Şimdi Ara

Fifa17 Alacaklar veya Aklinda Sorular Olanlar Buyurun! Guncel! Hrkgames Kodlar Geldi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
4
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _VivaLaVida_

Fifa17 Alacaklar veya Aklinda Sorular Olanlar Buyurun! Guncel! Hrkgames Kodlar Geldi!

Gençler oynayabilir miyim, kasar mı? Oynarsam hangi ayarlarda oynarım.
  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi kontrol ettim rus originde oyunda sadece lehçe ve rusça var çok şaşırdım. İngilizce bile yok. Ya oyunda dilin bir önemi yok fakat en azından ingilizce bari olsaydı. Sanırım rus origini bu sebepten iptal edebilirim. Yoksa fiyat olarak çok uyguna geliyor.
  • Buyuk ihtimal orta ayarlarda cok rahat oynarsin fakat riske girmek istemezsen demoyu bekleyip oynanabilirligine gore karar vermek daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enginay10 kullanıcısına yanıt
    Bu ruslar her oyunda keyleri ucuza veriyor fakat sadece kendi dillerini koyuyor, oyle ki originde bile sadece kendi dillerini koymuslar.. Dil benim icinde pek onemli degil fakat Rusca oynamakta buyuk sıkınti. Ayrica haber verdigin icin tesekkur ederim hocam diger seceneklere bakacagiz artik

• allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Daha önümüzde 1 ay kadar süre var. İllaki uygun bir yer bulunur herhalde. Takipteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: allenbaha

Buyuk ihtimal orta ayarlarda cok rahat oynarsin fakat riske girmek istemezsen demoyu bekleyip oynanabilirligine gore karar vermek daha mantikli

Demoys hiç guvenilmiyor valla. 15i rahat oynuyordum, 16 almadım şimdi 17yi almayı bekliyorum. Şu oyunu bu sene düzgün bir şekilde oynamak istiyorum.

• Bytn B kullanıcısına yanıt
    Kim satıyor 110 bi yazar mısın
  • Demo ne zaman çıkıcak ?

• Hocam benim gordugum kadariyla son 3 senedir demonun calistirdigi her sistem tam surumu calistirdi, demoyu calistirmayan veya kasan bazi sistemlerse tam surumu calistirabildi. Hatta 2 yil once sistemimi yenilemeden once bende ayni olayi yasadim. Demo kasiyordu tam surum daha rahat calisti.

• Buyuk ihtimal 5-10 Eylul arasinda cikar gene ama bildigimce duyurulmadi daha, internet probleminden pek takip edemiyorum haberleri..

• Arkadaşlar Gamesmonde sitesinde 120 TL ama site güvenilir mi bilmiyorum. G2a kinguin ya da bu site arasında kaldım.

• FifaMods'la anlasmali GamesMonde fiyati o yuzden dusurduler.Ben kartlari arabada unutmusum bugun asagi inmeye usendim yarin alicam GamesMonde'den.Siteyle de konustum keyler 25 Eylul'e kadar yollanicakmis ve onsiparis bonuslarini iceriyormus.G2A ve Kinguin'de icermiyor haberin olsun.
  • ön siparişimi verdim artık çıkmasını bekliyorum.
  • Sağol kardeşim. O bonus işi sıkıntı ya bonus olacak dedikleri keyde olmuyor olmayacak dedikleri keyde bonus çıkıyor. ama site sana öyle dediyse vardır ben de ordan alcam büyük ihtimalle.
  • Site bonusla ilgili sey diyor.Origin'in insiyatifine kalmis birsey gecen sene keylerde verilmis bu seneki temasta yuzde olarak 99 denmis.Ben aldim gamesmondeden simdi,kafanda bir soru varsa iletisim var sagda cevapliyorlar.Yamuk olacagini sanmam.
  • oyun hrkgame de indirime girmiş 123 tl, güvenilir büyük bir firma godaddy sertifika vermiş. yine de kuşkusu olanlar alışverişi g2a pay kalkanını açıp yapabilir.

https://www.hrkgame.com/games/product/fifa-17-standard-edition
  • Cok sagolasin hocam, bende bi bakayim siteye sonra ilk gonderiye yazarim bu siteyi, diger arkadaslarda yararlansinlar Ayrica hayirli olsun insallah bi sorun olmadan oynarsiniz, yeni bir bilgi alirsaniz ve burda paylasirsanizda cok memnun olurum

• Bytn B kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin tesekkur ederim hocam, bu siteyide hemen bi kontrol edeyim daha sonra ilk gonderide paylasirim diger arkadaslarda yararlansin diye

• EnverPasha kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam, hangi siteden aldiniz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.