paket mütiş online oyun. offline takılanlar heveslenmesin.(full adidas live sezonda var bende o da mükemmel)
tam bir strateji olmuş. diğer fifa cılarla oyuncu td takası yapılabiliyor. ben defans oyuncumu satıyorum mesela 150 coin e herif iyi ama takım kimyasını bozuyo. 422 oynamıyor çünkü 422 oynamayı bilen ingiliz bi defans oyuncusu alıcam 68 olmalı ovr lı en az. bu arada c.ronaldo yu 70$ lık msp verip alanlarda var takımına bilginize. 6 ay oldu yaklaşık oyun çıkalı 6 ay beni oyaladı 6 ayda bu mod oyalar
takımım: drzeux united
gerçekten müthiş ya ek paket dillere destan olmuş ölsem aklıma gelmezdi bu fikir kartlar coinler falan iyi çalışıyor ea sports vallahi
Ben de çok şaşırdım bu kadar detaylı bir işe girmelerine. Paketi ben de indiriyorum. Gerçi benden çok kardeşim oynayacak ama yine de iyi oldu bu taze kan işi FIFA 09 için.
arkadaşlar benim makinem fw li ve ben 1000 points alarak bu paketi indirdim acaba banlanırmıyım oynarken 9-9-2008 pro makinam var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme