Şimdi Ara

Fifa17 Alacaklar veya Aklinda Sorular Olanlar Buyurun! Guncel! Hrkgames Kodlar Geldi! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
4
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat olarak para sorun degil bedavada veririm. 4 Ekim gibi donecegim ulkeye. Telefonu degistirdigim ve Tmobile in ios10 bugu oldugu icin internete girmekte sorunlar yasiyorum. Ondan dolayi gec cevap verdim kusura bakmayin. Dondugum zaman bakarim eger bulabilirsem gonderirim
  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim ilgilendiğin için. konuşuruz yine döndüğün zaman
  • Fifa 17 PC versiyonu için, attığımız golleri kaydedebilecek miyiz?
    Arkadaşım ile normal dostluk maçı yaparken(tek PC 4 kişi vs) kadro ayarlarımı PES serilerindeki gibi kaydedebilecek miyim? yoksa 15 ve 16 daki gibi her seferinde kaydetmem mi gerekecek?
  • herkese merhaba. benim bi sorunum var eger bilgi sahibi iseniz yardimci olursaniz sevinirim.

fut webappe kendi kullanicimla girebiliyorum paket veriyo hergün. fakat kardeşim kendi kullanicisiyla giris yapamiyor. takimini kurman gerekir falan diye uyarilat cikiyor. bilgisi olan var mi??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ampirikuka A kullanıcısına yanıt
    Fifa 16 sahibiyse futweb app kullanabilir. Aksi taktirde 17nin acilmasini bekleyip oyun uzerinden takim kurduktan sonra webapp kullanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazikki oyunu oynama sansim olmadigi icin bu sene kaydetme ozelliginin gelip gelmedigini bilemiyorum.

Bende fifa 16 vardı ama web app açılmadı bu sene neden bilmiyorum

fifa16da fut oynuyordu. hesap sahibi yani ama webapp kullanamiyor suan.

• Trietz kullanıcısına yanıt
    ampirikuka A kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal hesap buga girmistir. En kisa ve garanti yontem live chat ile iletisime gecmektir. Gecen yabanci forumda da fifa 16 kullanan bazi kisilerin giremedigini okumustum.

• Playstore'dan almayi dusunen arkadaslarda kesinlikle 20tl indirim kuponunu almayi unutmasin diye birşey yazmıssın . Nerden nasıl alınacak bu kod ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djheadman

Yorumunuz için teşekkürler büyük oranda FUT A geçmeye ikna oldum :)

Pes 2014 e kadar pes oynayıp fifa15 ile fifaya geçen ve pesin 14,15,16 sürümlerini de oynayıp hiiiç beğenmeyen birisi olarak söylüyorum. Pes 2013 ten sonra konami işi batırdı malesef. Geç oyuncu tepkileri, online da donmalar takılmalar, oyuncuların topu sizin isteminiz dışında fazladan ayaklarında tutması vs vs vs. Ama fifada anında oyuncu tepkileri, online da çok nadir takılmalar, oyuncu üzerindeki tüm kontrollerin sizde olduğu hissi vs vs konularından fifa pese 10 basar.
  • Origin harici bir siteden oyunu satın alıp keyi gelen arkadaşlar var mı acaba?Özellikle hrkgames için soruyorum.

• niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    2-3 gün önce sipariş vermiştim **** den bugün sabah göndermişler kodu. biraz önce originden aktifleştirdim. preloadinge başladım. webb app a da sorunsuz girdim. muhammet demir çıktı ilk pack ten:)
    önsipariş hediyeleri de dahil diye bu siteden aldım, ilk başta kredi kartı aidatı fln diye 2 3 lira eklediler kıl oldum ama sağlam çıktı

edit: heralde reklam olmasın diye sansür girdi forum. durma'dan aldım oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonky000 -- 27 Eylül 2016; 18:34:33 >
  • Arkadaşlar 1-2 ay içerisinde 60-70 liraya kadar bulabilir miyiz? 1-2 ay içerisinde oynamak istiyorum 120 lira da çok fazla hemen oynamam gerekmiyor illa ki
  • CrashBone kullanıcısına yanıt
    2. el için her şey olabilir ama normal şartlarda ilk 1 ay 100'den aşağıya satan olmaz. Yılbaşında 80-90 civarı olur, 3. 4. aydan sonra 60-50 gibi gider. Yine de belli olmaz acil satmak isteyen biri olur uygun denk getirebilirsin belki takip etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvaldo17

2. el için her şey olabilir ama normal şartlarda ilk 1 ay 100'den aşağıya satan olmaz. Yılbaşında 80-90 civarı olur, 3. 4. aydan sonra 60-50 gibi gider. Yine de belli olmaz acil satmak isteyen biri olur uygun denk getirebilirsin belki takip etmek lazım.

Donanımhaber ikinci el bölümü dışında takip edebileceğim öneriniz var mıdır hocam her gün düzenli girip bakabileceğim?
  • CrashBone kullanıcısına yanıt
    Genelde bu forumdaki 2. el bölümünde oluyor satışlar, başka yerlerde tek tük gördüğüm için başka düzgün bir yer gelmiyor aklıma.
  • erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    Eger onceden kayitliysaniz dogum gununuzde indirim kodu vermislerdir 20₺ lik. Eger daha gun gelmediyse veya kayitli degilseniz, kayit olup dogum gununu 1 gun sonraya ayarlarsaniz bildirimlere gelir kod.

• niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    Hrkgames icin soyluyorum hocam. Nba2k17 yi aldim ve kod gonderimini oyun ciktigi tarihte (20sinde) gosteriyordu. Ve tam da 20sinde gonderdiler kodu. İki kod birden gonderdiler ama Amerika'da oldugum icin Region Probleminden kaynakli kodlari giremedim. Tahminimce bi kod oyun digeride onsiparis hediyesi olabilir fakat emin degilim onsiparis hediyesi olup olmadigindan. Fifa icinde 29unu gosteriyorlar. Yani oyunun cikacagi gunu. Buyuk ihtimal o gunden oncede gondermezler. Fifa'yi da Nba2k17'yi de hrk'den Agustos sonu gibi aldim.

• wonky000 W kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam. Aldiginiz site durma biraz tehlikeli bi site. Cok problem yasayanlar oldu o siteden ve donanimhaberde de sansurlu bi site. Bi sorun yasamadan aldiginiza sevindim fakat ileriki yillarda alirsaniz ayni fiyatlara daha guvenilir sitelerden almanizi tercih ederim Bende webapp'tan oynuyorum suanlik ve bu sene baslangica gore iyi bi kadro kurabildim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.