Şimdi Ara

FIFA09 ULTIMATE TEAM Genişleme Paketi 19/03 800 MSP (1200 değil 800 MSP olacağı açıklandı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu yeni kadroları update ettik ama exhibitionda bu kadrolarla oynanmıyor bunu yolu nedir acaba?
  • 19 unda çıkıyor 800 msp.

quitter lere yönelik cezalandırma gelmiş süper!

up up up !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

ya bu yeni kadroları update ettik ama exhibitionda bu kadrolarla oynanmıyor bunu yolu nedir acaba?

Sadece online ranked maçlarda maalesef.
    Adidas Live Season saçmalığı yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin5555

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orjinalden alıntı: metin5555

GS 4 yıldızmı gücü yine?

Beşiktaş 4 yıldız olmuş.

Oynamayı öğrende BJK - GS derbisi atalım

hep yeniyom seni artık nesini öğrenicem

Hadi lan lala :D

Adam liverpool ile fark yiyor, Roma ile fark atıyor olaya bak ya

• quote:

Orjinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Bu arada kadrolar güncellenmiş Baros 81 olmuş Lincoln 78 e düşmüş arda 78 çıkmış felan güzel gelişmeler var.Sabri de 72 olmuş...

Baros'un yükselmesi normal de Lincoln son 2 sezondaki en iyi topunu oynadığı halde düşmesi ilginç. Sabri'yi de hız 85-90 yaparım orta yapmayı 1. Şut gücü 90 kaleyi buldurma da 1. Ortalama da 60 yeter de artar bile

offline oyundada artiyor mu oyuncularin gucleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orjinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Bu arada kadrolar güncellenmiş Baros 81 olmuş Lincoln 78 e düşmüş arda 78 çıkmış felan güzel gelişmeler var.Sabri de 72 olmuş...

Baros'un yükselmesi normal de Lincoln son 2 sezondaki en iyi topunu oynadığı halde düşmesi ilginç. Sabri'yi de hız 85-90 yaparım orta yapmayı 1. Şut gücü 90 kaleyi buldurma da 1. Ortalama da 60 yeter de artar bile

offline oyundada artiyor mu oyuncularin gucleri

Üstte de yazdım sadece Adidas Live Season dan update indiriliyor o da paralı

• Bugün çıkıyor fifa ut . marketplace e düştümü acaba? bilen varmı?
  • ben oyuna girdim sabah önce bi update yaptuı daha sonra ana menüde gördüm ultimate team diye bi seçenek geldiğini ve free diyodu patche ms points falan sormadı başlattım indirmeyi yüzde 9 a geldi sonra oyuna falan girince durdurdu iner bi ara inşalla
  • Aynen 1 gb falan birşey ve free diyordu .İniyor şu anda
  • Nasıl yani Free'mi ?Bir bakayım hemencecik
  • Premium gibi birşey var o 800MS Point ama birde Team English gibi birşey var o Free ve 1.62GB boyutu var

Ben çekmeye başladım Free olanı bakalım bir
  • free olanda 5 maç yapabiliyorsunuz. trial oyun
    daha sonra satın almaya karar verirseniz o premium u indiriyorsunuz 150kb indirdiğini 1.6 gb premium yani sınırsız oluyo
    yok beğenmezseniz bidaha mod açılmıyor.
  • dostlar ben indirdim premium olanı bayagı zevkli pesin master ligine karşılık gibi geldi bana ama offline oynamayı bulamadım neti çektinmi oyuna giremiyosun bilen varmı illene online oynamammı gerek
  • online mi oynaniyor mu mod?
  • online mod bu mod.
  • ben net kablosunu çıkartınca girmedi moda giriyorum geri çıkıyor menüye
  • Mod tam olarak ne getiriyor görüntü koyabilecek olan varmı??
  • ama eğlenceli eğer ofline oynanmayı bulursam çok iyi
  • Oyuncu kartları falan saçma ve boş bir paket.Adidas Live seasonı kaldırıp offline maçlara da update getirseler şu para hırsını bırakıp.
  • Arkadaşlar , bu paketi oynamayıp kötü yorumlar yapmayın.Dün indirdim ve 800ms 'e gerçekten iyi bir ek paket ve gayet zevkli.Oynamış ve begenmemiş olanlara lafım yok ama kartlarla olurmu be çok boş demek birazz saçma olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.