Şimdi Ara

Fifa17 Alacaklar veya Aklinda Sorular Olanlar Buyurun! Guncel! Hrkgames Kodlar Geldi! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
4
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutulu versiyon 150-160 olsaydı onu alırdık.Şimdi birde Akk sıkıntısı olacak ayın sonu.
  • Her yil eylul ayinda cektigimiz sorun bu napip edip Eylul'de internete olabildigince az girmeye calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GamesMonde'den önsiparişi verdim an itibariyle. Bakalım bu 1 ay nasıl geçecek
  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolasın darısı başınıza, playstor dan aldım hocam. :)
  • Hayirli olsun hocam, bende simdi isten donuyorum, dondugum gibi internet bulabilirsem alacagim

• EnverPasha kullanıcısına yanıt
    İnsallah 20₺ indirim kodunu da yaptiniz mi hocam

Teşekkürler. 16 oynamak nasip olmamıştı, 1 yıl arayla oyuna dönüyorum hayırlısıyla. Bakalım önümüzdeki 1 ayı nasıl geçireceğiz :D

Bu arada oyun downloada ne zaman açılır bir bilgi var mı? 25-26 gibi indirmeye başlayabiliiz umarım.
  • Gercekten beklemek kismi en zor kisim Gecen seneleri gercekten hic hatirlamiyorum eski mesajlarda vardir buyuk ihtimal ama hatirladigimca 2-3 gun once indirmistim kod geldigi zaman. O da 23-24u gibi yapar. Valla ben bide bu sene 1,5 hafta gec baslayabilecegim oyuna en cokta ona uzuluyorum

• Çok güzel konuymuş takipteyim.Sanırım en garantisi g2a değil mi?Bu hrk ile gamesmonde biraz tuhaf duruyor.Ayrıca nba 2k17 için de var mı bir site?
  • Aldıktan sonra canlı yardımdan bilgi aldınız mı hocam site çok güvenilir durmuyor.ben de alacağım da elim gitmedi bir türlü. Sorun çıkarsa para iadesi nasıl yapılıyor koruma programı falan var mı g2a kinguin gibi?

hayır maalesef o hakkımı rainbow six siege için kullanmıştım
  • http://fifamods.com/haberler/en-ucuz-fifa17-nerden-alinir/

Fifamods ile anlaşmalılar. Sorun olacağını pek sanmıyorum.
  • Port Valdez P kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam, evet en garanti g2a denebilir fakat buyuk ihtimal bi aksilik olmazsa bugun alacagim gamesmonde'den.. Bisey olacagini sanmiyorum fakat dediginiz gibi hic guvenli durmuyor, canli destek bile hayatimda yasadigim en degisik canli destek oldu nba2k17 yi almayi dusunuyorum fakat arastirmayi henuz yapamadim, bi ara kinguinin gene diger sitelere oranla daha ucuz oldugunu gormustum. Arastirdiktan sonra size daha dogru bilgi verebilirim.

• EnverPasha kullanıcısına yanıt
    Neyse kullandiysaniz sorun yok bosa gitmemis bedava kod

• quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Çok güzel konuymuş takipteyim.Sanırım en garantisi g2a değil mi?Bu hrk ile gamesmonde biraz tuhaf duruyor.Ayrıca nba 2k17 için de var mı bir site?

hrk game tamamen güvenilir uluslararası bir firma. daha önce de alışveriş yaptım. istersen koruma kalkanı ile alışveriş yapma imkanı da sunuyor. neresi tuhaf?
    gamesmonde sitesinde ne şirket olduklarını belgeleyen bir şey var, ne referans, ne de adres vs.

• Rusya origin'den oyunu alıp ingilizceye çevirebilirsiniz.
  • Ben Fifa 16'yı bu şekilde oynadım Türkçe yaparak, fakat her uptade geldiğinde aynı işlemleri yapmanız gerekiyor. FUT oynayanlar için bazı yerler Türkçe olmuyor.
    Eyvallah hocam ben de yeniyim bu pc oyun işlerinde ps4ten geçtim de bakalım ilk alışverişim bu sefer g2a'dan olsun, ileride daha düşük fiyatlı ucuz oyunlarda deneyeceğim hrk-gamesmonde ve diğer siteleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytn

quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Çok güzel konuymuş takipteyim.Sanırım en garantisi g2a değil mi?Bu hrk ile gamesmonde biraz tuhaf duruyor.Ayrıca nba 2k17 için de var mı bir site?

hrk game tamamen güvenilir uluslararası bir firma. daha önce de alışveriş yaptım. istersen koruma kalkanı ile alışveriş yapma imkanı da sunuyor. neresi tuhaf?
    gamesmonde sitesinde ne şirket olduklarını belgeleyen bir şey var, ne referans, ne de adres vs.

niye böyle atar yapar bir şekilde savunup iki şirketi kıyaslıyosunki? Sonuçta o kadar para vericez bu oyuna arkadaşında ilk defa duyduysa sorması gayet normal.
  • Bu sirada ben de HRKGameden 42$ a aldim oyunu. 3 kere Gamesmonde den denedim fakat yurtdisinda oldugum icin skinti yasadim ve alamadim. En sonunda Amerika kartiyla Hrkgame'den almaya karar verdim. Eger aklinizda soru varsa ve buraya yazarsaniz, sorularinizi canli yardimdan ogrenip cevaplayabilirim. Ayrica HrkGame Fifa 17 alanlara bi tane de steam oyunu bedava veriyorlar. Sansa gore degisiyor bana "Contract with The Devil" adli 6$ lik oyun verdiler.

Bunun yaninda g2a pay (credit card) odeme sekliyle aldim ve isterseniz aylik 1$civarina garanti yaptirabiliyorsunuz. Alirken o ayrintiyi gozden kacirmayin, eger guvenligi kapatmazsaniz kredi kartinizdan her ay 2-3 lira para keserler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.