Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sımdı ewe geldım guncelleyecegım tabloları bırazdan..Ama ligin ilk dewresının bıtımınde mıınıland kupası olacagından ikili averaja bakılacak dıye yazmıstım baslıgıa bunu hatırlatayım :) Eksık maclarımız cok war tonımotto ortalarda yok...Eger turnuwadan cekılme gıbı bı durumu olursa su ana kadar yaptıgı butun maclar 3-0 hukmen yenık sayılacaktır..
    Fıorentına sok bır galıbıyet almıs agzım acık kaldı...helal olsun dıyorum....
  • tablolar gunceldir..Bir yanlıslık gorursenız benı uyarırsanız sewınırım...
    minilig ilk dewresi icin son gun uzatılmıs 29 MART PAZAR gecesi yapılmıstır..Mazeret bildirmeyen arkadaslar lıgden cıkarılacaktır we tüm maçları 3-0 hükmen yenik sayılacaktır....

So say we all-leadrı mazeret gostermıslerdır..diğer maç yapıcak arkadaslarda bır sorun yok sanırım bu gece we yarın gece yapabılırler ....

Defeat me den haber yok....Pm attım...Eğer ayrılıcaksa lıgden butun macları 3-0 hukmen yenık sayılacaktır...

mını 2. lig fikstürü tabloya islenmistir...3 ve 4. hafta fıksturu ıcın son gun 30 MART PAZARTESI idir..

Bilgilerinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 28 Mart 2009; 21:19:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

Porstmouth ve Wast Ham takimlarina sahip olan arkadaslar... ne zaman maclari yapabiliriz ? ben bu aksam kacta gelecegim belli olmaz bugün icin zor gözüküyor... ama yarin butun gun bosum

Yarın gündüz yapalım o zaman.Ertug buralardaysan yapabiliriz maçı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

arkadaslar sımdı ewe geldım guncelleyecegım tabloları bırazdan..Ama ligin ilk dewresının bıtımınde mıınıland kupası olacagından ikili averaja bakılacak dıye yazmıstım baslıgıa bunu hatırlatayım :) Eksık maclarımız cok war tonımotto ortalarda yok...Eger turnuwadan cekılme gıbı bı durumu olursa su ana kadar yaptıgı butun maclar 3-0 hukmen yenık sayılacaktır..

Galiba gaza geldim bu aralar yok ya aslında blacktower35 arkadaşımız kaleci hatasından dolayı 2. gol yedi ondan sonra oyundan düştü. Yoksa o golden önce çekişmeli bir maç oluyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

quote:

arkadaslar sımdı ewe geldım guncelleyecegım tabloları bırazdan..Ama ligin ilk dewresının bıtımınde mıınıland kupası olacagından ikili averaja bakılacak dıye yazmıstım baslıgıa bunu hatırlatayım :) Eksık maclarımız cok war tonımotto ortalarda yok...Eger turnuwadan cekılme gıbı bı durumu olursa su ana kadar yaptıgı butun maclar 3-0 hukmen yenık sayılacaktır..

Galiba gaza geldim bu aralar yok ya aslında blacktower35 arkadaşımız kaleci hatasından dolayı 2. gol yedi ondan sonra oyundan düştü. Yoksa o golden önce çekişmeli bir maç oluyordu

Ya harbiden de bazen yaşanan aptalca savunma hataları ve maç kafa kafaya giderken bu şekilde gelen gol inanılmz derecede demoralize ediyor adamı ve kopup gidiyorsun maçtan.

Benim sanıyorum şu anda eksik maçım yok, olan da bjkartal85 ile galiba ki onla bir sorun olmaz zaten, ikimiz sık sık normalde de maç yaptığımız için ya bu gece maçtan sonra, ya da gündüz bir şekilde yaparız maçımızı, hatta iki gündür yapmayı planlıyorduk da bir türlü denk düşemedik.

• ylonn bizde yarın yapalım mac var ztn simdi kopus cakıcaz hadi gittim bn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rohirim

quote:

Porstmouth ve Wast Ham takimlarina sahip olan arkadaslar... ne zaman maclari yapabiliriz ? ben bu aksam kacta gelecegim belli olmaz bugün icin zor gözüküyor... ama yarin butun gun bosum

türkiye maçından sonra psn de olurum belli bi süre... o zaman gelirsen yapalım yoksa yarın akşam anca....

• quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

quote:

Orjinalden alıntı: Rohirim

quote:

türkiye maçından sonra psn de olurum belli bi süre... o zaman gelirsen yapalım yoksa yarın akşam anca....

Yarın akşam görüşmek üzere o zaman...

• quote:

Orjinalden alıntı: NSA

ylonn bizde yarın yapalım mac var ztn simdi kopus cakıcaz hadi gittim bn

olur yarın yaparıs...
  • ewet yarına kadar maçları bitirirsek Miniland kupasına başlayabiliriz..Kupanın şablonu ilk mesaja eklenmiştir...

Defeat_Me ye pm attım cewap atmadı...Sanırım ligden cekilecek...Öyle bir durumda miniland kupasına 12. olarak ikinci ligden bir takım alınacaktır...
  • turnuvaya ben de katılmak istiyorum mümkün mü? oyunu yeni aldım acemiyim ama olsun :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzy83

turnuvaya ben de katılmak istiyorum mümkün mü? oyunu yeni aldım acemiyim ama olsun :))

Şu anda aktif olarak iki lig dewam etmektedir...Mini 2. ligdeki arkadaşlarımızın hepsi yeni sezonda bu istikrarını sürdürdükleri takdirde buyuk ihtimalle min lig de oynayacaklar..Bu sırada hala katılmak isteyen arkadaşlar warsa mini 2. ligi dewam ettirebiliriz..O zmn da sana pm atarım dostum...Ama ilk sayfada ki aradığımız oyuncu prototipi önemli...
  • Leadri ve asparagas maçları bugun yapalım,yalnız geleceğiniz saati söyleyin ona göre beklemeyeyim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozzy83

turnuvaya ben de katılmak istiyorum mümkün mü? oyunu yeni aldım acemiyim ama olsun :))

Şu anda aktif olarak iki lig dewam etmektedir...Mini 2. ligdeki arkadaşlarımızın hepsi yeni sezonda bu istikrarını sürdürdükleri takdirde buyuk ihtimalle min lig de oynayacaklar..Bu sırada hala katılmak isteyen arkadaşlar warsa mini 2. ligi dewam ettirebiliriz..O zmn da sana pm atarım dostum...Ama ilk sayfada ki aradığımız oyuncu prototipi önemli...

yalniz yasiyorum ps3 genelde açık maçları aksatmam
  • leadri ewt senlede ypalım su macı bugun saatları yazın
  • West Ham ve Porstmouth'lu arkadaslarima yine soyluyorum maci ne zaman yapacaz bugun benim isim yok bugun yapalim
  • A.Madrid 4 - 1 Tottenham

Agüero (2),Forlan (2) - bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

A.Madrid 4 - 1 Tottenham

Agüero (2),Forlan (2) - bilmiyorum

hakeme o top carptı ıkı oyuncu bırbırıne carptı toplar sende kaldı bittim ben zaten bıraktım gitti. birazda oynarken şans olması lazım insanda.
  • bugun sınavıma çalışıcam akşama kadar gelirseniz iyi olur arkadaşlarsaitemre ve pokersurat...pokersurat 10 saat önce girmiş ama saitemre 2 gündür yok psn de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 29 Mart 2009; 14:33:35 >
  • rakiplerim sizlere sesleniorum müsaitseniz yapalım maçları.....
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.