Şimdi Ara

Fifa17 Alacaklar veya Aklinda Sorular Olanlar Buyurun! Guncel! Hrkgames Kodlar Geldi! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
4
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 505.

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Ne kadar güvenilir bilmiyorum bir arkadaş almış keyi gelmiş. Şu an burada 99 tl.
    https://www.droyun.com/fifa-17

Hocam mesajınızı gördükten sonra aldım 99 tl ye preorder bonus kodla beraber 2 kod geldi ikisinide aktif ettim bir sıkıntı yaşamadım kredi kartı ile ödeme yaptım. Alacak arkadaşlara duyurulur

Hocam mailemi geldi ? Bana site üzerinden pin verdi başka kod yok ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• site üzerinden 2 kod geldi
  • 99 tlye aldım ben de droyundan
  • Bu Droyun güvenilir mi yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Bu Droyun güvenilir mi yahu ?

burda gördüm üye oldum ve kredi kartı onaylandıktan sonra 10 saniye içinde kod geldi. origine ekleyip oyunu indirdim ve oynadım. kısacası ben bir sorun yaşamadım
  • oyunu ben satın aldım pek beğenmedim satın almak isteyen olursa uygun fiyata vericem pmden ulaşsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Bu Droyun güvenilir mi yahu ?

2 Gün önce aldım bende Droyun dan. İşlem çok kısa sürdü. Tavsiye ederim. Forumdan da baya alan var.
  • Arkadaşlar dün origindeki indirim hoşuma gitti ve fifa 17 satın aldım. Ama maç yaparken 3-5 dakikada bir ekran kararıyor, alt+tab yapınca ekran açılıyor ve oyuna geri dönüyorum. Neden oluyor bu bilginiz var mı?

Ekran kartım nvidia gtx 850m, oyunu rahat kaldıracağını düşündüğüm bir kart. Başkaları da aynı sorunu yaşamış fakat playstationda oynarken televizyon ekranı kararıyormuş televizyonlarını değiştirmişler. Bilgisayarda bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu?
  • Güç planındaki ekran bekleme ayarındanmış. Oyun oynanmasına rağmen bilgisayar dokunulmuyor zannedip bekleme moduna geçiyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.