo(W. Bremen)
    Kroldrup (fiorentina)

Kırmızı Kart:
    Comotto (fiorentina)
  • oo bara cikmadan bi bakayim dedim abi nolmus ya ole...fiorentina werderi yenmis....arsenal icin isler artik eskisinden de zor olmus.....
    arkadaslar ilk yariyi bitirmek icin baya eksik macimiz war...Cumartesi aksamina kadar tamamlarsak cumartesi gecesi miniland kupasina baslayabiliriz...hala sadece 7-8 macta olan takimlar war...bu gece we yarin hallederiz umarim.....

benim tek eksik macim war o da Defeat Me ile...ben yarin 7den sonra ewdeyim we musaitim...haberin olsun defeat me...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 27 Mart 2009; 22:50:12 >
  • Tabloyu ne zaman güncelleyeceksin hocam 1. olmam gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Tabloyu ne zaman güncelleyeceksin hocam 1. olmam gerekli
  • quote:

ona bakarsan bende 1.ciyim
  • quote:

hocam dun we bugun ewde degilim o yuzden guncelleyemedim bu gece de taksimde sabahlarim yarin ancak aksam ewe donerim... oyuzden tablo guncellenmesi we maclar biityse miniland kupasi fiksturu cumartesi 19.30_20.00 sulari hazir olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

quote:

hocam dun we bugun ewde degilim o yuzden guncelleyemedim bu gece de taksimde sabahlarim yarin ancak aksam ewe donerim... oyuzden tablo guncellenmesi we maclar biityse miniland kupasi fiksturu cumartesi 19.30_20.00 sulari hazir olur...

Tamam hocam dedim unuttu mu Liverpool'umu

• yok babaya liverpool unutulurmu..ligimizin en degerli takimlarindan...Ozellikle aldigi surpriz maglubiyetle lige daha da bi heyacan katti
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.