Şimdi Ara

Fifa17 Alacaklar veya Aklinda Sorular Olanlar Buyurun! Guncel! Hrkgames Kodlar Geldi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
4
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fifa 16'yi çıktıktan çok sonra mı 100 liraya aldınız hocam? G2a de o kadar düşmesi için baya zaman geçmesi gerek şu an 140 lira oyun çıkınca 170 e falan cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn99

Fifa 16'yi çıktıktan çok sonra mı 100 liraya aldınız hocam? G2a de o kadar düşmesi için baya zaman geçmesi gerek şu an 140 lira oyun çıkınca 170 e falan cikiyor

Yok ekimde almistim diye hatirliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Börcır kullanıcısına yanıt
    Tabi kisiden kisiye gore degisir Suanda da 120₺ ye alabilirsiniz hocam tabi bekleyedebilirsiniz

• allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Bakacagim artik bi demosunu oynayayim oyle :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun anladığım kadarıyla 29 unda resmi olarak çıkıyor origin access ten 22 sinden itibaren oyunu da satın aldıysak oynayabiliyoruz ancak çoğu site 28-29 undan önce key göndermiyor en erken key veya oyunu nerden alabiliriz? Origin'in kendisinden alsak 22sinde oyun aktive olur mu ?
  • Pro club, journey mod ve online seasons için satın alacağım. Mümkünse Pro club için takım kuralım. Geçen sene denedik ama pek ilgi gösterilmedi.
  • 07_cenkay kullanıcısına yanıt
    Sadece EA Accesse cikiyor erken erisim ama o da bildigim kadariyla kisa bi sureligine. Yani belli bi saati doldurunca erisimin kalkiyor. Onun disinda butun siteler ciktigi gun gondereceklerini soyluyorlar. Ama genelde 2-3 gun onceden dagitmaya baslayabiliyorlar.

• orkunus O kullanıcısına yanıt
    Kurariz insallah hocam. Siz ekleyin beni, ben ulkeye dondugumde kabul eder hallederiz bi sekilde

• allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Anladım o zaman 22'sinde key verecek bir siteden alabilirsek 1 hafta erken oynamış olacağız. Saat limiti o 1 hafta içerisinde 10 saat onu biliyorum ancak 1 hata önce nasıl oynanacağını tam çözemedim. Origin'den direk alsak oyunu sanırım en garantisi o zaman origin access ile birlikte 22'sinde oynayabiliriz sanırım 3ncü bi partiye bağlı olmadıkları için oyunu vermek zorunda 22sinde.
  • 07_cenkay kullanıcısına yanıt
    Origin disindaki sitelerle oynayabilecegini sanmiyorum. Origin galiba direkt kodu veriyor Fifa ekleniyor fakat kullanima acilana kadar kapali olarak orda bekliyor. Yinede baska kullanan varsa daha iyi bilgilendirebilir

• XBOX one için en mantıklı nereden alınabilir araştıran varmı acaba?

http://www.syd.com.tr/XB1-FIFA-2017-FIFA-17-XBOX-ONE-ON-SIPARIS,PR-1588.html (KUTULU OLARAK 219 TL)

https://www.amazon.com/FIFA-17-Xbox-One/dp/B01GKH5Q82/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1473058195&sr=1-1&keywords=fifa%2B17 (KUTULU VEYA DİJİTAL OLARAK 177 TL)

BULABİLDİM...

• Ben Hrkgames uzerinden 126TL'ye aldim.

• origin rusyadan alan var mı? Super deluxe edition 180 Tl'ye geliyor inanılmaz uygun fiyat ama türkçe yok onu da yama ile falan halletsek bir sıkıntı olur mu?
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam

• oguzzz96 kullanıcısına yanıt
    Gecmis sayfalarda gecti bunun konusu. Yamayla yapanlar oluyormus fakat guncellemelerde sifirlaniyormus. Ama kisa bi islem zaten. Bide super deluxe edition alacagina normal alin daha mantikli. EA sadece insanlardan fazla para kazanmak icin yapiyor bu olayi. 180₺ verebiliyorsaniz 120-160₺ arasina normal versiyonu bi sorun yasama korkusu olmadan alabilirsiniz. Tabi genede son karar sizin

• g2a en iyi yer dimi almak için? 1 kere bf4 aldım oradan sıkıntı olmamıştı.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Evet g2a güvenilir. Fifa 15 fifa 16 aldım ordan aldıktan 3 dakika sonra mailime keyler gelmişti. 20 lira için başka siteden almaya gerek yok sanki.

• oguzzz96 kullanıcısına yanıt
    Aman bulaşma. Zamanında Simcity'i almıştım. İngilizce yapmak için bir ton uğraşmıştım. Şuanda yapamıyorum bile düşün ;) Al global kıy paraya.
  • Bursagb sitesinde 115 tl alınır mı sizce, güvenebilirmiyiz?

• Hrkgame den alisveris yapamadim bir turlu.. Ne kredi kartiyla ne de G2A wallet ile odeme yapabildim. Surekli kart reddediliyor.

Kartin kullanimi yurt disina acik halbuki ve 2 farkli kart denedim ikisi de ayni hatayi verdi..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.