Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Villareal ligden çıkarılmış bütün maçları 3-0 yenik sayılmıştır...
    Villareale atılan butun goller gol krallıgında da silinmiştir..
    Çıkarılma sebebi hiç bir neden gostermeden maçları yapmaması psnden we pmden mesajlara cewap bile wermemesidir...

En geç bu akşam tamamlanması gereken eksik maçlar:
    A. Madrid Man.City
    A.Madrid Liverpool
    Sevilla A.Madrid
    Werder B. Liverpool
    Man.City Sevilla
    Schalke 04 Roma

Miniland kupasına da villarealini yerine 2.ligden bir takım kura ile alınacaktır..Minilande katılıp aksatmadan maçlarını yapacak olan warsa bana pm atsın..Eğer takım cıkmaz ise 5. direkman tur atlayacaktır...
  • daha önce öss sebebiyle hafta içi oynayamacağımı söylemiştim ama isterseniz villareal ile ben yapabilirim maçları hafta içi akşamları oynarım (sadece tekliftir))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 29 Mart 2009; 15:31:35 >
  • leadri eklersin bugun aksam yaparız ylonn sende ekleyi ver yoruldum simdi verdim oy sinir oldum ztn senlede aksam yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yımah

daha önce öss sebebiyle hafta içi oynayamacağımı söylemiştim ama isterseniz villareal ile ben yapabilirim maçları hafta içi akşamları oynarım (sadece tekliftir))

arda_1905 arkadasımız dersleri nedeniyle ligden cekilme kararı almıstır...Buna haber werdiği icin kendisine tesekkur ederim...
    Sadece iki maç oynandığı için tüm maçlarını hukmen yenik saymak yerine yeni bir oyuncu alma dusuncesindeyim...

@yımah eğer istersen Udinese ile dewam edebilirsin...

Ama o zmn Udinese-Real Betis/Udinese-B.Dortmund maçlarının tekrarı oynanacaktır...ki betis te dortmund da 4-0 yenildiğinden dolayı tekrar oynamak işlerine gelir bence

• kharonya olsun tekrardan oynayalım bu akşam müsait olurum ps e format atıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

Tablo günceldir....
    Villareal ligden çıkarılmış bütün maçları 3-0 yenik sayılmıştır...
    Villareale atılan butun goller gol krallıgında da silinmiştir..
    Çıkarılma sebebi hiç bir neden gostermeden maçları yapmaması psnden we pmden mesajlara cewap bile wermemesidir...

En geç bu akşam tamamlanması gereken eksik maçlar:
    A. Madrid Man.City
    A.Madrid Liverpool
    Sevilla A.Madrid
    Werder B. Liverpool
    Man.City Sevilla
    Schalke 04 Roma

Miniland kupasına da villarealini yerine 2.ligden bir takım kura ile alınacaktır..Minilande katılıp aksatmadan maçlarını yapacak olan warsa bana pm atsın..Eğer takım cıkmaz ise 5. direkman tur atlayacaktır...

o kuraya alıncak takımlara beni de eklehatta direk 8 takımdan kurayı çek ...
    ve de udinese ile real betis tekrar oynamalı bence de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 29 Mart 2009; 15:49:33 >

• ozmn vill. 3-0 yenil sayılıcaksa bana 2 puandaha mı gelicek
  • oztn ole olmus dedigim gibi neyse ztn ya 4. ya 3. olucam cok belli acık oldu
  • ben ekledim seni zaten ama yoksun psn'de yapalım bi ara....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 29 Mart 2009; 16:07:59 >
  • geldi bile tablo güncel...Bir tek senden puan alabilmiş idi...sAna iki puan eklendi diğer maçlardaki farklı skorlar da 3-0a indirgendi averajlar ona göre düzenlendi...Gol krallıgında da en cok etkilenen 3 isim oldu...torres 9 gol birden kaybetti onu kanoute 7 fabiano da 6 golle takip etti...
    Lige alımda bu kadar ince eleyip sık dokumamıza rağmen yine de böyle bi durum başımıza geldi...Ama geri kalan arkadaslarımızı artık iice tanıdıgımdan böyle başka bir olay olma olasılığı yok denecek kadar az gibi geliyor bana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

ben ekledim seni zaten ama yoksun psn'de yapalım bi ara....

bugun kesin yaparızda bnm fifada biraz sorun odlu dun girdigimde sanki yeni almısım gibi oldu saveler yoktu adidas live season tekrar yap fln dedi bugun tekrar bakıcam duzeltebilirim inş
  • Leadrinin 3 maç
    NSA 2 maç
    ylonenn 2maç
    QuantumC 1maç
    asparagas 1 maç
    ozitech 1 maç
    bjkartal 1 maç

eksiği wardır..

so say we all,mcbtrs,blacktower35 ve kharonya maçlarını bitirmiş miniland kupasını beklemektedirler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 29 Mart 2009; 16:23:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

A.Madrid 4 - 1 Tottenham

Agüero (2),Forlan (2) - bilmiyorum

hakeme o top carptı ıkı oyuncu bırbırıne carptı toplar sende kaldı bittim ben zaten bıraktım gitti. birazda oynarken şans olması lazım insanda.

2 tane çizgiden çıkanda topum vardı,onlara say

çarpmasa bile 2-1 öndeydim zaten,o pozisyonlarda şansız oldugumu iddaa etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leadri -- 29 Mart 2009; 16:23:57 >
  • @leadri

QuantumC PSN'e gelsin yenilmek istiyormuş sanırım diyor, saygılar (4 gün uzaklaştırıldı)
  • geliyorum şimdi az önce sızmışımda görmedim mesajını
  • yap sonra bnle macın var
  • yaw 1 saat daha varım sonra yokum bi 3 gün...
  • portsmouth 1-2 b. dortmunt

(diarra)-----------(frei, bkazscsykowski) bu nası bi isimdir böle :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

portsmouth 1-2 b. dortmunt

(diarra)-----------(frei, bkazscsykowski) bu nası bi isimdir böle :)

Güzel maçtı .. Tecrübesizliğimin kurbanı oldum resmen ..

Son sıradaki takım belli oldu gayri.
  • leadri ekledim seni sevillayla simdi yapıcam
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.